EXCLUSIV Elena Merișoreanu: “Fac 12 injecții la fiecare picior ca să mai pot sta pe scenă”

Ultima actualizare:

    Elena Merișoreanu este una dintre cele mai iubite soliste de folclor
Elena Merișoreanu este una dintre cele mai iubite soliste de folclor

Pe scenă și la emisiuni TV e toată numai un zâmbet, dar în realitate strânge din dinți și merge înainte, cu durere, la propriu. Elena Merișoreanu e chinuită din nou de probleme de sănătate, asta după ce anul trecut era să rămână fără voce din cauză că a avut corzile vocale afectate.

70 de ani! O vârstă pentru unii greu de dus, pentru alții greu de acceptat! Îndrăgita artistă de muzică populară Elena Merișoreanu se confruntă cu mari probleme de sănătate. Asta nu o împiedică să aibă agenda plină de concerte până la toamnă.Cele mai mari probleme cu care artista se confruntă sunt la nivelul genunchilor. Cea poreclită “Merișor” după participarea la emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici” (PRO TV) este dependentă de un tratament bazat pe injecții cu celule stem.

”Toată viața mea am stat și am cântat pe tocuri. E foarte greu. Am un doctor la Târgoviște care îmi face injecții. E un tratament cu celule stem. Fac 12 injecții la fiecare picior”, ne-a declarat marea artista, care la 70 de ani nu se lasă. ”Am concerte întruna, până în octombrie. De Paște am cântat la Londra. Eu la nunți la țară nu mai cânt, doar la Zile ale orașelor. Trebuie să am grijă cu sănătatea. Nici nu mă mai lasă familia”, ne-a mai spus artista, care are două fete și patru nepoți.

Elena Merișoreanu, alături de Sonia Trifan
Elena Merișoreanu, alături de Sonia Trifan

Elena Merișoreanu a fost operată pe corzile vocale!

Nu doar genunchii ii dau bătăi de cap îndrăgitei soliste de muzica populară. Acum un an a suferit o operație complicata pe corzile vocale. “Am avut corzile vocale rupte pe partea stângă. Asta e boala noastră, a artiștilor, suntem afectați la gât”, a mai spus solista pentru click.ro.

Citește și:

Elena Merişoreanu, operată de urgență: «Dacă nu iau pauză de la cântat, îmi pot paraliza corzile vocale»

Elena Merișoreanu, prima apariție TV după ce a fost externată: «Respect programul de nu se poate»

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net