Exclusiv! Cu cine a înlocuit-o Arşinel pe Stela Popescu în Spania. E o bombă-sexy!

simeon stalpnicul png
Alexandru Arşinel ar fi trebuit să joace alături de Stela Popescu pe 2 şi pe 3 decembrie, în SpaniaFoto: arhivă personală

În urmă cu câteva săptămâni, Click! v-a anunţat că mai mulți artiști ai Teatrului ”Constantin Tănase” erau așteptați în Spania, la începutul lunii decembrie, pentru două spectacole.

Printre ei se număra și cuplul Alexandru Arșinel-Stela Popescu. Decesul artistei l-a determinat însă pe Arșinel să-și găsească de urgență o altă parteneră de scenă.

Stela Popescu a încetat din viață joia trecută, la vârstă de 81 de ani, vestea șocându-i și pe românii stabiliți în Spania, care o așteptau nerăbdători, pe 2 şi pe 3 decembrie, pentru două reprezentații, cu spectacolul „E Viva Revista”, alături de alte nume mari precum Alexandru Arşinel, Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Valentina Fătu și Vasile Muraru. Turneul a fost organizat de Asociaţia Românilor din Valencia, condusă de părintele Paroh Daniel Toadere şi de soţia sa, Maria Toader. Actorii aflați pe afișul acestui eveniment au decis totuși să plece în această seară la drum, nu înainte ca Alexandru Arșinel să facă și câteva modificări în desfășurător. Rămas fără colega de scenă, alături de care a jucat 40 de ani, directorul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” și-a găsit repede o nouă colegă pentru momentele umoristice: „Alexandru Arşinel va fi prezentator, va cânta şi va avea câteva monoloage. Nimeni nu o înlocuieşte pe Stela Popescu, însă Arşinel va avea câteva cuplete cu tânăra actriţă a teatrului nostru, Ana Maria Donosa. Va avea momentele ei, însă acum va face și câteva cuplete cu maestrul Arşinel”, ne-au povestit surse din interiorul Teatrului ”Constantin Tănase”. Reporterii Click! au mai aflat că, la cele două evenimente de peste graniță, se va ține un moment de reculegere, dar va exista și un moment special dedicat Stelei Popescu. Poza reginei comediei a rămas pe afiș.

simeon stalpnicul png
Ana Maria Donosa este actriţă la Teatrul de Revistă

simeon stalpnicul png
Ana Maria Donosa este o tânără de o frumuseţe răpitoare

Cine e actriţa cu care va juca Aşinel?

Ana Maria Donosa a terminat UNATC (secția Actorie) și este actriță la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. A urmat cursurile unor școli de vară la Paris și la Moscova, a colaborat cu diverse teatre din București, a jucat în serialul “Narcisa Sălbatică” și în lungmetrajul “Felicia, înainte de toate” de Răzvan Rădulescu. A jucat în mai multe spectacole alături de colegii ei de la teatru, în special cu Valentina Fătu şi Alexandru Arşinel.

simeon stalpnicul png
Acesta este afişul spectacolului din Spania

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
catalin chereches primar baia mare facebook jpg
Ionel Ganea. FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg