EXCLUSIV Delia, amendată de o poliţistă sexy. Cum a reacţionat cântăreaţa

image
Delia a fost trasă pe dreapta pentru că a încălcat regulile de circulaţiefoto: Blitz

Mereu în trafic, între două concerte sau în grabă pentru a ajunge la filmări, Delia nu respectă tot timpul toate regulile de circulaţie şi pentru asta a plătit destul de scump. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când a fost oprită pe stradă şi amendată. Fotoreporterii Click! au surprins în exclusivitate momentul în care solista a prezentat toate documentele poliţistei care a tras-o pe dreapta.

Avem, mulţi soferi grăbiţi pentru care regulile de circulaţie au fost făcute ca să fie încălcate. Recent şi Delia Matache a fost prinsă la volanul bolidului său, un Range Rover, cu care pentru că a vrut să fie "spaima şoselelor" a trebuit să dea socoteală poliţiştilor de la Rutieră. Solista a scos calmă toate documentele cerute, a primit amanda de circulaţie şi şi-a continuat drumul resemnată. Fotoreporterii Click! au surprins în exclusivitate filmul evenimentelor din trafic ce a avut-o ca protagonistă pe celebra cântăreaţă faţă-n faţă cu o poliţistă sexy.

image
Cântăreaţa şi-a recunoscut greşeala şi nu a stat prea mult la discuţii

Au discutat ca de la femeie la femeie, dar nu a fost chip ca artista să primească o păsuire, căci, de data aceasta ea nu a putut să invoce vreo urgenţă. Delia nu avea programat niciun concert şi cu atât mai puţin filmări la emisiunile de la Antena 1, post cu care are contract, ci doar o vizită la medic.  

La scurt timp după ce a încasat amenda, Delia a plecat mai departe, căci avea programare la o clinică privată din zona Griviţa. A intrat în curte, a parcat şi s-a îndreptat grăbită spre recepţie pentru a a junge la cabinetul medicului care o aştepta. Solista a stat aproximativ două ore la clinica privată, apoi a plecat spre casă, fără se mai fie oprită de alţi poliţilti în trafic. 

image
Delia a intrat într-o clinică privată şi a stat două ore

Delia Matache conduce de nevoie 

Pasionată în trecut de şofat, acum Delia recunoaşte că foloseşte maşina mai mult de nevoie, căci trebuie să se deplaseze la filmări. Artista mărturisea recent că se bucură că i-a trecut dragostea pentru volan. "Înainte conduceam foarte mult. Plecam de la concerte pe care le aveam la Chişinău sau Timişoara, de exemplu, şi veneam acasă. Se întâmpla pe vremea când nu aveam tour-manager sau şofer. Eram pasionată de condus, iar acest hobby se transformase deja în obsesie. Mă bucur că mi-a trecut. Acum iau maşina şi conduc doar prin Bucureşti. Am drumuri doar la Romexpo sau la Palatul Copiilor, acolo unde se filmează iUmor şi X-factor, în rest cumpărăturile le fac de la un magazin situat la trei minute de mine şi nici când ies... nu prea iau maşina. Prefer să merg aproape, în Herăstrău, decât să pierd timpul în trafic. Dar nu prea merg la cafenele sau la restuarant. Stau foarte mult închisă în casă. Vara, merg foarte mult cu bicicleta. Nici Răzvan (n.r. soţul vedetei) nu ia maşina zilnic", povestea solista într-un interviu.   

Citeşte şi:  

Imagini din apartamentul de 1,4 milioane de euro al Deliei! E desprins din povești

Delia are propria staţiune pe acoperiş! Şi-a umplut piscina imensă!

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
reactor nuclear jpg
Masini la granita dintre Finlanda si Rusia FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan