EXCLUSIV De ce a plecat Mihai Petre de la "Românii au talent". Culisele despărțirii de PRO TV


    Florin Călinescu, Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu au fost în această formulă în ultimele două sezoanefoto: PRO TV
Florin Călinescu, Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu au fost în această formulă în ultimele două sezoanefoto: PRO TV

O știre-bombă a venit vineri, 9 octombrie, din zona divertismentului de televiziune. Mihai Petre nu mai face parte din proiectul "Românii au talent" (PRO TV), fiind înlocuit, din sezonul 11, cu Alexandra Dinu. Click! îți prezintă informații de culise despre această plecare grăbită și neașteptată. De ce a plecat Mihai Petre de la PRO TV, este întrebarea de pe buzele tuturor.

Pe 23 septembrie, Mihai Petre (41 de ani) și Pavel Bartoș se aflau în emisiunea lui Cătălin Măruță, promovând noul sezon al show-ului "Românii au talent", cel cu numărul 11. Vineri, 9 octombrie, vine ca un trăsnet această informație oficială: "În noul sezon, renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului. În locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu, o actriță cu o experiență notabilă în arta spectacolului".

Mihai Petre: "Mult succes în noua formulă!"

Mihai Petre spune și el un "adio" emoționant pe pagina lui de Instagram: "Sezonul 11 «Românii Au Talent» nu mă va mai găsi la masa juriului. Experiența «Românii au talent» este fantastică. Am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică. Mulțumesc Pavel Bartoș, Smiley, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu, mulțumesc întregii echipe și vouă, cei care ați confirmat de fiecare dată că «Românii Au Talent» este, fără îndoială, cel mai bun show de entertainment din România.Mult succes în noul sezon și în noua formulă! Vă asigur că ne vom revedea curând".

Petr Kellner, 56 ani, miliardarul care deţine grupul PPE, este cel mai bogat om din Cehia
Petr Kellner, 56 ani, miliardarul care deţine grupul PPE, este cel mai bogat om din Cehia

Mihai Petre nu mai are, momentan, contract cu PRO TV

Mulți se întreabă de ce în urmă cu două săptămâni Mihai Petre promova preselecțiile din țară, pentru sezonul cu numărul 11, iar azi își anunță retragerea, într-un context economic atât de șubred, când cealaltă sursă a lui de venit, școala de dans, stă sub semnul incertitudinii. De ce pleacă Mihai Petre de la PRO TV? Decizii de ultim moment? Divergențe cu șefii? Schimbări majore în tot trustul? Va avea alte proiecte? Click! a încercat să afle mai multe despre plecarea lui Mihai Petre de la PRO TV, locul în care și-a legat numele de emisiuni-fenomen precum "Dansez pentru tine", "Uite cine dansează" și "Românii au talent".

Din ce ne-au declarat surse de încredere din anturajul vedetei reiese că celebrul coregraf nu ar mai avea nici o legătură cu postul din Pache: "Mihai Petre e liber de contract. Nu are un alt proiect în PRO TV și nici nu se întrevede un altul momentan. Acum se obișnuiește și el cu această schimbare, și-a canalizat energia înspre fetițele lui și către academia sa de dans, care funcționează la o capacitate limitată, din cauza restricțiilor impuse de pandemie".

Prima formulă de juriu a emisiunii, care a debutat în 2011: Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre
Prima formulă de juriu a emisiunii, care a debutat în 2011: Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre

PRO TV va fi preluat de miliardarul ceh Petr Kellner

Schimbări majore au loc în PRO TV și la nivelul organigramei, nu doar în zona vedetelor TV, iar mutările de trupe ar putea să aibă legătură și cu noul management. Uniunea Europeană a aprobat recent, fără condiţii, achiziţia grupului de televiziune Central European Media Enterprises (CME), care deţine Pro TV în România, de către miliardarul ceh Petr Kellner. CME a anunţat miercuri că tranzacţia va fi încheiată pe 13 octombrie, după obţinerea aprobărilor de preluare de la Bruxelles. Noul proprietar al grupului Pro va fi aşadar Petr Kellner, cel mai bogat om din Cehia, cu o avere de 18,5 miliarde de dolari. El a început să îşi construiască averea la începutul anilor 90, vânzând produse de birotică şi papetărie. Petr Kellner deţine fondul de investiţii PPF, care a mai făcut afaceri în România în ultimii 15 ani. În acest moment, fondul deţine două clădiri de birouri lângă guvern: Metropolis şi Crystal Tower.

Mihai Petre s-a remarcat ca membru al juriului în emisiunea „Dansez pentru tine“, difuzată tot de Pro TV. Show-ul a avut 14 sezoane. Din 2011, Mihai Petre a fost în prima variantă de juriu a emisiunii „Românii au talent“, alături de Andi Moisescu şi de Andra. În 2014, juriul a trecut la varianta de patru membri, iar în locul lui Mihai Petre au venit Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis, iar după un singur sezon, Cotimanis a fost înlocuit cu Florin Călinescu.

Mihai Petre, la "Dansez pentru tine"
Mihai Petre, la "Dansez pentru tine"

În 2014, după plecarea producătoarei Mona Segall la Antena 1, Mihai Petre a trecut şi el la postul Intact. Tot în juriu, la emisiunea „Dancing with the stars - Dansează printre stele“, de la Antena 1. Show-ul prezentat de Horia Brenciu a avut un singur sezon. A urmat o altă emisiune de dans, în 2017, care a marcat reîntoarcerea lui Mihai Petre la Pro TV: „Uite cine dansează“. Mihai Petre a fost coleg la banca juraţilor cu Florin Călinescu, Gigi Căciuleanu şi Andreea Marin. Emisiunea, prezentată de Mihaela Rădulescu şi Cabral, a avut doar un sezon la Pro TV. La "Românii au talent" a revenit în 2019, jurizând sezoanele 9 și 10. În cel de-al 11-lea sezon, Mihai Petre a fost înlocuit cu Alexandra Dinu.

Citește și:

Exclusiv! Uite cu ce se ocupă Mihai Petre după “Românii au talent”!

Momentul care l-a făcut pe Mihai Petre să plângă. Sara Ardeleanu, dans ireal la "Românii au talent"

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg