EXCLUSIV Fiul lui Marcel Toader face dezvăluiri: „Căsnicia cu Maria i-a făcut rău tatălui meu”. Ce îi transmite solistei

Ultima actualizare:

  Maria Constantin și Marcel Toader au participat în Cipru la emisiunea Ferma de la Pro TVfoto: PRO TV
Maria Constantin și Marcel Toader au participat în Cipru la emisiunea Ferma de la Pro TVfoto: PRO TV

Este scandal din nou la aproape doi de la moartea fulgerătoare a lui Marcel Toader. Artista Maria Constantin (33 de ani) a aprins fitilul zilele trecute, când a făcut dezvăluiri și chiar acuzații grave la adresa fostului ei soț, Marcel Toader. Maximilian, fiul regretatului om de afaceri a luat atitudine și pune punctul pe "I" într-un interviu exclusiv pentru Click!

Solista l-a acuzat în premieră pe Marcel Toader ar fi a bătut-o și ar fi înșelat-o la întoarcerea de la emisiunea „Ferma”, de la Pro TV. Maximilian Toader (23 de ani), fiul regretatului Marcel Toader, s-a arătat consternat de acuzațiile făcute de Maria Constantin și îi declară război solistei, interzicându-i acesteia să mai denigreze amintirea tatălui său. Maximilian Toader a făcut dezvăluiri fără precedent despre Maria Constantin, ultima soție a regretatului său tată, într-un interviu acordat, în exclusivitate pentru Click!

 • Click!: Max, cum comentezi ultimele declarații ale Mariei Constantin referitor la căsnicia cu tatăl tău? L-a acuzat, în premieră, pe Marcel Toader de agresiune fizică și de faptul că ar fi înșelat-o după emisiunea „Ferma” de la Pro TV.

Maximilian Toader: Nu știu de ce nu a făcut aceste declarații în momentul în care s-a despărțit de tatăl meu și nu acum, la aproape doi ani de la moartea lui, având în vedere că în momentul despărțirii a afirmat public că nu a fost agresată fizic de către el! Iar despre faptul ca a fost înșelată în timp ce era la Ferma, eu unul nu știu nimic.

 • De ce crezi că Maria “dezgroapă morții“, ca să spunem așa, abia acum, la aproape doi ani de la decesul tatălui tău?

Înțeleg dorința de a apărea la televizor și de a povesti trecutul, dar nu înțeleg de ce ai face afirmații negative despre un om mort,care nu se poate apăra!


  Maximilian Toaderfoto: Facebook
Maximilian Toaderfoto: Facebook
 • În ce relații ai fost cu Maria Constantin?

Am avut o relație de respect, exact cum am avut cu toate soțiile tatălui meu, nu ne-am certat nici măcar o dată!

 • Maria a declarat că ar vrea să meargă la mormântul lui Marcel să-i aprindă o lumânare, pentru că nu a putut merge nici măcar la înmormântare. Cum comentezi intenția ei?

O invit cu cel mai mare drag să treacă! Poate în fața mormântului o să conștientizeze că nu este bine ce a afirmat și că viața este trecătoare. Sau poate să se împace sufletește! Culmea, a afirmat la un moment dat că "își dorea să moară în acel moment din câte am înțeles". Sunt tare curios, după ce ajunge la mormântul tatălui meu, dacă îi va mai trece acest gând "stupid" prin minte! Pe scurt, să se bucure de viață așa cum este ea, că azi ești, mâine nu mai ești”.

 • I-a făcut rău căsnicia cu Maria Constantin lui Marcel Toader?

Într-o oarecare măsură, da! Cel mai mare rău făcut a fost sufletește, pentru că el a iubit-o foarte mult.

 • Ai reușit să ajungi la tatăl tău la mormânt? Sâmbătă aceasta este Sămbăta morților, vei face o pomană?

Da, de fiecare data când ajung în Constanța trec pe la mormântul tatălui meu! Nu știu dacă voi face, pentru că nu cred atât de mult în pomeni, prefer să ajut niște bătrâni fără adăpost cu o mâncare caldă!

