EXCLUSIV Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu, dezvăluiri la parastasul de 3 ani: "A fost iubirea mea din tinerețe"

image
Dan Puican scris o carte despre lumea radioului

Luni, 23 noiembrie, s-au împlinit trei ani de când marea noastră actriţă de comedie Stela Popescu s-a stins din viaţă. Fostul soţ al actriţei, regizorul Dan Puican (87 ani), şi soţia acestuia, i-au făcut parastas sâmbătă şi duminică la Biserica de pe Strada Batiştei din Bucureşti.

”I-am dat de pomană niște pachete și pentru că a fost dezlegare la pește în postul Crăciunului, i-am dat de pomană și pește. Stelei îi plăcea mult. Soția mea a visat-o joi. Stela a fost iubirea mea din tinerețe. Am rămas în relații bune. Am colindat pe 5 continente împreună, am fost în 35 țări, iar soția mea s-a împrietenit cu ea. Venea la noi la masă. Soția îi făcea zacuscă și alte bunătăți de casă. Chiar înainte să moară am vorbit cu ea marți, ca să vină la noi la masă sâmbătă, soția o aștepta cu pește și m-a întrebat dacă am și vin din acela bun, roșu, căci îi plăcea vinul roșu. Iar joi seara a murit. Un prieten contabil, domnul Duru a alertat-o pe Doina, fata adoptivă a Stelei, că nu răspundea la telefon și așa a găsit-o pe jos, în casă. Anul acesta n-am mai ajuns la cimitir, doar la biserică”, a declarat Dan Puican pentru Click!.

image
Regizorul Dan Puican (87 ani) și soția acestuia i-au făcut Stelei Popescu parastas sâmbătă și duminică, la Biserica de pe Strada Batiștei din București

Marea absentă de la parastas a fost fiica adoptată de Stela, Doina Maximilian, iar sursele noastre ne-au informat că femeia nu i-ar fi făcut nici separat o pomenire celei care a crescut-o şi căreia i-a lăsat şi toată averea. Stela Popescu şi Dan Puican au divorţat în 1969, când actriţa s-a îndrăgostit nebuneşte de textierul Mihai „Puiu“ Maximilian. Puiu a încetat din viaţă în 1998, după o teribilă luptă cu cancerul faringian. 

image
Dan Puican scris o carte despre lumea radiouluiFoto: Sever Gheorghe

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani

Ziua de 23 noiembrie 2017 este marcată în calendar cu cruce neagră pentru artiştii teatrului românesc! Asta pentru că Stela Popescu a fost găsită moartă în casă după un accident vascular cerebral masiv. Tragedia s-a petrecut cu o lună înainte ca actrița să împlinească 82 de ani.

Citește și:

Dan Puican: «Nu pot să mi-o scot din minte pe Stela»

A murit Stela Popescu! 81 de lucruri pe care nu le ştiaţi despre marea actriță

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg