EXCLUSIV Dana Rogoz: "Nu am furat bărbatul altei femei"

Ultima actualizare:
Ozana şi Radu au fost căsătoriţi 17 ani
Ozana şi Radu au fost căsătoriţi 17 ani

O urmăreşte trecutul, deşi are un prezent perfect alături de soţul şi de fiul ei. După doi ani de căsnicie cu Radu Dragomir, Dana Rogoz a devenit ţinta atacurilor fostei neveste a regizorului. Actriţa Ozana Oancea a apostrofat-o că i-ar fi furat soţul, însă „Abramburica” se apără şi face lumină în acest caz.

În 2012, Radu Dragomir (47 de ani) şi Dana Rogoz (29 de ani) s-au căsătorit, iar în urmă cu opt luni au devenit părinţi. Chiar dacă sunt o familie perfectă, se pare că ei şi-au clădit fericirea pe nefericirea altei persoane.


    Ozana şi Radu au fost căsătoriţi 17 ani
Ozana şi Radu au fost căsătoriţi 17 ani

Ozana Oancea (46 de ani), prima nevastă a regizorului şi, totodată, femeia care i-a dăruit un băieţel acum 12 ani, i-a apostrofat pe cei doi într-un interviu acordat revistei „Tango”, la un an de la nunta lor. „Radu e un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără”.

Radu are un fiu de 12 ani cu fosta nevastă

Prezentă recent la petrecerea revistei “The One”, Dana Rogoz a vorbit, în premieră, despre aceste atacuri şi i-a dat rivalei o replică. “Eu îl cunoşteam pe Radu dinainte, prin prisma profesiilor noastre, însă relaţia dintre noi a început după ce el a divorţat”, ne-a spus blondina. Mai mult, Abramburica îi face complimente actriţei Ozana Oancea, lucru nemaiîntâlnit în triunghiurile conjugale mondene.

“Nu este doar o actriţă foarte bună, ci şi o mamă extraordinară şi o femeie extrem de responsabilă. Nu o ştiu personal, însă pot să spun asta cunoscându-l pe Barbu (12 ani), băiatul lor, şi văzând ce frumos creşte. Amândoi sunt nişte părinţi minunaţi. Radu este extrem de prezent în viaţa fiului său, aşa a fost în toţi anii aceştia”, ne-a declarat Dana.

Deşi nu se gândeşte să devină mamă din nou în viitorul apropiat,  actriţa spune că e fericită că băieţelul ei, Vlad, mai are un frate din partea tatălui. “Barbu i-a dat al doilea nume băieţelului nostru. Pe cel de Luca. Sper ca în viitor să aibă o relaţie frumoasă, pentru că la un moment dat vor fi doar ei pe lumea asta şi trebuie să se înţeleagă”, a mai spus ea.

image
image
image
image
image
image
ff4e3b3847b992300aea7e7467b04eff jpg
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png