EXCLUSIV Emilian Oprea din serialul «Vlad» s-a însurat în secret. Ce rochie diafană a avut aleasa lui!

Ultima actualizare:

    Actorul Emilian Opreafoto: Pro TV
Actorul Emilian Opreafoto: Pro TV

Interpretul lui Leonard Cazacu din serialul „Vlad”, actorul Emilian Oprea, nu mai e disponibil pe piaţa celor mai doriţi burlaci din România. Actorul Emilian Oprea s-a însurat în secret cu Ana-Maria, mama copiilor lui.

Unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de la noi, pe care îl vedeţi în serialul „Vlad”, la Pro TV, în rolul lui Leonard – Leo – Cazacu, s-a însurat vara aceasta cu Ana-Maria, mama copiilor lui. Emilian Oprea (41 de ani) a povestit deseori că nu a reușit să găsească timp pentru a face pasul cel mare.

Cine e soția lui Emilian Oprea

„Cea mai mare nebunie e că nu m-am însurat, deși am făcut doi copii. N-am avut timp să mă însor, pentru că totul ne-a luat prin surprindere.

Emilian Oprea şi iubita lui, la premiera filmului "Vlad"
Emilian Oprea şi iubita lui, la premiera filmului "Vlad"

Eu şi mama copiilor suntem împreună, dar au venit copiii unul după altul şi nu ne-a mai stat gândul la căsătorie. Mă gândeam că trebuie să mai crească ei puţin şi să-i punem cavaleri de onoare. Mama copiilor e profesoară de limba engleză”, a povestit Emilian Oprea. La lansarea grilei de toamnă a postului PRO TV, actorul ne-a dat o veste bună şi anume că a făcut pasul cel mare cu mama copiilor lui, însă doar la starea civilă. „M-am căsătorit între timp, am făcut cununia civilă pe 11 iulie, anul acesta. Încă nu ştim dacă va urma şi nunta, nu ne-am gândit încă la acest eveniment”, ne-a povestit actorul, pe care îl veți revedea și în sezonul doi din «Vlad».

Emilian și Ana-Maria Oprea au făcut cununia civilă pe 11 iulie
Emilian și Ana-Maria Oprea au făcut cununia civilă pe 11 iulie

Soția lui Emilian a purtat la cununia civilă o rochie bleu-ciel, extrem de diafană și de feminină. S-a potrivit perfect cu buchetul colorat și cu părul blond platinat.

Merge cu copiii la filmare. 

Deşi este foarte ocupat cu proiecte de teatru, film şi televiziune, Emilian încearcă să petreacă timp și cu copiii, așa că îi mai ia la filmări. Actorul ne-a povestit că îl ia adesea pe Ştefan, care împlineşte în curând 5 ani, pe platourile de filmare ale serialului «Vlad», care va reveni pe micile ecrane din 9 septembrie, de la 20.30, la PRO TV. „Am fost câteva zile plecaţi în vacanţă, acum m-am întors la muncă. Îl iau la filmare, are prieteni acolo, îi plac mâncarea şi dulciurile de la catering”, ne-a povestit Emilian.

Emilian Oprea, însoțit de puștiul Ștefan la lansarea grilei de toamnă a postului PRO TV
Emilian Oprea, însoțit de puștiul Ștefan la lansarea grilei de toamnă a postului PRO TV

Actorul are agenda de lucru plină, fiind invitat și la Festivalul de Teatru de la Brăila, care va debuta pe 13 septembrie. „Am multă activitate şi la teatru, vă invit să mă vedeţi în mai multe piese în teatrele din Bucureşti şi din ţară”, ne-a mai spus actorul.

Citește și:

Cum arată soţiile şi iubitele celor mai sexy actori din serialul "Vlad"

În ce seriale şi filme au mai jucat actorii din “Vlad”. Ce mult s-au schimbat!

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg