EXCLUSIV Decizie radicală luată de Laurette: își schimbă silicoanele pentru Ion Ţiriac

Ultima actualizare:
Pe 31 iulie,  Laurette se  bronza lângă  Ion Ţiriac
Pe 31 iulie, Laurette se bronza lângă Ion Ţiriac

Se ţine de cuvânt şi se tunează pentru milionarul Ion Ţiriac! Laurette Atindehou nu a mai amânat şi s-a prezentat de urgenţă la medicul estetician pentru o consultaţie la bust. Chawi Youssef îi schimbă vedetei silicoanele cu unele mai mici.

”Nu tot ce e mare, e şi frumos”- la concluzia aceasta a ajuns şi Laurette Atindehou (32 de ani), care s-a hotărât să nu mai amâne operaţia de la sâni. Aşadar, ieri, ciocolatiul fotomodel i-a făcut o vizită medicului Chawi Youssef, pentru a-şi schimba protezele mamare. ”Dacă ar fi să dau timpul înapoi nu aş mai face această operaţie. Nu ştiu ce a fost în capul meu. După ce am născut, sânii mei s-au lăsat foarte mult. Eu nu am vrut să rămân cu acea cicatrice în «T» pe sâni şi să fac intervenţie de ridicare, aşa că am optat pentru implanturi mai mari. Acum, aş vrea să le pun mai mici sau chiar să le scot de tot”, spunea Laurette, în urmă cu câteva luni.  După o consultaţie amănunţită, chirurgul a hotărât că cea mai bună soluţie este să-i pună silicoane mai mici, nu să renunţe definitiv la ele, aşa că le va scoate pe cele de 620 ml şi le va înlocui cu unele de 520 ml. De rezultat nu se va bucura doar Laurrete, ci şi prietenul ei Ion Ţiriac, cel care a susţinut-o în vara aceasta şi i-a dat pe mână să conducă maşini de lux de la reprezentanţă.  După cum se ştie, Laurette a apelat de două ori, în ultimii şase ani, la bisturiu. În 2010, şi-a pus silicoane de 410 ml, şi apoi, în 2012, după ce a născut, ea le-a schimbat cu proteze de 620 ml. Mâine, vedeta va intra la prima oră în sala de operaţie. “Am încredere în medicul Chawi Youssef, aşa că rezultatul va fi cel mai bun”, a spus Laurette.

I-am surprins împreună, la Mamaia

Pe 31 iulie 2016, fotoreporterii Click! au surprins la plajă, în Mamaia, bomba-bombelor. Magnatul Ion Ţiriac, prezenţă rară pe Litoral, se bronza pe şezlong lângă superba Laurette, tolănită cât mai bine pe prosop, probabil pentru a nu fi reperată. De aici a început totul: o serie de întrebări, de supoziţii, pe care Laurette nu doreşte însă să le lămurească, nici măcar după ce în garajul ei au poposit două „cadouri” pe patru roţi: un Ford Focus ultimul tip, de 20.000 de euro, şi un Jaguar de 50.000 de euro.


    Pe 31 iulie,  Laurette se  bronza lângă  Ion ŢiriacFoto: Mihai Ionescu
Pe 31 iulie, Laurette se bronza lângă Ion ŢiriacFoto: Mihai Ionescu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Elodia
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
image
actualitate.net
image
actualitate.net