Exclusiv! De ce a divorţat Nicolle Stănese. Vedeta de la "Bake Off" România spune tot

image
Nicolle Stănese are 25 de ani şi este prezentatoarea "Bake Off"foto: Pro Tv

Nicolle Stănese, prezentatoarea "Bake Off" România, a încheiat un capitol în viaţa privată după trei ani de mariaj şi a deschis un altul. Vedeta Pro Tv a divorţat la finele anului trecut, în secret, de soţul ei Mihai Cioltea, şi, în prezent, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un om de afaceri din Sibiu, Marius Oprean.

Nicolle Stănese (25 de ani) este divorţată, dar asta nu înseamnă că este o femeie disponibilă. Prezentatoarea tv şi-a refăcut repede viaţa sentimentală, alături de noul ei iubit Marius Oprean (38 de ani), un om de afaceri din Sibiu. Cei doi se pare că s-au cunoscut când încă erau implicaţi în alte relaţii sentimentale. Nicolle era căsătorită cu Mihai Cioltea (38 de ani), iar Marius era şi el soţul Adelinei, o tânără din Alba-Iulia care i-a dăruit un băieţel. Deşi nimic nu părea să anunţe furtuna pe care o traversa în viaţa privată, Nicolle Stănese a ajuns în faţa notarului în luna noiembrie a anului trecut şi acum împarte cu afaceristul custodia pe care o au asupra fetiţei lor, Ana- Victoria. La scurt timp după separarea de Mihai Cioltea, vedeta tv a făcut publică relaţia ei cu Marius Oprean, şi el divorţat de soţia lui, Adelina, cam în aceeaşi perioadă cu separarea prezentatoarei. Despre divorţ, noua relaţie amoroasă şi fiica ei, Ana-Victoria, Nicolle Stănese a acceptat să vorbească într-un interviu exclusiv pentru Click! 

 • Spuneai despre tine şi soţul tău că sunteţi cei mai fericiţi părinţi. Ce îi lipsea lui Nicolle Stanese de a ajuns la divorţ? 

E un lucru ce nu s-a schimbat. Suntem în continuare cei mai fericiţi părinţi, să ştii. Ana-Victoria este sursă de bine şi frumos şi ne întregeşte în cel mai minunat fel. Faptul că eu şi tatăl ei am decis să ne separăm, din motive care nu sunt deloc ieşite din comunul oamenilor care divorţează, nu înseamnă că nu mai suntem cei mai fericiţi părinţi. Sunt planuri diferite.

 • Separarea de Mihai Cioltea s-a făcut amiabil, la notar.  A fost un divorţ  în secret? Puţini au ştiut de separarea voastră.

Separarea de Mihai s-a făcut exact aşa cum e firesc să se întâmple lucrurile între doi oameni maturi, care au împreună un copil, ce trebuie menajat de situaţii care nu au voie să îl afecteze. 

 • Ai fost acuzată că ai trăit în paralel un an. Cât de greu a fost să te decizi ce este mai bine pentru ţine? 

Nu-mi stă în fire să mă justific, să ripostez, să încerc să conving că lucrurile stau sau nu aşa, să dezmint sau să aprob, când este vorba despre viaţa mea privată. Aici e puţin mai complicat decât la prăjituri şi nu e suficient să încerci să urmăreşti o reţetă. Deciziile care m-au dus în locul în care sunt azi le-am luat după multă vreme în care toate lucrurile care s-au întâmplat mi-au demonstrat că sunt pe drumul ce îmi face bine sufletului, ce mă duce spre linişte şi bine, iar dacă eu sunt bine, puiul meu este bine. Această din urmă este o concluzie, la care am ajuns după multă vreme în care mi-am dat voie să joc în filmul meu, nu doar să fiu spectator.

Și-a refăcut repede viața

image
Nicolle Stănese este foarte fericită cu noul ei iubit, Marius Oprean
 • Oamenii, fanii care te urmăresc la emisiune, te vedeau că pe o nouă  “zână” în showbiz.  Eşti de acord cu asta, ai simţit vreo presiune? Ai sau nu bagheta magică?  

