EXCLUSIV Dichi îşi scoate fata din depresie cu muzică!

20 octombrie 2014
article img
Ion Dichiseanu este foarte mândru de fiica lui, Ioana (27 ade ani)

S-au iubit, s-au căsătorit, dar povestea lor a ajuns la final. După şase ani, fata lui Ion Dichiseanu, Ioana, a decis să rupă la notar căsnicia cu grecul Ilias Makos (36 de ani). Frumoasa solistă nu va avea timp de lacrimi sau de regrete, căci celebrul ei tată a pus-o la treabă.

I-au fost întotdeauna alături fiicei lor, dar, de această dată, Ion Dichiseanu (81 de ani) şi Simona Florescu (47 de ani) rămân rezervaţi în declaraţii, dar şi în sfaturi. „Nu comentez divorţul Ioanei. E viaţa ei. Fata mea va împlini 27 de ani peste câteva zile”, a spus Simona Florescu, pentru Click! Şi dacă toată lumea se aştepta ca Ioana să revină pe scenă alături de mama ei, aşa cum a mai făcut-o cândva, iată că rolul principal în această poveste îi revine marelui actor Ion Dichiseanu.

„De această dată, Ioana va avea o colaborare muzicală cu tatăl ei”, ne-a mai spus Simona Florescu. Ion Dichiseanu a împlinit, ieri, 81 de ani şi a petrecut alături de familie şi de prieteni, marea absentă de la chef fiind chiar fosta soţie. „L-am sunat să-i urez la mulţi ani, dar nu am fost la petrecere, noi suntem despărţiţi de şase ani”, ne-a mărturisit Simona.