EXCLUSIV Cum se apără omul care l-a păcălit pe Dichiseanu cu 35.000 de euro


    Ion Dichiseanu  nu a fost impresionat  de promisiunile  omului de afaceri  care l-a păcălit
Ion Dichiseanu nu a fost impresionat de promisiunile omului de afaceri care l-a păcălit

“Toată munca mea de atâţia ani s-a făcut cenuşă”. Ion Dichiseanu nu reuşeşte să-şi recupereze cei 35.000 de euro pe care i-a împrumutat unui amic din Mangalia. În exclusivitate pentru Click!, Liviu Scarlat a declarat că îi pare rău pentru situaţia creată.

Nu l-a vorbit de rău şi nu l-a contrazis pe Ion Dichiseanu! Liviu Scarlat şi-a luat toată vina asupra lui şi şi-a pus cenuşă în cap pentru că în cei patru ani nu a reuşit să-i restituie actorului banii cu care acesta l-a împrumutat.

“Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Îl ştiu pe Dichiseanu de foarte mulţi ani, ne leagă o frumoasă prietenie care sper să rămână la fel. Într-adevăr, m-am împrumutat la el de această sumă, am semnat nişte acte, însă au intervenit nişte probleme financiare. Vă spun sincer, îmi vine să plâng că nu am reuşit să-i dau banii la timp. Regret enorm de mult şi sper ca Dichi să înţeleagă că nu e rea-voinţă. Îl voi respecta toată viaţa mea”, a declarat Liviu Scarlat, pentru Click! Mangaliotul a promis că până la finele acestei veri îşi va onora promisiunea.

4 2 0 jpeg

„Cu siguranţă vara aceasta îi voi restitui datoria. Am câştigat procesul pentru un hotel. Probabil, în primă fază,  îi voi da o parte din datorie, apoi voi achita integral. Oricum, executorul lui Dichiseanu mă urmăreşte şi mă verifică, are toate veniturile mele în atenţie. Mi-a pus sechestru pe nişte acţiuni, pe un imobil şi, inclusiv pe un cont bancar. Tot ce am hotărât împreună voi plăti, inclusiv penalităţile pentru că şi acelea au fost puse la socoteală”, ne-a mărturisit omul de afaceri din Mangalia.

Contactat telefonic, Ion Dichiseanu nu s-a arătat impresionat. “Aşa mă duce cu preşul de patru ani. Ultima dată am vorbit cu el acum un an, când mi-a dat 8.000 de euro înapoi. În rest, nimic”, ne-a spus maestrul.

Nu-l poate executa silit

Click! v-a prezentat, ieri, în exclusivitate, detalii despre situaţia în care se află actorul Ion Dichiseanu. El a fost „ţepuit” cu 35.000 de euro de un amic, altădată om de afaceri prosper în Mangalia, căruia i-a împrumutat aceşti bani în urmă cu patru ani. Dichiseanu nu a recuperat decât 8.000 de euro de la Liviu Scarlat. Deşi a acţionat pe calea legală, actorul nu şi-a recuperat banii deoarece Scarlat nu are bunuri pe care să fie executat silit.

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg
foto1 fratiiB jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg