EXCLUSIV!!! Cotabiță este astazi socru mic

Ultima actualizare:

    Gabriel Cotabiță are 58 de anifoto: Click!
Gabriel Cotabiță are 58 de anifoto: Click!

Zi foarte importantă astăzi pentru Gabriel Cotabiță (58 de ani). Artistul își conduce fiica cea mare la altar.

Aela Cristina (31 de ani) se mărită religios cu Marius Deak (35 de ani), după ce anul trecut au făcut cununia civilă. 

Aela Cotabiță și Marius Deak au făcut cununia civilă anul trecut, când fata artistului era însărcinată
Aela Cotabiță și Marius Deak au făcut cununia civilă anul trecut, când fata artistului era însărcinată

Evenimentul se desfășoară într-un cadru intim, pentru că, deși a avut tangențe cu showbiz-ul, fata cea mare a artistului și-a dorit discreție maximă la acest eveniment. Aela și Marius sunt deja părinți, după ce la 15 ianuarie s-a născut băiețelul lor, Tudor Alexandru. Gabriel Cotabiță era foarte emoționat, încă de la primele ore ale dimineții. „Astăzi pentru prima dată voi fi, ceea ce românii numesc, «socru mic»! Îți mulțumesc Aela pentru cât de mare și de fericit mă faci să mă simt! Să fie într-un ceas bun!”, a scris artistul, pe o rețea de socializare. Abordat de reporterii Click!, artistul era în febra pregătirilor, pentru nunta care are loc chiar astăzi. „Fiica mea nu a vrut să facă public acest eveniment, dar pot să vă spun că sunt fericit. Ei s-au căsătorit civil acum un an și au un băiețel de șapte luni. Sunt buinic”, a spus, exclusiv pentru Click!, Gabriel Cotabiță.

Marius o iubește foarte mult pe fata lui Cotabiță

Uite ce declarație emoționantă i-a făcut Marius Aelei, în ajunul și în ziua nunții lor religioase. „Sunt date în viață care rămân magice pentru totdeauna. 1 an de cand am zis da, câteva ore până la cea mai tare petrecere din viața noastră și prima onomastică a minunii noastre cu ochi albaștri  

La mulți ani, iubitul nostru, și la mulți ani tuturor celor care se sărbătoresc astăzi!”, a scris Marius Deak, astăzi, pe o rețea de cosializare. Marius aștepta cu nerăbdare acest eveniment. „În fix 12 ore vom deschide nunta. Mi-am pregătit rochie de mire, am și papion verde, dar parcă tot mireasa e mai frumoasă”, a scris Marius vineri, pe aceeași pagină. Marius Deak pare foarte îndrăgostit de aleasa inimii sale.

Aela, sosia Alexandrei Dinu

Cotabiță a fost căsătorit între 1980 – 1996 și are trei fete: Aela Cristina și gemenele Milena și Eliza. Aela Cristina a avut ceva tangențe cu showbiz-ul, pentru că a fost reporter tv pentru televiziunea publică, la „Callatis”, acum vreo patru ani, când tatăl ei era directorul celebrului festival din Mangalia. Blondă, cu ochii verzi, Aela a fost asemuită cu actrița Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, care, după ce s-a lansat pe micul ecran, a plecat în Italia, unde a obținut roluri în mai multe producții de cinematografie. Totuși, Aela nu a continuat pe acest drum. Ea și-a construit o carieră în publicitate.

Uite aici o superGALERIE FOTO, în exclusivitate:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net