EXCLUSIV Costi Ioniţă a pus mâna pe o roşcată! Câte iubite a avut în cinci luni

Ultima actualizare:

    Septembrie. Costi pare relaxat în compania unei brunete
Septembrie. Costi pare relaxat în compania unei brunete

A făcut o avere frumuşică din muzică, iar femeile roiesc în jurul lui! Chiar dacă este un bărbat „căutat”, Costi Ioniţă nu se dezice de eticheta de burlac, aşa că trăieşte viaţa pe ritmuri înalte cu tot ce-i pică la aşternut. Brunete, blonde sau roşcate.

În urmă cu nouă ani, Costi Ioniţă (36 de ani) a fost îndrăgostit-lulea de Issa Casian, o blondă sexy care forma trupa Elegance alături de Celia. Trei ani a durat relaţia cu aceasta şi toţi se aşteptau ca povestea lor de iubire să se „soldeze” cu o căsătorie, însă cei doi s-au despărţit.

Aprilie. Bruneta i-a fost cea mai dragă, căci a ţinut-o de mână
Aprilie. Bruneta i-a fost cea mai dragă, căci a ţinut-o de mână

De-atunci, artistul a avut doar aventuri şi se pare că nu vrea să se lege prea curând la cap. Are o carieră muzicală în ascensiune, care numără colaborări cu cei mai în vogă artişti internaţionali, însă  e campion şi la capitolul cuceriri. O altă blondă celebră cu care s-a iubit constănţeanul este Andreea Teodorova, o bulgăroaică talentată în ale muzicii şi care a devenit celebră datorită lui.

Mai. Solistul are lipici și la blonde
Mai. Solistul are lipici și la blonde

A urmat o a treia blondă, însă una anonimă, şi anume Irina Popescu, yoghină în vestita organizaţie MISA a lui Bivolaru şi expertă în sex. Părea că basarabeanca l-a convins pe artist să o ducă la altar, însă nu a mai durat mult şi şi-au spus ”adio!”.

În aprilie, artistul a fost surprins de fotoreporterii Click! cu o altă blondă necunoscută, pe bancheta din dreapta a maşinii lui. A urmat, la începutul verii, o brunetă cu un fund bombat. Cea mai proaspătă cucerire e o roşcată pe care a scos-o la o terasă bucureşteană, profitând de timpul frumos. Prin performanţele amoroase din ultimele luni, Costi Ioniţă dovedeşte că este burlac convins  şi că distracţia şi muzica sunt singurele lui griji. 

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net