EXCLUSIV De ce nu a putut divorța Claudia Ghițulescu de soțul infidel. Solista îl așteaptă pe Marian la notar

image
Claudia Ghitulescu a trăit o mare decepție în căsniciefoto: arhiva personală

La începutul lunii septembrie, lumea muzicii populare vuia după ce s-a aflat că interpreta Claudia Ghiţulescu divorţează de soţul infidel. Solista a aflat că bărbatul cu care era căsătorită avea o amantă tinerică. Cum stau acum lucrurile ne-a povestit chiar interpreta, care pare mai fericită ca niciodată!

Îndrăgita interpretă de muzică populară Claudia Ghiţulescu (41 de ani) a trecut printr-o despărţire în luna septembrie, când a aflat că soţul Marian (41 de ani) o înşela, după ce s-au iubit peste cinci ani. Culmea e că solista bănuia ceva, iar cea care s-a dat de gol a fosta amanta tinerică. Aceasta povestea în stânga şi-n dreapta despre cadourile şi vacanţele cu care o răsfăţa iubitul ei, bărbat însurat. La două luni de la acest eveniment neplăcut, ne-am întâlnit cu solista la o petrecere mondenă din centrul Capitalei, la ziua lui LouLou – Andreea Maria Lazăr, iubita lui Luis Lazarus, unde radia de fericire şi părea mai frumoasă ca oricând. După ce toată seara s-a distrat, a cântat pentru sărbătorită şi a dansat alături de prietenii ei, am stat la poveşti cu Claudia Ghiţulescu, care ne-a spus situaţia ei acum şi cum îi merge de când s-a despărţit de soţul infidel. 

image
Claudia Ghiţulescu, alături de prietenele ei, Rocsana Marcu, LouLou și Silvana Râciu

Click:! Bună, Claudia! Te-am urmărit toată seara, eşti superbă şi radiezi de fericire...

Claudia Ghiţulescu: Îţi mulţumesc pentru complimente. Sigur, am onorat invitaţia la ziua Andreei Maria Lazăr, iubita lui Luis Lazarus, şi mă simt senzaţional, îmi place să cânt şi să mă distrez alături de prieteni. 

Arăţi şi mai bine decât ştiam. Ne poţi spune care este secretul tău?  

Fac foarte mult sport, aşa mi-am găsit eu liniştea. Merg foarte mult la înot, merg la saloane de înfrumuseţare, unde fac masaje şi tratamente corporale, am mai multă grijă de mine pentru că acum sunt doar eu şi cu mine. 

Nu te-a săgetat Cupidon? Acum eşti şi singură....

Este prea curând să mă viziteze Cupidon, acum vreau doar să mă distrez şi să cânt alături de prietenii mei…

image
Claudia i-a cântat iubitei lui Luis Lazarus la party-ul de la Cocoşatul

Ai multe concerte, evenimente?

Sigur că da. Weekendul trecut am fost la Londra, unde am avut concert împreună cu Rocsana Marcu şi am cântat pentru românii de acolo. Apoi am avut şi “Zilele toamnei”, spectacol organizat de Axinte. Am revenit la viaţa de dinainte. Pot să spun că acum viaţa mea este şi mai frumoasă. Mă implic mai mult în activitatea mea artistică, am făcut noi înregistrări cu piese pe care sper să le pun pe un nou material discografic. Am multe proiecte noi, prieteni noi. A fost o perioadă destul de grea după despărţirea de soţul meu şi le mulţumesc şi prietenilor de pe facebook şi instagram care au avut multe gânduri frumoase pentru mine. Multă lume mi-a zis că strălucesc după despărţire şi nu pot decât să mă bucur.

image
Cei doi soţi au divorţat după cinci ani de căsnicie

Ai vorbit cu domnişoara respectivă, cu care te-a înşelat soţul tău?

Nu ştiam de amantă, bănuiam şi am refuzat să cred. Nimeni n-ar fi putut să creadă că va merge pe două planuri. N-am avut ce să discut cu asemenea fată. Eu îmi aleg oamenii cu care mă împrietenesc, cu care vorbesc. Se pare ca soţul meu va discuta cu ea mai multe, i-am lăsat pe ei să vorbească.

Voi aţi divorţat la notar sau sunteţi în plin proces de divorţ? Aveţi ceva de împărţit, case sau restaurantul? 

N-am divorţat la notar pentru că nu a vrut el să vină, să se prezinte. Nu avem de împărţit decât amanta, dar i-am lăsat-o lui. În căsnicia asta fiecare a venit cu ce a putut: eu cu toată dragostea, iubire şi gânduri bune, iar el cu amanta. Şi a plecat fiecare cu ce a avut.   

«Mă înșela de un an și ceva»

image

Click! v-a prezentat pe larg detalii despre această perioadă nefastă prin care a trecut cântăreața. Claudia Ghițulescu și-a luat inima în dinți și ne-a vorbit despre episodul dureros prin care a trecut din cauza soțului ei, Marian (41 de ani). Bărbatul o înșela fără remușcări cu Alexandra, o tânără de 20 de ani.„A fost un șoc pentru mine. Nu a fost sarcina de vină. Eu abia acum am aflat adevărul. El mă înșela de un an și ceva, în condițiile în care noi eram căsătoriți de doi ani. Deci el avea viață dublă, avea și soție, și amantă. Voia să trăiască așa. Culmea, până și părinții lor știau de relație. Păi ce părinte ești tu când știi că fiică-ta umblă cu un om însurat? Umbla cu amanta de un an de zile sub ochii mei. Voia să trăiască și cu mine, și cu ea!”, a dezvăluit Claudia Ghițulescu, exclusiv pentru Click!

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
IMG 0810 jpg
gianina corondan tb1000 jpg
BeFunky collage (34) jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp