Exclusiv! Finul Alex Velea se judecă pentru bani cu naşul Mitrea

Ultima actualizare:

    2010. La nunta lui Alex  cu Ana, nași au fost  Andreea Bănică  și Lucian Mitrea
2010. La nunta lui Alex cu Ana, nași au fost Andreea Bănică și Lucian Mitrea

Rudă, rudă, dar brânza-i pe bani! De cele mai multe ori, colaborările muzicale dintre artişti şi impresari se termină la tribunal din cauza neînţelegerilor financiare. Este şi cazul lui Alex Velea, care are de luat de la firma lui Lucian Mitrea, soţul Andreei Bănică, aproape 4.700 de euro. Se pare că nu s-au înţeles de vorbă bună, aşa că au ajuns în instanţă.

S-au dus timpurile când erau prieteni la catarmă şi se ajutau reciproc să răzbată în showbiz. Acum, Alex Velea (33 de ani) şi impresarul Lucian Mitrea (38 de ani), soţul Andreei Bănică, se războiesc prin tribunale pentru o sumă deloc de neglijat, care reprezintă onorariul unui concert prestat de iubitul Antoniei. Vestea că cei doi prieteni au ajuns în această situaţie este cu atât mai şocantă, cu cât Lucian Mitrea i-a fost lui Velea naş de cununie în 2010, când artistul s-a însurat cu mulatra Ana. Însă vremea a trecut, iar prietenia dintre naş şi fin s-a destrămat, aşa cum s-a întâmplat şi cu căsnicia lui Velea.

Anul trecut, firma acestuia, „SC Fratziwear SRL”, a dat în judecată “VIP Booking SRL”, firma de impresariat a lui Lucian Mitrea, care ar avea să-i restituie lui Velea suma de 21.504 lei, aproximativ 4.700 de euro. S-ar părea că această sumă este onorariul unui concert mai vechi, susţinut de Alex Velea la un Revelion.

Solistul şi echipa sa de management au recunoscut pentru Click! că procesul există şi continuă, însă artistul nu a dorit să comenteze mai mult pe seama acestui subiect. La rândul său, contactat telefonic, impresarul Lucian Mitrea a preferat să nu intre în detalii.

Procesul a fost înregistrat pe 12.12 2016, la judecătoria Cornetu, iar instanţa i-a dat dreptate lui Velea: “Admite cererea formulată de reclamanta SC Fratziwear SRL, în contradictoriu cu pârâta SC Vip Booking SRL. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 21.504 lei, reprezentând contravaloarea serviciului prestat şi penalităţi de întârziere, calculate de la data scadenţei până la data achitării debitului”. 

Andreea şi Lucian se iubesc de 23 de ani

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea se cunosc din adolescenţă şi sunt de 23 de ani împreună. Au împreună doi copii minunaţi, Sofia Maria și Noah Andrei şi au cariere solide, Andreea Bănică (39 de ani) în muzică şi televiziune, iar soţul ei în impresariat. “Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu eram în clasa a X-a, el intra în a IX-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, pentru că eram o clasă de fete frumoase”, povesteşte ea.

simeon stalpnicul png

Velea are doi copii cu Antonia

După o relaţie cu Vincenzo Castellano, din care s-a născut, în 2009, micuţa Maya, Antonia (28 de ani) şi-a refăcut viaţa în 2012 cu colegul ei din lumea muzicii, Alex Velea, căruia i-a dăruit doi copii, Dominic (2 ani şi opt luni) şi Akim (opt luni). Antonia şi Vincenzo încearcă de trei ani să se despartă şi în acte, însă până acum nu au reuşit din cauza birocraţiei din Italia în cazul divorţul când la mijloc este şi un copil. Alex Velea şi Antonia au colaborat la mai multe piese şi au participat la show-ul “Uite cine dansează” de la Pro TV, unde au fost rivali în ring. 

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
image
actualitate.net
image
actualitate.net