EXCLUSIV De la bal, la spital! O cântăreaţă a ajuns la miezul nopţii la Urgenţă

Ultima actualizare:

    Alina RadiFoto: Facebook
Alina RadiFoto: Facebook

După ce a colindat ţara în lung şi-n lat, o cântăreaţă a ajuns azi-noapte de urgenţă la medic. Solista de muzică populară Alina Radi a încheiat recent un turneu, dar când s-a întors acasă, în loc să se odihnească după concerte, a fost nevoită să plece la spital.

A tras o sperietură soră cu moartea! Cu inima cât un purice, cântăreaţa a aşteptat la Camera de gardă a Spitalului de Urgenţă din Timişoara ca un medic să o consulte. Vizita noctură a Alinei Radi la unitatea medicală a avut un motiv cât de poate de serios. Solista a fost la un pas să fie sfâşiată de o haită de câini comunitari. Din fericire, s-a ales cu mici contuzii la una dintre gambe, doar unul dintre câini fiind mai agresiv.

Alina Radi
Alina Radi

Speriată de ce ar putea să i se întâmple, artista nu a stat mult pe gânduri şi a luat drumul spitalului pentru a primi tratament. Surse din anturajul şatenei au povestit pentru Click! că Alina Radi a mers imediat la unitatea medicală din oraşul său natal pentru a-şi face vaccinul antirabic, primul pas pe care trebuie de altfel să-l urmeze o persoană care trece prin experienţa traumatizantă de a fi muşcată de câine.

După ce medicii au dezinfectat rănile şi i-au injectat serul antirabic, artista a putut să se întoarcă acasă, fiind condusă de câteva rude, care au însoţit-o la spital.     

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net