EXCLUSIV Drama neştiută a actriţei Natașa Raab

Ultima actualizare:

  Actriţa a jucat în telenovela ”Inimă de ţigan”, la Acasă TV
Actriţa a jucat în telenovela ”Inimă de ţigan”, la Acasă TV

Nataşa Raab, manechin de succes în anii ’80, dar şi actriţă de teatru şi de telenovele, a cunoscut celebritatea în urma reclamelor la lactate, replica ei, ”Prea bun, prea ca la ţară”, fiind deja memorabilă. Nu mulţi ştiu însă că vedeta ascunde, sub zâmbetul ei, o mare dramă, luptându-se cândva cu o boală nemiloasă.

Nataşa Raab (63 ani) a întâmpinat mari probleme de sănătate, în urmă cu 17 ani, când şi-a descoperit o boală cumplită, care a împiedicat-o să aibă copii. Şi-a purtat cu demnitate suferinţa, ani de zile, şi doar cei apropiaţi îi cunoşteau necazul. A suportat chinuitoarele şedinţe de citostatice, dar n-a renunţat nici la rugăciune. Cu multă credinţă, dar şi cu medicamente scumpe, Nataşa a reuşit să scape de cancerul ovarian. Viaţa ei a fost salvată, însă medicii au anunţat-o pe actriţa cu voce inconfundabilă că nu va putea avea niciodată copii.


  E căsătorită de 35 de ani cu medicul chirurg Val Guţul. El a ajutat-o să învingă boala
E căsătorită de 35 de ani cu medicul chirurg Val Guţul. El a ajutat-o să învingă boala

A încercat, în zadar, cele mai revoluţionare tratamente:  “Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu este în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Dumnezeu a fost lângă mine, la fel şi soţul meu, care m-a pus să fac nişte citostatice post-operator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, a povestit Nataşa Raab, la Prima TV.


  Din 2010 este imaginea unei firme de lactate
Din 2010 este imaginea unei firme de lactate

”Coana Chiva” din reclama la lactate le-a sfătuit pe femei să meargă la control, măcar o dată pe an. Şi, pentru că visul de a deveni mamă i-a fost spulberat, ea s-a gândit, la un moment dat, să înfieze un copil. S-a lovit însă de refuzul soţului ei, medicul chirurg Val Guţul, cu care Nataşa este căsătorită de 35 de ani: “El n-a fost de acord, pentru că nu ştii niciodată ce surprize poţi avea, uneori chiar şi cu propriul copil””, a mai adăugat actriţa. Cu toate acestea, Nataşa are grijă de micuţii din familie: “Am foarte mulţi finuţi şi finuţe şi răsfrâng asupra lor dragostea pe care aş fi răsfrânt-o şi asupra copiilor carne din carnea mea”, a mărturisit vedeta.


  Nataşa Raab fost fotomodel în anii ’80
Nataşa Raab fost fotomodel în anii ’80

Actriţa mulţumeşte zilnic divinităţii că este în viaţă. Pentru ca boala să nu revină, ea duce o viaţă echilibrată, cu un regim alimentar sănătos. ”Am băut  foarte multe lichide şi nu mi-a căzut părul. Sunt sigură că orice formă de cancer, dacă este depistat din timp şi urmezi un regim alimentar, pe bază de multe legume şi fructe, poate fi învins. Mulţumesc lui Dumnezeu că la mine a fost depistat din timp”, ne-a spus ea, ieri. De Sărbători, şi soţul acesteia a căzut la pat: “Unul dintre miracolele de Crăciun s-a întâmplat, şi-a revenit omul meu din starea de rău pe care a avut-o de Crăciun!”, şi-a liniştit ea apropiaţii.

Mioara Roman: «În urmă cu 30 de ani am avut cancer de piele»

simeon stalpnicul png

În urmă cu treizeci de ani, Mioara, fosta soţie a lui Petre Roman, a fost la un pas de metastază. Medicii au diagnosticat-o cu cancer de piele şi îi mai dădeau doar jumătate de an de trăit.”Era vorba despre un melanom (n.r. cancer de piele), o aluniţă, care a căpătat proporţii după ce am stat prea mult la soare. S-a inflamat, am făcut o cauterizare. M-am dus la Paris, la un medic de top. Mi-au dat şanse 16-18%, adică 6 luni de trăit. M-am rugat la Dumnezeu. Pe atunci, copiii aveau sub 20 de ani şi nu-mi permiteam să mor. Nu am spus la nimeni că sunt bolnavă. Am trimis copiii la mare şi m-am operat. Nu am făcut citostatice, nu am urmat nici un tratament”, povestea  Mioara Roman (74 de ani).

Cristian Ţânţăreanu: «M-am luptat cinci ani cu cancerul, dar am triumfat»

simeon stalpnicul png

În 2011, afaceristul Cristian Ţânţăreanu (72 de ani) a fost diagnosticat cu cancer la colon. ”M-am luptat cu cancerul cinci ani, dar am triumfat, m-am operat la Paris, am făcut toate tratamentele din lume, am luat pastile cu pumnul, pe care am dat în jur de 20.000 de euro, dar acum mă simt bine, dă-o naibii de boală, a trecut. Am fost la controale, toate au ieşit bine, nu mai este nici o urmă de cancer”, spunea recent Cristian Ţânţăreanu. Acesta s-a tratat la o clinică din Franţa. 

image
image
image
image
image
image
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol irina fodor png