EXCLUSIV Dan Negru şi Teo schimbă între ei televiziunile?

Ultima actualizare:

  Dan Negru este lider de audienţă la Antena 1. Acum e decis să plece la rivalii de la Kanal D, pe un salariu de trei ori mai mare
Dan Negru este lider de audienţă la Antena 1. Acum e decis să plece la rivalii de la Kanal D, pe un salariu de trei ori mai mare

Antena 1 este la un pas de a pierde cea mai bună piesă de pe tabla ei de şah, regele, odată cu decizia lui Dan Negru de a se transfera la Kanal D. Prezentatorul tv, care vreme de 17 ani a fost în topul audienţelor cu show-urile de divertisment, se află în negocieri avansate cu postul tv turcesc.

Dan Negru (47 de ani) este adesea ţinta glumelor colegilor săi de breaslă, care îl apostrofează că va ieşi la pensie de la Antena 1. Cu o vechime la acest post tv de mai bine de 17 ani, timp în care şi-a meritat cu prisosinţă salariul de mii de euro, Dan a prezentat show-uri cu recorduri de audienţă, printre care ”Ciao, Darwin!”, ”Te pui cu blondele”, ”Next Star”, ”Şerif de România”, dar şi deja tradiţionalele programe de Revelion, care l-au propulsat în Cartea Recordurilor.

Iată însă că aceste performanţe nu i-au lăsat indiferenţi pe şefii de la Kanal D, post tv care a crescut spectaculos în ultimii doi ani. Oferta financiară, spun gurile rele, ar fi aproape triplă faţă de actualul salariu al lui Negru, plus că va avea şi multe bonusuri.


  Teo Trandafir, de la Kanal D, are o ofertă la Antena 1, însă nu a dorit să comenteze nimic
Teo Trandafir, de la Kanal D, are o ofertă la Antena 1, însă nu a dorit să comenteze nimic

Dan a fost văzut săptămâna trecută în sediul televiziunii rivale, ba chiar a fost oprit pe holuri de angajaţi, care l-au felicitat pentru curajul de a intra la negocieri. Surse din Antena 1 ne-au dezvăluit că postul tv nu e deloc străin de apropiatul transfer al lui Dan şi, pentru a echilibra cumva balanţa, şi-ar dorit-o înapoi pe Teo Trandafir (49 de ani), gazda show-ului ”Teo Show”, difuzat de Kanal D, de luni până vineri, pe intervalul orar 15.00-16.30, şi care înregistrează audienţe frumoase- o medie de 4, 5 puncte de  rating.

Însă, dacă e să dăm timpul înapoi, Teo este o mai veche colaboratoare de-ale trustului Intact. Alături de Mircea Badea, ea a prezentat emisiunea matinală, vreme de trei ani, până în anul 2000, când s-a transferat la PRO TV.

Apropiaţii ei susţin că Teo ar fi dorită la emisiunea ”Acces Direct”, realizată în prezent de Mirela Boureanu Vaida, aceasta ţinându-i de fapt locul Simonei Gherghe, aflată în concediu postnatal, după ce în urmă cu două luni a născut o fetiţă. Vaida face faţă cu brio acestei provocări,  având o medie de 4, 9 puncte de rating.

O ajută însă şi subiectele zilei, cazul preotului Cristian Pomohaci, cercetat că ar fi vrut să corupă  sexual un minor de 17 ani, dar şi scandalul dintre Cornel Galeş şi cei doi fii ai regretatei Ileana Ciuculete.

Dan Negru a fost dorit şi de TVR

Cunoscutul prezentator a şocat în urmă cu o lună, când a postat pe  contul lui de Facebook un mesaj în care se oferea să ajute TVR la realizarea programului de Revelion.


  Dan a intrat în Cartea Recordurilor cu Revelioanele sale
Dan a intrat în Cartea Recordurilor cu Revelioanele sale

Iată însă că anunţul său nu a rămas atunci fără ecou, astfel că televiziunea publică s-a şi grăbit să-l oferteze, tot prin intermediul Internetului: ”Dragă Dan Negru, îţi mulţumim, pentru că orice ajutor din partea unui profesionist cu experienţă în domeniu e binevenit. Am dori însă că vedetele implicate în proiectele TVR să se şi alăture echipei noastre”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
„Am îndurat cu greu frigul noaptea”, ne-a spus Lola Crudu
image png
beyonce instagram jpg
banner anamaria prodan png
banner dorian popa png
shakira coachella jpg
alina puscas jpg
florinel de la visina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net