EXCLUSIV «După beții, ajungea la spital. Soția îl căra în spate». Detalii uluitoare despre viciul lui Alin Oprea

Larisa Oprea a venit  la notar însoţită de  cei doi copii ai lor
Larisa Oprea a venit la notar însoţită de cei doi copii ai lor

Divorţul de la notar s-a mutat la tribunal, din cauza numelui. Alin Oprea nu a vrut să-i lase soţiei sale numele de familie, iar aceasta nu a cedat. Larisa vrea să aibă acelaşi nume ca şi copiii ei, mai ales că a făcut sacrificii mari de-a lungul celor 23 de ani de relaţie. Apropiaţii cuplului spun că aceasta s-a luptat mult cu un viciu teribil al soţului, băutura.

A fost înşelată mai bine de doi ani cu o femeie la care s-a şi mutat de vreo două luni, însă ies la iveală şi alte detalii din căsnicia în care Larisa a trecut multe cu vederea şi a luptat cu viciul soţului ei: băutura! Nu este un secret că Alin are probleme cu alcoolul, mai ales că fostul coleg de trupă, Tavi Colen, a vorbit despre el în urmă cu câţiva ani. „Au fost mai multe motive pentru care am părăsit trupa, unul dintre ele fiind acela că Alin bea până cade sub masă, pentru că aşa e el, beţiv. Există martori în acest sens”, a spus la vremea aceea, pentru Click!

Până acum Larisa s-a abţinut să vorbească despre aceste probleme, de ruşinea copiilor, dar mai ales pentru faptul că s-ar fi pus într-o lumină proastă cu toţii. A încercat să îşi protejeze soţul, a luptat cu patima lui şi de fiecare dată când acesta bea până ajungea în comă, ea suna disperată la spital şi-l însoţea. Despre aceste probleme a vorbit doar cu familia şi cu prietenii cărora le mai cerea ajutorul când aveau loc astfel de scene. 

Alin, surprins la  mare cu amanta
Alin, surprins la mare cu amanta

"Larisa l-a cărat în spate pe Alin"

“Au fost ani buni în care Larisa efectiv l-a cărat în spate pe Alin. El are probleme mari cu alcoolul şi bea până vomita, nu mai ştia de el. Seara se întâmpla să bea, iar soţia lui nu îl putea opri. După astfel de beţii, ajungeau la spital, ea a fost cu el şi la un centru, a luptat mult ca el să se lase de băutură. După ce se trezea promitea că nu mai bea, dar nu trecea mult timp şi o lua de la capăt. Copiii au fost afectaţi de treaba asta, dar au fost alături de mama lor. La un moment dat, Larisa i-a spus lui Alin că dacă va mai bea, îl părăseşte. Prin 2010 i-a spus că va divorţa de el, dar nu a făcut-o. A ţinut prea mult la el. Toţi anii ăştia a ascuns problemele, doar familia şi câţiva prieteni la care apela ştiau prin ce probleme trece Alin”, au povestit pentru Click! prietenii lor de familie.

În perioada în care Larisa s-a aflat în Anglia cu copiii, la studii, Alin ar mai fi trecut printr-un episod urât din cauza băuturii, iar soţia lui a sunat imediat la prieteni şi la medici pentru a-l salva. Iată însă că toate aceste sacrificii nu au contat pentru Alin, care a preferat să îşi lase soţia şi cei doi copii, şi să aleagă relaţia extraconjugală cu o femeie din Cluj care i-a sucit minţile în ultimii doi ani. Artistul nici nu se mai fereşte, o ia cu el peste tot. Cititorii Click! i-au văzut împreună pe Litoral, luna trecută, la un hotel din Mamaia, unde cântăreţul susţine programe artistice.

Divorțul dintre Larisa și Alin Oprea se mută la tribunal

Joi, 13 august, urma să se definitiveze divorţul dintre Alin şi Larisa Oprea, numai că în incinta biroului notarial “Jean Andrei Aurel”, din zona Cişmigiu, lucrurile au luat o întorsătură ciudată. Cântăreţul nu a fost de acord ca Larisa să se mai numească “Oprea”, astfel că divorţul lor se va definitiva la tribunal, urmând ca judecătorii să stabilească dacă femeia se va mai putea numi aşa.

După cum aţi putut citi în Click! Larisa nu s-a prezentat singură, ci a fost însoţită de cei doi copii, Melisa (17 ani) şi Adrian (21 de ani), studenţi la o facultate de prestigiu din Anglia, care au fost interogaţi pe rând şi au vorbit cu tatăl lor doar în prezenţa avocatului şi a notarului, într-o cameră.

“Nu am putut divorţa. Nu îmi dă voie să port în continuare numele lui. Ne vom vedea la tribunal. Nu e deloc uşor. Sunt multe de spus, sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâţia ani. Am asistat la o piesă de teatru şi nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viaţă. Păcat. Mi-e ruşine doar de copiii noştri. Să faci aşa ceva la vârsta asta...”, a declarat Larisa pentru Click! fără să facă alte comentarii. Alin Oprea nu a făcut nici un comentariu legat de acest subiect.

Alin Oprea are amantă de doi ani


    Alin, surprins la  mare cu amanta
Alin, surprins la mare cu amanta

Din 2018 Alin Oprea duce o viață dublă, însă a “jucat” atât de bine încât soția lui a aflat abia în iunie, când a venit acasă, din Anglia. Cântărețul se iubește cu o femeie brunetă, cu care deja se afișează în public. Este vorba despre o doamnă care îl însoțește la concerte și nu s-a jenat să posteze fotgrafii cu el, în ultimii doi ani, pe Facebook. Cititorii Click! Au trimis pe adresa redacției o poză cu cei doi de la mare. Soția a aflat de aventura lui Alin în iunie.

“Totul era bine, Alin era ok, numai că atunci când a ajuns acasă, Larisa a avut șocul vieții. Alin era schimbat total, nu putea să se mai înțeleagă cu el, o mințea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut și ei acest lucru și nu știau cum să reacționeze. Bineînțeles, Larisa a descoperit cauza. Cauza era amanta! Această femeie brunetă cu care Alin are o relație de doi ani. Omul și-a înjosit familia cu treaba asta, nu mai are bunul simț față de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani. I-a făcut de râs! El a plecat de acasă și nu se mai poate comunica cu el sub nici o formă. Nevasta lui e distrusă. Larisa râde, dar mai mult de nervi”, au povestit pentru Click! prietenii celor doi.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
andreea esca si alexandre eram jpg
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
Cozonac
shutterstock 165207755B jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
Cameră de hotel - bagaj FOTO Shutterstock
ronaldo bucurie jpg
image
image
image
image
loredana groza jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
cub claudia patrascanu gabi badalau png
culita sterp webp
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg