EXCLUSIV Cum îşi spală Marica păcatele după aventura de la Cluj. Unde l-am surprins cu iubita și copiii

image
Fostul fotbalist i-a şters pe copii pe mâini

După ce şi-a înşelat iubita cu soţia unui prieten de familie, în celebrul episod de la Cluj, Ciprian Marica pare că se căieşte pentru fapta sa. Fostul fotbalist încearcă să îi recâştige încrederea femeii cu care are doi băieţi şi se comportă acum ca un bărbat ideal şi tată perfect. Şi-a dus familia la Grădina Zoologică. În imaginile surprinse de fotoreporterii Click!, relaţia cu Ioana pare totuşi destul de rece.

A trecut aproape o lună de la scandalul în care a fost protagonist. La finalul lunii aprilie, Ciprian Marica (34 de ani) a ţinut primele pagini ale ziarelor după ce s-a aflat că, anul trecut în august, a înşelat-o pe mama copiilor săi cu nevasta unui prieten de familie pe nume Florin Muntean, baschetbalist la Gaz Metan Mediaş. A devenit viral filmuleţul în care fostul fotbalist iese din camera unui hotel din Cluj, înfăşurat în prosop alb, după o întâlnire de patru ore cu Ana Muntean, soţie şi mamă a doi copii la rândul ei. Iată că după acest amantlâc controversat, Ioana (26 de ani), de profesie medic stomatolog, nu a ales despărţirea, ci a încercat să îl ierte pe Marica, mai ales pentru că au împreună doi copii, pe Albert Andrei (4 ani) şi Ethan Ioan (2 ani). Pentru fapta lui, fostul atacant al echipei naţionale de fotbal şi-a plecat capul, şi-a cerut iertare de la viitoarea soţie şi încearcă să se comporte exemplar pentru a-i recâştiga încrederea. Cam greu acest lucru, dar nu imposibil. 

image
Băieții au plecat spre casă cu mașina mamei lor

De exemplu, zilele trecute, el şi-a scos familia la o plimbare la Grădina Zoologică. Fotoreporterii Click! l-au surprins extrem de implicat faţă de cei doi băieţi, cărora le-a explicat despre animăluţe. A „marcat” şi el această ieşire cu o postare pe Facebook-ul lui în care apare alături de copilaşi, însă la cadru nu apare şi Ioana. Din păcate, tânăra se pare că nu a reuşit să şteargă cu buretele fapta, astfel că relaţia lor nu este tocmai roz. Cel puţin aşa reiese din fotografii, unde par „reci”, fără să schiţeze măcar un gest drăguţ: În plus, nici nu şi-au vorbit prea mult.

image
Marica şi Ana, femeia cu care a avut o aventură la Cluj

Cât timp au stat la Zoo, aproximativ două ore, fiecare dintre ei s-a preocupat numai de băieţi şi au păstrat distanţa unul de celălalt. La ieşire, frumoasa iubită a lui Marica a fost atentă la micuţul Ethan, în timp ce partenerul ei s-a oprit preţ de câteva secunde pentru a admira pelicanii. Marica i-a dezinfectat pe mânuţe pe cei doi puşti, apoi i-a condus către maşina mamei lor, pentru că cei doi veniseră cu maşini diferite. După ce s-a asigurat că sunt în siguranţă, fostul fotbalist a mai discutat preţ de câteva secunde cu Ioana, care se urcase deja la volan. 

image
Ciprian Marica şi Ioana, viitoarea sa soţie, au ieşit împreună cu cei doi băieţi la Zoo, deşi între ei lucrurile nu par tocmai fericite

La despărţire, cei doi nu s-au pupat de rămas bun şi nici nu au avut vreun gest de afecţiune, semn că va mai trece un timp până când Ioana va reveni la sentimente mai bune. Pe Instagram, ea pozează în partenera fericită, însă iată că realitatea este destul de diferită. În schimb, Ana Muntean, amanta lui Ciprian, a decis să dispară de pe reţelele sociale şi şi-a şters contul unde era destul de activă cu sfaturi despre alimentaţia corectă şi sport.

Carieră de succes şi iubite celebre

image
Marica şi Ana, femeia cu care a avut o aventură la Cluj

Ciprian Marica are un palmares care numără 71 de meciuri pentru echipa naţională, în perioada 2003-2014, pentru care a marcat 25 de goluri. La vârsta de 31 de ani s-a retras de pe teren şi s-a implicat în alte proiecte. Marica a „marcat” remarcabil şi în viaţa personală unde a bifat relaţii cu femei celebre precum Gina Pistol, Laura Teodoru, Ilinca Vandici, de care s-a despărţit în urma infidelităţii lui.

Citește și:

Ana Muntean, prima reacție după ce a fost prinsă de soț, cu Ciprian Marica la hotel. Viața merge înainte

Ciprian Marica, prima reacție după ce a fost prins la hotel cu Ana Muntean: "Am greșit, îmi pare rău"

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
1 Uttam Parmar jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg