EXCLUSIV Cristina Joia, cele mai noi declarații după ce a fost mutilată într-un magazin. Agresoarea a fost identificată

9 noiembrie 2020
cristina joia 0 jpeg
Cristina Joia este, de sâmbătă, internată în spital

Designerul emisiunii „Visuri la cheie” de la PRO TV este încă internată în spital, după incidentul halucinant petrecut sâmbătă după-amiaza, într-un supermarket din sectorul 4. Și-a mai revenit din șoc, dar încă are dureri și este desfigurată. „Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva”, a declarat ea luni pentru Click!.

De la ce a pornit totul

Cine ar fi crezut că o banală vizită la supermarket se va transforma într-un coșmar ce ar putea să-i lase urme pentru tot restul vieții?! I s-a întâmplat Cristinei Joia, într-un magazin de pe Calea Șerban Vodă. Încă sub stare de șoc, bandajată, desfigurată, cu dureri îngrozitoare, cunoscutul designer a povestit, de pe patul de spital, de la ce a pornit totul. „Era o mașină parcată pe o trecere de pietoni, blocând practic intrarea în parcarea magazinului. Și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă spre mașină. Am întrebat-o dacă e mașina ei, iar ea mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, că nu mă interesează pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane în coș, eram cu spatele și, când m-am întors, m-am trezit cu un pumn în față. A fost incredibil de puternică lovitura și am căzut. Pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână”, a povestit Cristina Joia

A căzut la podea, cu sângele șiroind 

Practic, agresoarea a intrat după ea în magazin, a lovit cu sălbăticie și a plecat. Totul s-a întâmplat sub privirile impasibile ale angajatelor magazinului. Nimeni nu a avut nicio reacție, iar designerul a sunat singură la Salvare. „Mi-a țâșnit foarte mult sânge, eram pe podea, oamenii din jur se uitau, nimeni nu avea nicio reacție, nu suna la Poliție sau la SMURD. Doar o fetiță s-a aplecat să-mi dea un șervețel. Într-un final, eu am sunat la SMURD și un domn la Poliție. Casiera, am această imagine, continua să scaneze produse ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Ea (n.r agresoarea) a fugit, a zis ceva, dar n-am mai auzit că deja mi-era foarte rău”, a mai spus Cristina.  

simeon stalpnicul png
Cristina Joia este designerul emisiunii „Visuri la cheie” de la PRO TV

Este încă internată în spital 

Echipajele de salvare i-au acordat primele îngrijiri chiar în magazin, apoi a fost dusă la Spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată. „Am o tăietură, dar este spartă și piramida nazală și a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”, spune ea.

Luni era încă pe patul de spital. Printre consultații și tratamente, a reușit să facă o scurtă declarație pentru Click!: „Mi-am mai revenit din șoc, aștept ca medicii să-mi spună când voi fi externată. Cum se va vindeca această rană... rămâne de văzut după ce-mi voi da jos bandajele. Este un proces de durată și destul de dureros. Deocamdată nu m-am gândit ce o să fac cu filmările care sunt în plină desfășurare. Aștept să văd care sunt recomandările medicilor, intenționez să o iau pas cu pas. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva”, ne-a declarat designerul. 

Redăm, în continuare, discuția cu Cristina Joia:

Click! Cum te simți, ești încă în spital? Când vei fi externată?

Cristina Joia: Da, sunt încă în spital, mi-am mai revenit din șoc. Aștept ca medicii să-mi spună când voi fi externată.

Ce spun medicii despre rană, se va vindeca fără urme?

Operația a fost făcută de urgență, așa cum am precizat, s-ar fi necrozat țesuturile. Medicii și-au făcut treaba și au făcut totul pentru a se asigura că sunt și că voi fi bine. Cum se va vindeca rana, asta rămâne de văzut, după ce-mi voi da jos bandajele. Este un proces de durată și destul de dureros.

Ce vei face de acum încolo? Probabil vei lua o pauză de la filmări pentru recuperare acasă...

Nu m-am gândit momentan la asta. Astept să văd care sunt recomandările medicilor. Intenționez să o iau pas cu pas.

Ai depus plângere împotriva agresoarei?

În astfel de cazuri este foarte important să-i lăsăm pe oamenii legii să își facă treaba.

Ți s-a mai întâmplat vreodată să se riposteze violent împotriva ta atunci când mai luai atitudine împotriva neregulilor din jurul tău?

A fost singura experiență de acest gen. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva.

Agresoarea a fost identificată, Cristina a făcut plângere 

Cristina s-a ferit să o descrie public pe femeia care a atacat-o din senin. „În astfel de cazuri, e important să-i lăsăm pe oamenii legii să-și facă treaba”, a spus ea. Polițiștii de la secția 14 au identificat-o pe agresoare cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, iar luni au mers la magazin pentru noi cercetări și declarații de la angajați. Potrivit PRO TV, duminică seara a fost audiată și Cristina, care a înregistrat o plângere penală, așa cum cere procedura.

Cine este femeia care a bătut-o pe Cristina Joia. Are 34 de ani și a fost prinsă de polițiști

Motivul scandalului. Ce susține agresoarea că i-a făcut Cristina Joia

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg