Exclusiv! Copilul Valentinei Pelinel va avea o viaţă lipsită de griji! Vezi astrograma completă

8 iunie 2016
image
Valentina vrea să se retragă din viaţa publicăfoto: arhiva personală

Valentina Pelinel este extrem de fericită. Blonda a devenit mămică miercuri (8 iunie), în jurul orei 16.00. Ea a născut, prin cezariană, un băieţel în zodia Gemeni, cu ascendent în Balanţă, care se pare că va moşteni talentul pentru afaceri de la tatăl său. Astrologul vedic, Roxana Luşneac a analizat pentru Click! data şi ora naşterii bebeluşului şi a ajuns la concluzia că micuţul este sensibil şi optimist şi va avea o relaţie bună cu mama lui de care va fi strâns legat.

Valentina Pelinel trăieşte un amalgam de sentimente care greu pot fi descrise în cuvinte. Blonda a făcut cunoştinţă cu "bebeluş poznaş" şi probabil acum sigur va şti ce nume să-i aleagă. Copilul vedetei, de departe cel mai aşteptat bebeluş al acestui an, va avea un destin dominat de strălucire, curaj şi ambiţie, dar şi o viaţă lipsită de griji. Astrologul vedic Roxana Luşneac a realizat, imediat după nașterea micuţului, o astrogramă completă a băieţelului Valentinei Pelinel şi se pare că planetele îi prezic un viitor frumos.

Roxana Luşneac, astrolog jpeg
Roxana Luşneac a făcut pentru Click! astrograma copilului Valentinei Pelinel

"Băieţelul are ascendentul (cel care arată cum trece sufletul prin viaţă) în Balanţă, semnul Lunii( care arată gândirea) în Rac, iar cel al Soarelui (care arată personalitatea, ego-ul) în Taur. Ascendentul arată care este concluzia şi scopul acestei vieţi, aici fiind semnul Balanţă, adică afirmarea, strălucirea şi spiritul de bun afacerist al copilului. Semnul Lunii arată gândirea în semnul Racului, adică Luna este la ea în casă. Acest fapt indică o legătură sentimentală aparte cu locurile natale, cu mama sa. El va avea o energie pozitivă puternică, o diplomaţie impecabilă atunci când este nevoie, dar şi o sensibilitate care tinde să acumuleze sentimente bune şi rele", a explicat Roxana Luşneac pentru Click! 

Va avea succes la femei la fel ca tatăl său

''Pe lângă faptul că îi va moșteni talentul tatălui în afaceri, cel mic va lua de la el și calitățile de mare cuceritor. Băiețelul își va găsi cu greu aleasa inimii și probabil va experimenta povești intense de amor'', a mai completat Roxana.

Bebeluşul Valentinei va fi ajutat de Cristi Borcea în carieră

Deşi Valentina Pelinel va fi deocamdată o mamă singură, căci Cristi Borcea mai are de executat patru ani şi două luni de pedeapsă în "Dosarul Transferurilor", fostul acţionar de la Dinamo va fi un tată bun pentru bebeluşul lui. (n.r. în aprilie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de spălare de bani în transferurile de fotbalişti români în campionate din străinatate). Băieţelul fostului fotomodel este al şaptelea copil al afaceristului.   

Din datele astrologului se pare că ascendentul îi dă copilului Valentinei puterea de a interacţiona cu mase mari de oameni, Semnul Lunii în Rac îl face o persoană cu un suflet mare, iar Soarele în Taur în casa carierei arată faptul că atunci când vine vorba de muncă, nimic nu-i va stă în cale pentru a-şi atinge scopul. Maturitatea şi chiar bătrâneţea îi vor fi uşoare şi frumoase, bucurându-se de viaţă. Mama reprezintă pentru el persoană care îi împlineşte sufletul şi prin intermediul ei se va simţi întotdeauna liniştit. Tatăl îl va ajută în carieră şi tind să cred că acest copil va fi ţinut din scurt de părinţii săi în viaţă, sub un program strict. Va avea o relaţie frumoasă cu tatăl său, pe care va şti că se poate baza oricând", a mai spus astrologul vedic Roxana Luşneac pentru Click! 

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png