Ana-Victoria are o baghetă magică, dar cred că o ajută doar la grădiniţă deocamdată. Nu, eu nu am. Şi nu, nu sunt nici vreo zână eşuată în viaţă reală. Sunt un om cu o viaţă în care lucrurile se întâmplă cum trebuie să se întâmple, în momentul când trebuie să se întâmple. Sunt un om care creşte, învaţă, un om care are responsabilităţi, care urcă pe scări, nu foloseşte liftul, pentru că aşa m-au învăţat mereu părinţii mei, un om care gravitează cu toată viaţă lui în jurul Anei-Victoria, o femeie care îşi iubeşte bărbatul. Acum, sigur că divorţul este o experienţă a vieţii pe care nu ne-o dorim, dar asta nu înseamnă că trebuie să stau cu faţă la zid, să fiu criticată şi să dau explicaţii. Nu ştiu dacă o zână, faţă de un om, are artificii pentru a-şi evita hopurile din viaţă, dar dacă e aşa, nici nu-mi doresc vreodată să devin una. Prefer să îmi învăţ lecţiile din experienţe. Experienţele mele.

 • În ce relaţii ai rămas cu fostul soţ? Aveţi custodie comună?

Suntem doi părinţi care îşi iubesc enorm copilul şi care fac toate lucrurile pentru binele lui. Relaţia noastră este decentă şi benefică pentru Ana-Victoria. Custodia este comună, da.

„Iubesc şi învăţ să primesc ce îmi da viaţa”

 • Consideri că tu eşti  vinovată că ai stricat două familii, aşa cum vorbeşte gură târgului?

Fiecare familie are iniţial, înainte să apară copilaşii, doi membri. Cel de-al treilea este în plus şi nu are cum să pătrundă între aceşti doi membri, dacă lucrurile funcţionează bine, normal, firesc. Nu am stricat nici măcar familia mea, cu atât mai puţin a altuia. Oamenii greşesc în doi, nu e niciodată vină unuia singur, deşi, din păcate, vina e greu să ţi-o asumi şi, de aici, intervin acuzele. Sunt doar un om care a încheiat o familie ce nu avea viitor, într-o relaţie de iubire acum alături de omul care îmi întregeşte tot. Iubesc şi învăţ să primesc ce îmi dă viaţa, conduc o maşină care este a iubitului meu, beau apă plată şi uneori mai plâng când vreau să duc lumea în spate şi mi se prea mare! 

 • Cum l-ai descrie pe iubitul tău, dacă ai avea la dispoziţie doar trei cuvinte?

Marius este omul în braţele căruia îmi găsesc liniştea, omul care mă iubeşte şi atât, în ochii căruia îmi văd următorii copilaşi şi lângă care sunt eu. Este un om bun, responsabil, plin. Marius este partea mea mai bună. Şi nu, nu-mi ajung doar trei cuvinte, mai bine nu mă provocai...

 • Este evident că ai înflorit de când te afişezi la braţul noului bărbat din viaţă ta. Bat clopote de nuntă?

Femeile au nevoie de dragoste şi linişte că să înflorească. Sunt bine. Relaţia noastră merge încotro e firesc să meargă doi oameni care se ţin de mâna.

„Ana-Victoria este un copil care împrăştie multă iubire în jur” 

image
Nicolle şi Ana-Victoria ( 3 ani), fetiţa pe care o are din mariajul cu Mihai Cioltea
 • Cum a acceptat fiica ta schimbarea?

Ana-Victoria este un copil care simte frumos şi împrăştie multă iubire în jur oamenilor care o iubesc. 

 • Cum e privită Nicolle Stanese la Sibiu după toată această întorsătură a lucrurilor? Te-ai gândit să te stabileşti în Capitală?

Nicolle Stanese este un om. Munca mea în televiziune este ca a doamnei drăguţe de unde cumpăr laptele, săptămânal. Nu cred că ea e atât de preocupată de cum o priveşte lumea, dacă divorţează. Ştiu sigur că publicul meu nu este consumator de genul acesta de abordarea a lucrurilor, care se mai întâmplă în viaţă oamenilor… aşa că o să îmi fac în continuare treaba, la fel ca şi până acum.

Roger E Mosley car crash jpg
cub anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E Mosley car crash jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg