EXCLUSIV Cum se pregătesc Gina şi Smiley pentru venirea fetiței: "E o atmosferă de nedescris în casa lor"

Pereții, vopsiți în alb și bleu, dau interiorului un aer mediteranean
Pereții, vopsiți în alb și bleu, dau interiorului un aer mediteranean

Bucurie mare pentru Smiley (37 de ani) şi iubita lui, Gina Pistol (38 de ani), care la începutul anului 2021 vor deveni părinţi pentru prima oară. Amenajează camera fetiţei, iar Gina este şefă de şantier. Fotoreporterii Click! vă prezintă casa unde artistul îşi va duce prinţesa! Este vorba despre vila din Cernica, în valoare de 300.000 de euro.

"Nu ne vom creşte copiii după nişte stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se joace neapărat cu păpuşile, iar băieţii cu maşinile. Trebuie să gândească liber. Încerc să-mi construiesc şi eu un «ACASĂ» al meu. Încă nu trăiesc toată experinţa să pot scrie o piesă despre tot ce simt”, a spus Smiley, recent, într-un video prin care îşi anunţa fanii că el şi iubita lui, Gina Pistol, vor deveni pentru prima oară părinţi.


    Merge la piaţă cu masca
Merge la piaţă cu masca

Iată că un "acasă" al său se va materializa în curând, în casa superbă din Cernica pe care a dat 300.000 de euro şi pe care trei tineri arhitecţi şi un inginer constructor au transformat-o într-un cămin modern şi primitor în urmă cu câţiva ani. După trei ani de relaţie, celebrul artist şi frumoasa prezentatoare de la Antena 1 vor forma o familie în adevăratul sens al cuvântului. Ce-i drept, au trecut peste etapa căsătoriei de la starea civilă, şi au ajuns direct în postura de viitori părinţi. Peste mai puţin de patru luni ei îşi vor ţine pentru prima dată în braţe odoraşul.

Viitoarea mămică şi-a făcut deja lista de cumpărături cu articolele necesare bebeluşilor, pe unele dintre ele le-a achiziţionat deja, iar în ceea ce priveşte casa şi în special camera micuţei, a fost făcut planul. Au luat o echipă de muncitori, iar Gina este şefă de şantier şi le dă indicaţii de amenajare.

Merge la piaţă cu masca
Merge la piaţă cu masca

"Gina şi Smiley sunt foarte fericiţi. Abia aşteaptă să vină fetiţa, e o atmosferă de nedescris în casa lor. A cumpărat şi câteva lucruşoare de la magazinele pentru bebeluşi. Practic, doar cu asta se ocupă acum", ne-a spus o sursă din apropierea vedetei de la postul Antena 1. 

Așa arată locul care a devenit "Acasă" pentru Smiley
Așa arată locul care a devenit "Acasă" pentru Smiley

Citește și:

Gina Pistol şi-a etalat burtica în rochii mulate! Iubita lui Smiley a filmat pentru o reclamă

FOTO Poftiți în vila de 300.000 de euro a lui Smiley! În fortăreața asta se iubește cu Gina Pistol

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg