EXCLUSIV Dragoș Moștenescu, afectat de criza pandemiei la Londra. Cu ce se ocupă acum actorul din "La Bloc"

Ultima actualizare:

    Dragoș Moștenescu și Oliver Popa sunt profi de actori la AB Music Academy foto: arhivă personală
Dragoș Moștenescu și Oliver Popa sunt profi de actori la AB Music Academy foto: arhivă personală

În 2017, actorul Dragoș Moștenescu, din serialele "La Bloc" și "Nimeni nu-i perfect", și-a luat familia și a plecat la Londra, unde a sperat că va avea mai mult noroc decât în România. Din păcate, a venit pandemia și actorul nu mai poate susține spectacolele de stand-up comedy care îi asigurau un trai decent. Dar s-a descurcat și și-a găsit o nouă sursă de venit, despre care ne-a povestit, în exclusivitate.

Ne-a încântat cu prezența în emisiuni de televiziune precum "Chestiunea Zilei" sau "Ferma Vedetelor", dar și în seriale ca "Nimeni nu-i perfect" și "La Bloc", însă în ultima vreme nu s-a mai auzit nimic despre Dragoș Moștenescu (53 de ani). Dar vă spunem noi. Actorul se află la Londra din 2017 și până acum a avut câteva spectacole de stand-up comedy și chiar un serial pe Youtube, dar odată cu pandemia, lucrurile s-au schimbat.

Pentru că nu mai poate face show-uri în cluburi, Dragoș Moștenescu a fost nevoit să se orienteze repede pentru a nu intra într-un impas financiar. Și iată că a avut din nou noroc. A început o frumoasă colaborare alături de tenorul Oliver Popa (37 de ani), în cadrul AB Music Academy (fondată în 2012 de către Andrada și Florin Pascu), unde conduce secția de dramă din cadrul școlii. “Mă bucur să am elevi foarte talentați, care se implică cu totul în proiectele noastre. Am reușit să pun în scenă un spectacol gen one-man-show și un musical pentru copii, intitulat Cartea Poveștilor, din nou o creație proprie”, ne-a declarat actorul, care face cursuri de actorie, pian și chitară.

Cursurile se țin în sistem online

Alături de Oliver Popa și de ceilalți profesori, Dragoș pregătește numeroși tineri talentați pentru un viitor artistic. “Deși suntem în plină pandemie, am continuat să predăm. Orele în mediul online au înlocuit orele face-to-face pentru o perioadă. Mă bucur să văd că studenții noștri continuă să se pregătească alături de noi, indiferent de greutățile întâmpinate. Întreg colectivul școlii este aici pentru ei și încercăm să organizăm diverse evenimente artistice pentru anul 2021” ne-a declarat Oliver Popa. În cadrul proiectului “Artă Fără Frontiere”, Dragoș Moștenescu, alături de colegii lui, încearcă să creeze legături între românii din toate colțurile lumii. “Arta are un limbaj universal. Indiferent de naționalitate, cu toții iubim și simțim arta la fel. Vreau să unesc acești oameni frumoși și să ne bucurăm împreună de ce avem mai frumos în domeniul muzicii, teatrului sau dansului”, a mai spus Dragoș Moștenescu în exclusivitate pentru Click!.

Citește și:

Dragoş Moştenescu vinde tot şi se mută în Anglia

EXCLUSIV Dragoş Moştenescu locuiește cu familia la Londra: «Îmi merge bine în Anglia, nu mă întorc»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
Banner Dinu Maxer Miss Plajă
banner Julia Jianu png
Coca Andronescu
Emil Cioran jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net