EXCLUSIV Ei sunt cei patru jurați ai show-ul "SuperStar România", de la PRO TV! Smiley este printre ei

image
Smiley

Iată că a venit momentul mult așteptat, după ce Pro TV a anunţat, în luna februarie, că a cumpărat licenţa internaţională și că va aduce în România show-ul SuperStar. Click a fost la primele filmări ale producției și a aflat că dintre jurați fac parte Smiley, Marius Moga, Raluka și Carla's Dreams.

Din toamnă, PRO TV va aduce în România "Idol", formatul fenomen global, urmărit de peste 500 milioane de telespectatori, în toată lumea. La noi se va difuza sub denumirea "SuperStar România". Show-ul a fost lansat în Marea Britanie, în 2001, şi de atunci a fost adaptat în peste 55 de ţări. Click! a fost pe platourile de filmare de la noi, și a aflat componența juriului: Smiley, Marius Moga, Raluka și Carla's Dreams sunt cei patri care vor da verdicte și vor schimba destine. 

image
Click! a vizitat platoul de filmare al show-ului

7 lucruri pe care nu le știți despre "SuperStar" - "Idol"

  • SuperStar România este o emisiune care are la bază formatul internațional "Idol", care a demonstrat un succes real în fiecare țară în care a fost transmis.
  • Lansat în 2001, de producătorul britanic Simon Fuller și casa de producție Fremantle, "Idol" s-a difuzat mai întâi în Marea Britanie, sub denumirea de "Pop Idol"
  • În SUA, "American Idol" se difuzează din 2002, iar pe la masa juriului au trecut staruri precum Paula Abdul, Simon Cowell, Randy Jackson, Kara DioGuardi, Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez, Steven Tyler, Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban, Harry Connick Jr., Luke Bryan, Katy Perry, Lionel Richie.
  • Una dintre cele mai faimoase audiții din cadrul American Idol îi aparține lui Adam Lambert, care a interpretat "Bohemian Rhapsody", de la Queen. Clipul cu prestația sa a depășit pragul de 11 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube Idols Global.
  • Inițial, concurenții trebuiau să aibă vârstele cuprinsă între 16 și 24 de ani; regulile de vârstă au fost modificate ulterior, permițând în cele din urmă artiștilor cu vârste cuprinse între 15 și 28 de ani. La noi se caută concurenți între 16 și 30 de ani.
  • Lansat în anul 2001 în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de țări, la nivel mondial și a devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent datorită oportunității oferite de a devenit noul star pop muzical. Printre țările care au preluat formatul se numără: Statele Unite, Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare.
  • Mai mulți concurenți au devenit celebri după ce au câștigat concursul sau au trecut pe acolo, iar dintre ei îi amintim pe Kelly Clarkson, câștigătoarea sezonului unu și Carrie Underwood, câștigătoarea sezonului patru. Alți câștigători au fost Adam Lambert, Jordin Sparks, Kris Allen, Ruben Studdard, David Cook etc.

image
Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt membrii juriului SuperStar România!foto: PRO TV

image

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
Ceremonia depunerii jurământului de investitură a ministrului Educației Ligia Deca la Palatul Cotroceni FOTO Inquam Photos Octav Ganea (2) jpg
vaccin antigripal jpeg
image
image
image
image
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp