EXCLUSIV Daniel Pavel și iubita, răsfăț boem în Vama Veche, după Survivor! Cum l-am surprins pe plajă cu frumoasa Marina

Ultima actualizare:

    Daniel Pavel și Marina, la o discuție cu reporterul Click!, în Vama Vechefoto: Andreea Dancu / Click!
Daniel Pavel și Marina, la o discuție cu reporterul Click!, în Vama Vechefoto: Andreea Dancu / Click!

Daniel Pavel, faimosul prezentator al emisiunii Survivor România, se află zilele acestea în vacanţă. Nu în ţări exotice, ci pe litoralul românesc, la Vama Veche. Acesta petrece o săptămână la plajă, alături de iubita sa, frumoasa Marina.

“Domnul Dan”, aşa cum îi spuneau concurenţii de la Survivor, se află în vacanţă în România. Înainte de a pleca acasă, la Viena, acesta a ales să petreacă o săptămână de vis la Vama Veche, locul preferat atât de el, cât şi de iubita sa, Marina. Reporterii Click! i-au întâlnit pe cei doi îndrăgostiţi la Plaja de Carte, sub o umbrelă de stuf. Discutau, râdeau şi dădeau noroc: el cu o sticlă de bere, ea cu un pahar de vin alb. ”E locul nostru preferat. Venim aici de mulţi de ani. Suntem sosiţi luni şi plecăm vineri”, ne-a spus deja celebrul prezentator al emisiunii de la Kanal D. Dan are 44 de ani, în timp ce perechea sa, 27 de ani, însă, diferenţa de vârstă nu-i deranjează. Au pasiuni comune, gândesc la fel şi se completează. Formează un cuplu de şapte ani, iar perioada de şase luni, cât au fost despărţiţi de Survivor, li s-a părut un chin. 

Marina nu ar mai vrea ca iubitul ei să plece de lângă ea, tocmai în Republica Dominicană, pentru următorul sezon, însă ştie că acest lucru nu este posibil. Publicul a fost fascinat de Daniel, de cunoştinţele pe care le are, şi vrea să-l revadă. 


    Daniel Pavel și Marina sunt foarte îndrăgostițifoto: Andreea Dancu
Daniel Pavel și Marina sunt foarte îndrăgostițifoto: Andreea Dancu


    Cărți, dragoste, o băutură rece, soare și spiritul Vamei. Așa se relaxează Daniel după Survivorfoto: Andreea Dancu / Click!
Cărți, dragoste, o băutură rece, soare și spiritul Vamei. Așa se relaxează Daniel după Survivorfoto: Andreea Dancu / Click!

Cu ce se ocupă Marina, iubita lui Daniel, la Viena

”Vom încerca o soluţie de compromis. Voi merge la el câte două săptămâni ca să rupem cumva perioada de despărţire. Nu pot sta mai mult, pentru că lucrez la o firmă de logistică, din Viena, şi e nevoie de prezenţa mea fizică”, ne-a explicat frumoasa domnişoară. Pentru că vorbeşte fluent rusă, engleză şi germană, a fost recrutată de cel mai puternic furnizor vienez de servicii de aprovizionare. Daniel ne-a mărturisit la rândul lui că aşteaptă cu nerăbdare sezonul 3 din Survivor şi că le mulţumeşte oamenilor pentru încrederea acordată. 

”Le sunt extrem de recunoscător pentru faptul că sunt aproape de mine. Mi-am propus să scot bunicile de la cratiţă şi pe tineri din faţa calculatorului şi am reuşit. Survivor este un fenomen”, a continuat vedeta Kanal D, în timp ce iubita sa îl privea cu multă admiraţie. Daniel Pavel l-a înlocuit la cârma emisiunii pe Dan Cruceru, cel care a prezentat primul sezon. Dan este om de radio, astfel că provocarea de a fi în faţa camerelor de filmat nu i s-a părut deloc grea. Astfel că, dintr-un anonim, a devenit în şase luni unul dintre cei mai iubiţi oameni de televiziune din România. Daniel Pavel a fost căsătorit, dar a divorţat. Din relaţia cu fosta soţie are un băiat în vârstă de 16 ani, care s-a mutat la Viena pentru a studia.


    Prezentatorul Survivor s-a fotografiat cu turiştii care l-au recunoscutFoto: Andreea Dancu
Prezentatorul Survivor s-a fotografiat cu turiştii care l-au recunoscutFoto: Andreea Dancu

Citește și:

INTERVIU Secretele lui Daniel Pavel, prezentator Survivor, fost ofițer de marină. De ce trăiește în Austria și cui duce dorul de acasă

EXCLUSIV Click! a fost în vizită la SURVIVOR. Totul despre uzina secretă din Dominicană. Ce nu ai văzut și nici nu o să vezi la TV

Survivor România 2021. Cine este Daniel Pavel, noul prezentator, și când începe emisiunea

image
image
image
image
image
image
FotoJet (18) jpg
theo rose alex leonte jpg
alina sorescu are un videoclip nou jpg
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
image
actualitate.net