EXCLUSIV Dana Rogoz: "Nu am furat bărbatul altei femei"

image
Ozana şi Radu au fost căsătoriţi 17 ani

O urmăreşte trecutul, deşi are un prezent perfect alături de soţul şi de fiul ei. După doi ani de căsnicie cu Radu Dragomir, Dana Rogoz a devenit ţinta atacurilor fostei neveste a regizorului. Actriţa Ozana Oancea a apostrofat-o că i-ar fi furat soţul, însă „Abramburica” se apără şi face lumină în acest caz.

În 2012, Radu Dragomir (47 de ani) şi Dana Rogoz (29 de ani) s-au căsătorit, iar în urmă cu opt luni au devenit părinţi. Chiar dacă sunt o familie perfectă, se pare că ei şi-au clădit fericirea pe nefericirea altei persoane.

image
Ozana şi Radu au fost căsătoriţi 17 ani

Ozana Oancea (46 de ani), prima nevastă a regizorului şi, totodată, femeia care i-a dăruit un băieţel acum 12 ani, i-a apostrofat pe cei doi într-un interviu acordat revistei „Tango”, la un an de la nunta lor. „Radu e un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără”.

Radu are un fiu de 12 ani cu fosta nevastă

Prezentă recent la petrecerea revistei “The One”, Dana Rogoz a vorbit, în premieră, despre aceste atacuri şi i-a dat rivalei o replică. “Eu îl cunoşteam pe Radu dinainte, prin prisma profesiilor noastre, însă relaţia dintre noi a început după ce el a divorţat”, ne-a spus blondina. Mai mult, Abramburica îi face complimente actriţei Ozana Oancea, lucru nemaiîntâlnit în triunghiurile conjugale mondene.

“Nu este doar o actriţă foarte bună, ci şi o mamă extraordinară şi o femeie extrem de responsabilă. Nu o ştiu personal, însă pot să spun asta cunoscându-l pe Barbu (12 ani), băiatul lor, şi văzând ce frumos creşte. Amândoi sunt nişte părinţi minunaţi. Radu este extrem de prezent în viaţa fiului său, aşa a fost în toţi anii aceştia”, ne-a declarat Dana.

Deşi nu se gândeşte să devină mamă din nou în viitorul apropiat,  actriţa spune că e fericită că băieţelul ei, Vlad, mai are un frate din partea tatălui. “Barbu i-a dat al doilea nume băieţelului nostru. Pe cel de Luca. Sper ca în viitor să aibă o relaţie frumoasă, pentru că la un moment dat vor fi doar ei pe lumea asta şi trebuie să se înţeleagă”, a mai spus ea.

FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (14) jpg
Lucian Ovidiu Heiuş INQUAM Photos George Calin
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg