EXCLUSIV Drăghia, din nou probleme cu banii: țeapă de 5.000 €

Ultima actualizare:

    Vladimir Drăghia are o datorie de 5.ooo de euroFoto Click
Vladimir Drăghia are o datorie de 5.ooo de euroFoto Click

Celebritatea nu este și o garanție a seriozității, iar asta a aflat-o pe pielea ei și proprietara unui apartament din centrul Capitalei. Femeia i-a închiriat locuința actorului Vladimir Drăghia (28 de ani), care a țepuit-o. Femeia are de recuperat de la el în jur de 5.000 de euro.

Când i-a închiriat lui Vladmir Drăghia apartamentul de două camere pe care-l are în Piața Victoriei, Magdalena Tara nu și-a imaginat că va avea probleme. Fostul „burlac”, originar din Galați, și-a plătit datoriile către proprietară timp de numai câteva luni, apoi s-a făcut că plouă. Când restanțele s-au adunat, femeia l-a somat de câteva ori să le achite, dar acesta a ignorat-o total. Când a înțeles că nu va primi banii care i se cuveneau, dar și ca să scape de Drăghia din casă, Magdalena Tara l-a dat în judecată în toamna anului 2012. A câștigat procesul, instanța stabilind că Drăghia trebuie să plătească restanțele și să plece din apartament. Pentru că actorul care a jucat și în telenovela „Narcisa sălbatică” nu a părăsit de bunăvoie apartamentul, proprietara a apelat la un executor judecătoresc.

Ca să evite evacuarea forțată, Drăghia a plecat din casă înainte ca executorul să dea buzna peste el. Proprietara a reușit să-și recupereze locuința, dar nu și banii pe care-i avea de luat de la actor.

Avocatul femeii, Artin Sarchizian, spune că datoriile la chirie, întreținere și utilități cu penalități cu tot au ajuns la circa 5.000 de euro. Femeia a obținut executarea silită a fostului „burlac”, dar surpriză! Nu este singura care are de luat bani de la el.

Și Administrația Financiară i-a pus poprire pe conturi, dar actorul este lefter. Prin urmare, Magdalena Tara și-a luat gândul de la cei 5.000 de euro. Practic, în perioada în care a locuit în casa ei, aproximativ un an, Drăghia a stat aproape gratis, în condițiile în care și-a achitat dările doar în primele luni.

Întrebat cum are de gând să se achite de datorie, Vladimir a declarat pentru Click! că și-a angajat un om să facă asta: „N-am mai vorbit cu acel individ de mai bine de doi ani, care acționează în numele fetei. Am avut un avocat, se ocupă el de asta. Nu mă mai interesează subiectul și nici pe voi nu ar trebui să vă intereseze”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net