EXCLUSIV Dragoș Moldovan, câștigătorul de la «Vocea», are deja planuri cu banii și cu iubita

image
Dragoş şi prietena lui, Jacqueline Kohl, sunt împreună de aproape doi ani

A venit la „Vocea României” fără nicio aşteptare, doar cu bucuria de a cânta, şi a plecat acasă cu 100.000 €. După 12 reprezentaţii impresionante, Dragoş Moldovan din echipa lui Tudor Chirilă a fost ales de public marele câştigător al acestui sezon. Ieri dimineaţă, uşor obosit, dar încă sub imperiul emoţiilor, timişoreanul de 21 de ani ne-a dezvăluit ce a însemnat pentru el această experienţă, dar şi ce planuri are cu banii.

Click!: Ce ai simţit în momentul în care ţi-ai auzit numele pronunţat pe scenă şi ai fost desemnat câştigător?

Dragoş Moldovan: Ştiţi, în ringul de box, în secunda dinainte de a primi pumnul decisiv, jucătorul nu îşi mai aminteşte nimic. Aşa mi s-a întâmplat mie. Emoţiile erau atât de mari, că parcă eram pe altă lume. Şi pe tot parcursul concursului am avut emoţii multe, dar constructive şi foarte folositoare. Pentru mine, emoţiile sunt cele mai faine din toată chestia aceasta cu muzica.

Te aşteptai, sperai să câştigi?

Am venit aici fără nicio aşteptare. Abia în finală am început să sper la trofeu.

Ce vei face cu banii?

Încă mă gândesc, pentru că n-am avut niciodată o asemenea sumă în mână şi nu mi-am făcut planuri exacte. Probabil îi voi investi în mine şi în cariera mea muzicală. Azi dimineaţă, primul gând a fost că o să-mi iau un apartament în Timişoara, căci în prezent locuiesc cu părinţii şi cu cele două surori ale mele.

Ce a zis familia de performanţa ta?

Cred că sunt mândri de mine şi extrem de fericiţi. Mama şi cu una dintre surori au fost aici cu mine, dar vor pleca în seara aceasta (n.r sâmbătă) la Timişoara. Eu mai rămân câteva zile cu treburi, interviuri. Dar abia aştept să ajung şi eu acasă, să mă odihnesc. Aceste 3-4 săptămâni, de când sunt în Bucureşti, pentru live-uri, au fost foarte obositoare, mult de muncă, repetiţii. Marţi, dacă se aliniază astrele, poate reuşesc să plec spre casă, iar de Crăciun voi fi cu familia, cu prietena mea, şi mă voi relaxa.

image
Dragoş şi prietena lui, Jacqueline Kohl, sunt împreună de aproape doi ani

Prietena ta a fost şi ea cu tine?

Da, ea a plecat sâmbătă dimineaţa că are un concert la Arad. Este şi ea muzician, studentă la Arte Plastice şi la Teatru. Suntem împreună de aproape doi ani.

image

În familia ta mai sunt muzicieni sau artişti?

Bunicul meu a fost cântăreţ şi tenor. Dar în prezent sunt singurul din casă cu muzica. Mama lucrează la Poşta Română, tata este graphic designer. Sora mea cea mică, Mara, are 7 ani şi pare să o ia şi ea pe drumul acesta (n.r. Cea de-a doua soră, Ana, are 16 ani).

Ai avut vreun talisman care ţi-a purtat noroc, vreun ritual înainte de a intra pe scenă?

Mi-am luat doar câteva momente de linişte, cu mine, ca să intru în starea necesară. În rest, am la mine doar încrederea în Dumnezeu. Cred că accidentul de maşină pe care l-am avut acum 3 ani m-a schimbat: m-am apropiat mai mult de Dumnezeu. Înainte nu puneam atât de mult accent pe asta.

Ce a însemnat pentru tine „Vocea României”, ca experienţă?

M-a ajutat să mă dezvolt, să ajung în faţa multor oameni care sper că mă vor urmări în continuare. Visul meu e să fiu pe scenă, publicul să îmi recunoască piesa încă de la primele acorduri şi să înceapă să o cânte alături de mine. Sper să ajung să trăiesc experienţa aceasta, este cel mai mare vis al meu.

Unde te vezi peste ani?

Pe scene mari şi mici, cântând în faţa oamenilor. O să mă ţin de treaba asta până când nu mai pot.

Tudor Chirilă, la a patra victorie

Dragoş Moldovan a întors 4 scaune la audiţiile pe nevăzute şi a făcut de la început parte din echipa lui Tudor Chirilă. Vineri seara, a cântat 3 piese: una singur, una cu Tiberiu Albu (câştigătorul ediţiei a patra) şi una cu antrenorul lui.

image

Concurentul i-a adus, astfel, lui Tudor Chirilă, cea de-a patra victorie în concursul de la PRO TV, după Tiberiu Albu (2014), Cristina Bălan (2015) şi Teodora Buciu (2016). Vineri seara, în acest sezon, locul secund i-a revenit lui Andi Ţolea din echipa lui Smiley.

Locul trei l-a ocupat  Jasmina Răsădean, din echipa Irinei Rimes, iar eleva lui Horia Brenciu, Elena Bozian, s-a clasat pe ultimul loc.

A stat două săptămâni în comă după un accident de maşină

În urmă cu trei ani, pe când avea doar 18 ani, Dragoş a avut un grav accident de maşină la scurt timp după ce îşi luase permisul de conducere. Într-o curbă, nu a mai putut controla maşina şi a intrat într-un copac. A stat în comă două săptămâni şi nimeni nu îi mai dădea vreo şansă.

A suferit operaţii la mână şi la cap, medicii fiind nevoiţi să-i extragă bucăţi din osul cranian. Chiar dacă avea puţine şanse să-şi revină, toţi medicii dădeau asigurări că nu va mai fi normal. 99% din aceste cazuri nu reuşesc.

Totuşi, el a făcut-o şi şi-a revenit miraculos. De atunci, Dragoş consideră că s-a născut a doua oară. S-a apropiat de Dumnezeu şi apreciază fiecare zi în care se trezeşte sănătos.

Este şi dresor de câini

Primul lucru pe care l-a făcut Dragoş după ce s-a trezit din comă a fost să întrebe despre căţelul care se afla cu el în maşină la momentul accidentului. A primit fericita veste că Odin e bine, sănătos, nu a păţit nimic.

image

„Era în cuşca de transport şi asta i-a salvat viaţa. Iubesc câinii, sunt preferaţii mei. Primul câine l-am avut la 11 ani, am început să-l dresez şi aşa mi-am descoperit acest al doilea talent şi a doua pasiune, după muzică. Ulterior mi-am dezvoltat un part time job ca dresor de câini”, mărturiseşte Dragoş.

Citește și:

Tudor Chirilă, cel mai mândru antrenor de la «Vocea»: «Am avut poate cea mai puternică echipă din toate sezoanele»

Dragoș Moldovan a câștigat finala „Vocea României” și 100.000 de euro! A doua finală cu rock-ul la putere!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
the sandman jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
zodiac 600x400 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg