EXCLUSIV De ce a plecat Roxana Vancea din emisiunea cu mămici. Sânziana Buruiană îi dă replica: "E genul de femeie care..."

Ultima actualizare:

    Sânziana Buruiană și Roxana Vanceafoto: Instagram
Sânziana Buruiană și Roxana Vanceafoto: Instagram

E iar scandal între „mămicile de pitici cu lipici”! Plecarea Roxanei Vancea din show-ul de la Antena Stars a tulburat, din nou, apele și le-a făcut pe mămicile de pitici să-și iasă din pepeni. Asta după ce Roxana Vancea a plecat din show declarând că este, pur și simplu, scârbită de certurile dintre protagoniste, la care erau nevoiți să asiste și copiii.

Roxana Vancea (29 de ani) a creat un adevărat iureș prin plecarea ei din show-ul „Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars. Unele dintre mămici s-au simțit lezate atunci când Vancea a declarat că a decis să părăsească show-ul din cauza certurilor dese dintre mămici, care îi afectau pe copii. “Nu a mai fost ce trebuie. Nu poți asocia copilul cu certurile mamelor sau cu răutăți gratuite. Sper, totuși, ca emisiunea să fie iar despre copii și mai puțin despre mame, pentru că de multe ori de la copii învățăm mai multe”, a spus Roxana Vancea, pe Facebook, motivându-și plecarea din show.

Nu este primul scandal între mămicile din emisiune

Sânziana Buruiană a explodat la auzul acuzațiilor făcute de Roxana Vancea la adresa mămicilor protagoniste în cadrul show-ului de la Antena Stars, cu atât mai mult cu cât, spune ea, ar fi intervenit la producătorii emisiunii să o aducă pe Vancea în show-ul “Mămici de pitici cu lipici“, deși aceasta este practic mamă vitregă pentru Milan, copilul soțului ei, Dragoș Paiu. Mai mult, Roxana Vancea nici măcar nu a fost prezentă la escapada mămicilor de la munte, atunci când s-a declanșat un scandal monstru între Oana Roman și Cristina Șișcanu, pe de o parte, și Sânziana Buruiană și Elena Ionescu, pe de alta.

Sânziana Buruiană: „Uite unde era cumințenia pământului, mama exemplară!”

“Ea nu era prezentă la întâlnirile de grup oricum, dar a afectat-o cearta noastră. Uite unde era cumințenia pământului! Mama exemplară! Oricum, prezența sau absența ei în emisiune nu se simt, că oricum nu era cu noi la activitățile comune. Și, în plus, era și ironică pe testimoniale. Degeaba zice că acum a văzut ea discuții între mămici, că ea era cea care bătea apropouri la noi pe testimoniale. E din categoria aia de femeie care, dacă o ia unul de nevastă, are alt statut, trecutul s-a șters cu buretele. Eu am fost cea care am apreciat-o la început, că părea o mama devotată, chiar dacă nu e băiețelul ei și le-am sugerat celor de la emisiune să o ia, însă mi-a lăsat un gust amar. Nu mă așteptam la atitudinea asta din partea ei. Pentru a face parte dintr-un astfel de proiect trebuie să ai și un instinct matern, pe care ea nu-l are natural”, a declarat Sânziana Buruiană, în exclusivitate pentru Click!


    Roxana Vașniuc este noua protagonistă a emisiunii
Roxana Vașniuc este noua protagonistă a emisiunii

Roxana Vașniuc îi ia locul Roxanei Vancea. “Nu accept să fiu călcată pe coadă!”

Roxana Vașniuc și fetița ei, Rose Marie (5 ani), vor intra în show-ul „Mămici de pitici cu lipici” în locul Roxanei Vancea și a băiețelului ei vitreg, Milan. Vașniuc nu se simte însă deloc amenințată de mămicile din show. “Nu e ușor să-ți păstrezi calmul ca părinte, mai ales, dar o să fac tot posibilul să-mi iasă. Sunt convinsă că o să mă înțeleg cu mămicile. Până să intru în show, am văzut ca s-au creat anumite bisericuțe, pe mine însă nu mă deranjează. Eu am o atitudine pozitivă, sunt diplomată, dar nu aș accepta să mă calce niciodată cineva pe coadă “, a declarat Roxana Vașniuc, pentru Click!.

Citește și:

EXCLUSIV Scandal la emisiunea cu mămici. Sânziana, replică pentru Oana Roman și Cristina Șișcanu: “Nu era nevoie de fițele voastre"

Oana Roman se întoarce în televiziune: "A venit ca un balsam pe suflet". La ce emisiune o poți urmări

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg