EXCLUSIV Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, se însoară. ”Marina va fi prima și singura soție”


    Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, și iubita sa, Marina, și-au petrecut vacanța pe litoralul românescFoto: Andreea Dancu
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, și iubita sa, Marina, și-au petrecut vacanța pe litoralul românescFoto: Andreea Dancu

Daniel Pavel, faimosul prezentator al emisiunii Survivor România, este îndrăgostit până peste cap. Iubește aceeași femeie de șapte ani și se gândește serios la însurătoare. ”Marina va fi prima și singura soție”, ne-a mărturisit vedeta Kanal D.

Daniel Pavel (44 de ani) are un fiu în vârstă de 16 ani și se înțelege foarte bine cu mama acestuia. Între cei doi a fost o frumoasă poveste de iubire, care s-a lăsat până la urmă cu o despărțire, în loc de căsătorie.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, îndrăgostit până peste cap de iubita lui: ”Marina va fi prima și singura soție”

Cu toții locuiesc la Viena, au o relație civilizată, dar inima celebrului prezentator Survivor bate pentru Marina (27 de ani). Iubita lui cu care-și împarte viața de peste șapte ani.

S-au cunoscut la mare, la Vama Veche. Locul unde vin an de a ca să-și amintească prima lor întâlnire.

”Nu am fost căsătorit, dar Marina va fi prima și singura soție”, ne-a mărturisit “Domnul Dan”, aşa cum îi spuneau concurenţii de la Survivor. Nu au stabilit data nunții, pentru că munca nu le-a permis, dar perechea sa ne-a dezvăluit faptul că s-au logodit de trei ori până acum.

Daniel Pavel și Marina s-au logodit de trei ori

După ce s-a întors din Republica Domicană, cei doi îndrăgostiți au petrecut vacanța la părinții Marinei, au mers la Vama Veche, după care au plecat acasă, în Viena.

Domnul Dan așteaptă să înceapă sezonul 3 al emisiunii sportive, atât de îndrăgită de români.

”Le sunt extrem de recunoscător oamenilor pentru faptul că sunt aproape de mine. Mi-am propus să scot bunicile de la cratiţă şi pe tineri din faţa calculatorului şi am reuşit.

Survivor este un fenomen”, a mai spus Daniel Pavel. Iar pregătirile pentru noul sezon ar putea începe chiar luna viitoare.

Citește și: 

EXCLUSIV Daniel Pavel și iubita, răsfăț boem în Vama Veche, după Survivor! Cum l-am surprins pe plajă cu frumoasa Marina

Survivor România 2021. Cine este Daniel Pavel, noul prezentator, și când începe emisiunea

Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
foto1  Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png