EXCLUSIV Familia e în șoc după vestea divorțului. "Ana a contribuit decisiv la averea frumoasă a lui Laurențiu"

Ultima actualizare:

    Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțeazăfoto: Click!
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțeazăfoto: Click!

Laurențiu Reghecampf a spulberat orice incertitudine care plana asupra mariajului său cu Anamaria Prodan și a declarat, răspicat: "Am depus actele de divorț". Cristi Brancu, apropiat al celor doi, a făcut declarații pentru Click! despre subiectul momentului.

E, în sfârșit, oficial! Laurențiu Reghecampf (45 de ani) și Anamaria Prodan (48) divorțează după 15 ani de căsnicie! După patru luni de zvonuri și încercări nereușite din partea Anamariei Prodan de a-l aduce înapoi la familie pe soțul ei, Laurențiu Reghecamf e de neclinit! Antrenorul Universității Craiova a anunțat că a depus actele de divorț! Au apărut și zvonuri că amanta lui Reghecampf, Corina Bilcon, este însărcinată și va naște o fetiță! 

Cristi Brancu, realizatorul emisiunii "Exclusiv VIP", de la Prima TV, un apropiat al cuplului Prodan-Reghecampf, a analizat pentru Click! despărțirea care a a aruncat showbiz-ul în aer. 

Cristi Brancu: "Laurentiu junior este cel mai șocat de tot ce se întâmplă"

“Am asistat ca prieten la drumul căsniciei Anei cu Laurentiu. Oamenii care erau fericiți acum șase luni, la o nuntă după 15 ani de căsătorie, sunt acum în situația în care el divorțează, cu amanta însărcinată în patru luni? Rar vezi așa ceva. Știm clar acum câteva lucruri: relația extraconjugală a lui Laur durează de mai mult timp, Laurențiu junior este cel mai șocat de tot ce se întâmplă, Ana a contribuit decisiv la averea frumoasă a lui Laurențiu și acum, persoane din afara căsniciei se bucura de ea. Mai mult, Ana Maria s-a certat aproape definitiv cu toți cei despre care i s-a spus ca au ceva cu Reghe și cu ea: Pițurcă, Cornel Dinu, Porumboiu, Horia Ivanovici. Nici eu cu ea nu mai vorbim. Și atunci întreb: pentru cine și pentru ce s-a bătut?”, a declarat Cristi Brancu, realizatorul Exclusiv VIP, pentru Click!  

Reghe și Ana, la al doilea mariaj eșuat 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Podan au ambii două mariaje la activ. Cei doi au o relație de 15 ani și au împreună un băiat, Laurențiu Junior, născut în 2008. Antrenorul mai are un băiat din prima căsnicie, Luca, născut în 2001. Laurențiu Reghecampf a mai fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer, de care a divorțat în 2008 .Între 1998 şi 2007, Anamaria Prodan a fost soţia fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu, cu care are două fete: Rebecca (22 de ani) şi Sarah (21 de ani). 

Cine e Corina, noua iubită a antrenorului 

Corina este femeia care a reușit să i-l fure sexy impresarei Anamaria Prodan pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Corina este originară din Deva și are 29 de ani. Corina l-ar fi cunoscut pe Laurenţiu Reghecamf prima dată în Dubai, acesta fiind și locul în care cei doi s-au îndrăgostit și și-au început relația. Corina ar fi însărcinată în trei luni şi ar urma să aducă pe lume o fetiţă. Potrivit unor surse apropiate celor doi, aceştia au şi planuri de căsătorie după ce Reghe va încheia socotelile cu Anamaria Prodan. Aceştia și-au ales deja și naşi de cununie, în persoana lui Mihai Rotaru, patronul CS Universitatea Craiova, şi a soţiei lui, anunță Cancan.ro.

Citește și:

Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan! «Am depus actele. Nu sunt o persoană conflictuală»

Anamaria Prodan, detalii neștiute după ce s-a anunțat divorțul: „Laur Jr nu-și mai vede tatăl! Nu poate să dea de el”

image
image
image
image
image
image
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
banner damian drăghici png
banner andreea balan png
Andrei Olteanu FOTO Antena 1