EXCLUSIV De ce nu slăbeşte Cristina Cioran

Ultima actualizare:
Cristina Cioran a fost invitata Dianei Bart din emisiunea specială de Halloween
Cristina Cioran a fost invitata Dianei Bart din emisiunea specială de Halloween

A încercat multe diete, ba chiar a fost la un pas de a ajunge la o intervenţie chirurgicală pentru a slăbi. Cristina Cioran nu reuşeşte să topească kilogramele în plus şi se pare că motivul pentru care nu poate pierde în greutate este pasiunea ei pentru gătit. Actriţa a mărturisit pentru Click! că îi place să se joace cu ingredientele în bucătărie şi, ca în copilărie a rămas cu "defectul" de a mânnca tot din farfurie.

Cristina Cioran (37 de ani) a renunţat, cel puţin pentru moment, la curele de slăbire. Actriţa experimentează de câte ori are ocazia reţete în propria bucătărie, iar gătitul pentru ea a devenit deja o prioritate. De când era doar un copil, a încercat să facă de mâncare şi pentru că i-au ieşit preparatele a rămas fidelă pasiunii sale.

"Am gătit prima dată când aveam 10 ani. Împreună cu sora mea, am făcut cartofi la cuptor şi a ieşit foarte buni. Am vrut să-i surprindem pe părinţii noştri şi le-am gătit noi. Îmi amintesc că am sunat-o pe mătuşa mea şi i-am cerut indicaţii la telefon. Am avut foarte multe accidente în bucătărie. Înaintea unui Crăciun, tăiase bunicul nostru porcul şi voiam sa facem cârnaţi. Copiii nu prea au antrenamentul ăsta de a face ceva cu o mână şi cu cealaltă altceva. În timp ce dădeam carnea prin maşina de tocat, mi-am prins şi degetele. Cred că aveam cinci ani, când se întâmpla asta. Mai târziu, ştiu că am vrut să fac acadele şi a sunat telefonul. În momentul ăla m-am speriat, mi-a sărit zahărul ars pe mână şi am rămas cu semn. Am făcut numai năzbâtăi în copilărie", ne-a mărturisit Cristina Cioran. 

Actriţa, ajutor de bucătar pentru iubit

Gătitul este pentru actriţă şi o terapie de cuplu. Cristina găteşte de cele mai multe ori cu iubitul ei, însă recunoaşte că este ajutor de bucătar, atunci când el se află prin preajmă.


    Cristina Cioran a fost invitata Dianei Bart din emisiunea specială de HalloweenFoto: Click!
Cristina Cioran a fost invitata Dianei Bart din emisiunea specială de HalloweenFoto: Click!

"De multe ori ajungem să ne ciondănim pentru ca sfârşesc prin a fi în plan secund şi nu prea îmi place postura asta. Să curăţ, să splăl, să-i dau la mână ingredientele, şi atunci el primeşte toate laudele invitaţilor. Gătim pentru prieteni şi avem seri cu specific thailandez, mexican, ciobănesc. Experimentez mult, dar tot timpul când am musafiri am şi un plan de rezervă în cazul în care dau chix, pentru că recunosc că mi se mai întâmplă şi asta", a completat actriţa.

Cristina este mare amatoare de murături, însă nu a găsit reţeta ideală, aşa că le lasă pe mama şi soacra ei să se ocupe de borcanele pentru iarnă. În schimb, se pricepe foarte bine să gătească carnea de vită şi de miel. "Sunt gurmandă. Îmi place să mănânc şi ador mâncarea bună. Nu am fost niciodată o silfidă, ceea ce a însemnat că am mâncat mereu tot din farfurie. Recunosc că mi-e greu să mă abţin, dar o pot face dacă e vorba de fast-food", ne-a mai povestit Cristina.

În trecut, actriţa a fost tentată să-şi monteze chirurgical un balon gastric la stomac pentru a-şi stăvili poftele, însă a abandonat deocamdată ideea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net