EXCLUSIV Fata lui Boureanu recunoaște: «Nu am vorbit cu tata de când a ieşit din închisoare»

Ultima actualizare:

    Ioana spune că locuieşte în continuare cu mama ei
Ioana spune că locuieşte în continuare cu mama ei

Problemele din familia lui Cristian Boureanu (44 de ani) sunt departe de a fi istorie! Când a fost eliberat din închisoare, fostul politician a dat de înţeles că relaţia dintre el şi fiica lui Ioana ar fi pe un făgaş normal. Iată că e contrazis chiar de Ioana, care îl acuză, în exclusivitate pentru Click!, că a minţit.

“A fost greu! Mulţumesc Laurei, care a fost alături de mine, familiei mele, fratelui, Ioanei şi tatălui. Mulţumesc domnului avocat! O experienţă grea, cel mai greu este să fii departe de familie”, a declarat Cristian Boureanu, în momentul în care a fost eliberat, după două luni de arest preventiv.

Întrebat cine-l aşteaptă acasă, fostul politician a menţionat-o şi pe fiica lui, Ioana, cu care s-ar fi împăcat după scandalul din septembrie anul trecut.

Mai mult, şi el, şi iubita lui Laura, povesteau că Ioana s-ar fi mutat definitiv în apartamentul politi­cianului şi că nici nu vrea să mai audă de mama ei, care o ţine din scurt. Da’ de unde!

Deranjată de aceste afirmaţii, Ioana Boureanu (16 ani) ne-a mărturisit în exclusivitate că lucrurile nu sunt aşa cum le descrie tatăl său şi că ei doi nu au vorbit deloc în ultima perioadă.


    Cristian Boureanu a fost eliberat vineri, după două luni
Cristian Boureanu a fost eliberat vineri, după două luni

“Tata a declarat în ziare că eu sunt la el acasă şi totul este ok. Nu-i adevărat. Eu şi tatăl meu nu ne-am văzut de când a ieşit, iar eu nu sunt la el acasă, sunt în continuare cu mama mea. Nu am vorbit absolut deloc de când a ieşit din închisoare”, ne-a spus Ioana.

Tânăra ne-a mai mărturisit că nu ştie dacă o să îl caute sau nu pe tatăl său, chiar dacă acum este acasă. “Nu ştiu dacă o să iau legătura cu el, încă nu m-am hotărât. În rest, eu sunt bine, mulţumesc”, a completat fata.Cristian Boureanu este acum în libertate, după ce a fost trimis în judecată pentru scandalul din trafic de la începutul lunii iunie, însă problemele nu s-au terminat pentru el. Fostul politician are interdicţie de a părăsi Capitala şi trebuie să dea cu subsemnatul la Poliţia Sector 6.

image
image
image
image
image
image
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni Instagram
banner theo rose png
banner mihai albu png
cub madalina ghenea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net