EXCLUSIV Cristina Spătar s-a apucat de afaceri după divorţ

Ultima actualizare:

  Cristina Spătar a câștigat deja bani frumoși din reclame. De acum încolo, va fi nevoită să se întrețină singură, însă e sigură că se va descurca
Cristina Spătar a câștigat deja bani frumoși din reclame. De acum încolo, va fi nevoită să se întrețină singură, însă e sigură că se va descurca

Nu mai e cale de întoarcere. Cristina Spătar şi Alin Ionescu au semnat joi actele de divorţ, iar acum nu-i mai leagă decât amintirile şi doi copii frumoşi. Dacă în opt ani de mariaj solista nu a fost nevoită să mişte un deget, acum e pregătită să muncească pe brânci.

A plâns, s-a întristat, i-a transmis fostului soţ mesaje de dragoste în ziua divorţului, dar în cele din urmă s-a resemnat şi e gata să ia viaţa de la capăt. Momentan, singură.

Contract de 5.000 de dolari cu Nick Rădoi

Cristina Spătar (44 de ani) e nevoită să redevină cât mai repede solistă, carieristă sau afaceristă, căci banii nu cresc în copac, iar Alin Ionescu (39 de ani), cinic vorbind, e obligat să aibă grijă de cei doi copii, nu şi de mama acestora. Dar Cristina nu pare îngrijorată, căci are şi idei, şi curaj pentru a se descurca singură. Click! i-a aflat planurile secrete. Cu silicoane noi, siluetă de 52 de kilograme şi picioare până-n gât, Cristina Spătar a prins deja un contract avantajos, de 5.000 de dolari pe an. Cristina Spătar şi Nick Rădoi (54 de ani) s-au întâlnit la momentul potrivit şi au încheiat o afacere profitabilă pentru amândoi. Cristina a devenit imaginea centrului de relaxare “Diamond Spa”, pe care milionarul român îl deţine în staţiunea Puerto Vallarta, din Mexic, şi în care a investit 500.000 de dolari. Pentru materialele de promovare, solista a realizat o şedinţă foto sexy.

Se apucă de afaceri cu haine

Un alt as pe care Cristina îl scoate din mânecă are legătură cu hainele de lux, marea ei pasiune. Click! a aflat că solista pregăteşte o afacere cu textile, pentru care deja a cules toate informaţiile. Mai rămâne să o pună în aplicare, să o lanseze şi să o promoveze. Aşa cum se poartă acum în showbiz, mai toate vedetele şi-au lansat o linie vestimentară proprie sau şi-au asociat imaginea cu firme cunoscute. Iar banii vin nestingheriţi, căci fanii abia aşteaptă să se îmbrace ca divele pe care le adoră.

A dat-o pe muzică populară

Poreclită „Regina R’n’B” de când s-a lansat în muzică, din 1998, Cristina Spătar a ajuns acum să cânte mai mult muzică populară decât pop. Şi asta pentru că s-a prins că folclorul prinde mai bine la petreceri. Cu un tarif care variază între 2.000 şi 3.000 de euro pentru un concert, solista nu şomează deloc şi nu trece lună în care să nu aibă cântări. Mai mult, alături de maestrul Nicolae Botgros, celebrul dirijor din Republica Moldova, vedeta pregăteşte primul ei album de muzică populară. Practic, o nouă sursă de venit pentru ea!

«Mai bine o dragoste pierdută, decât una neavută»

Flori după divorț, la fel ca acelea din buchetul de nuntă
Flori după divorț, la fel ca acelea din buchetul de nuntă

Vineri, în prima ei zi de femeie divorţată, Cristina Spătar a devenit deja nostalgică. Într-un mesaj pe Facebook, alături de o poză sexy, în care silicoanele sunt în centrul atenţiei, solista lasă de înţeles că s-a resemnat şi că viaţa merge înainte. Cu sau fără Alin Ionescu. “Mai bine o dragoste pierdută, decât una neavută”, scrie solista.

Dar asta nu e tot: “În faţa noastră sunt lucruri mai interesante decât cele pe care le-am lăsat în urmă”, mai notează vedeta. Totuşi, nici ea nu pare lămurită cu ceea ce simte, pentru că joi ne-a declarat că “încă îl mai iubeşte pe fostul ei soţ”. În fotografia postată ieri pe Facebook, Cristina apare cu un buchet de trandafiri albi, fix florile pe care le-a avut la cununia religioasă din 2008.

Locuieşte tot în vila de la Crevedia

Artista locuiește în continuare în vila de lângă lac
Artista locuiește în continuare în vila de lângă lac

Cristina Spătar şi Alin Ionescu s-au cunoscut în primăvara anului 2007, iar câteva luni mai târziu ajungeau la ofiţerul stării civile. În iulie 2008, afaceristul şi artista au făcut o nuntă grandioasă, iar după îndelungi tratamente aceasta i-a dăruit doi copii: Albert (6 ani) şi Aida (4 ani). Joi, după aproape două ore petrecute faţă în faţă, în cabinetul notarului, Cristina şi Alin stabileau custodia comună asupra celor doi copii ai lor şi domiciliul la mamă. Însă Cristina va locui în continuare în vila impozantă de la Crevedia, a lui Alin Ionescu. Afaceristul nu o presează să se mute, căci nu-şi doreşte ca micuţii să sufere din cauza separării părinţilor.

image
image
image
image
image
image
Oana Zăvoranu și Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png
banner dorel visan png