 • Ai reușit să termini de achitat toate datoriile? Maria Constantin a declarat că, la divorț, ea a împărțit jumătate-jumătate, ba chiar l-a împrumutat cu bani pe tatăl tău pentru ca era strâmtorat. E adevărat?

O foarte mare parte din datorii am reușit să le achit, mai rămân niste bunuri pe numele tatălui meu, pe care le voi vinde și voi achita datoriile sau dacă nu reușesc eu se vor ocupa organele în măsură! Iar despre acele împrumuturi ale Mariei nu știu nimic.

 • Ce mesaj ai pentru ultima soție a tatălui tău?

Îi doresc, cu sinceritate, tot binele din lume, să aibă grijă de ea și o rog să aibă respect față de mine, exact cum am respectat-o și eu în toți anii în care a avut o relație cu tatăl meu! Să încheie acest subiect. Îi interzic să mai folosească numele de Toader!

Maria Constantin: “Nu mai contam, eu nu mai existam”

La aproape doi ani de când omul de afaceri Marcel Toader s-a stins din viață în urma unui infarct, Maria Constantin (33 de ani) a ieșit la tv și a dezvăluit motivele care au dus la ruptura dintre cei doi. “Războiul cu el s-a încheiat din noaptea în care am plecat de acolo. Nu a fost un război, eu am decis să pun punct. Nu mai exista încredere, respect între noi. Relația s-a rupt după ce am venit de la emisiunea Ferma. El s-a întors primul din Cipru. Eu, când m-am întors acasă, am aflat că s-au întâmplat niște lucruri. Nu trebuia să participăm la show-ul din Cipru. Când am venit în țară și am aflat diverse lucruri, a fost o dezamăgire imensă pentru mine. L-am lăsat să se războiască singur la divorț”, a declarat solista, la emisiunea Xtra Night Show.


  Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat în anul 2018foto: Click!
Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat în anul 2018foto: Click!

Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat la notar în ianuarie 2018, iar procesul de la Judecătoria Sectorului 5 s-a anulat. Marcel Toader și-a schimbat radical decizia de a divorța la tribunal, după ce Maria Constantin ar fi depus, în noiembrie 2017, la dosar, poze cu Marcel Toader gol- pușcă, conversații extrem de indecente și obscene pe care acesta le trimitea altor femei în timpul mariajului lor. Artista de muzică populară a recunoscut acum că afaceristul a înșelat-o, dar ea l-a iertat de mai multe ori. Au existat chiar și agresiuni fizice, ceea ce a făcut-o pe artistă să renunțe de tot la căsnicia cu el. “Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros, atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ar fi, nu mai există comunicare, apreciere. Te simți în plus, am considerat că, decât să fiu în plus, mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine”, a mai spus Maria Constantin, la Antena Stars.

Maria Constantin: „Am aflat prima că Marcel nu mai este!”

Deși trecuseră printr-un divorț cu scandal, Maria Constantin a fost prima care a primit vestea decesului fostului ei soț. Marcel Toader s-a stins din viață fulgerător în august 2019, la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct suferit la un grătar cu prietenii. “Eu am aflat prima când a murit și asta pentru că familia la care s-a întâmplat incidentul erau prieteni de-ai noștri. Ei m-au sunat imediat și mi-au cerut numărul băiatului lui. Am aflat într-un mesaj: Maria, condoleanțe, Marcel a murit! Cât a stat cu mine, Marcel nu se îngrijea foarte mult. Am avut o discuție cu el când m-am dus să-mi iau niște lucruri. Știam că nu are venituri în perioada respectivă, eu am împărțit cu el jumătate din bani. Cu băiatul lui nu am mai vorbit, mi-aș fi dorit să iau parte la înmormântare. Am trimis o coroană. Dacă ajung la Constanța o să merg să-i pun o lumânare”, a mai declarat cântăreața.

Marcel Toader a avut șase neveste

Marcel Toader a murit în urma unui infarct pe 3 august 2019 și este înmormântat în localitatea Cumpăna din judeţul Constanţa, acolo unde locuieşte mama omului de afaceri. De-a lungul anilor, acesta a fost în centrul atenţiei din cauza numeroaselor sale căsnicii şi divorţuri, şase la număr, printre care s-au numărat fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea, cântăreaţa Anamaria Ferenţ, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea şi solista de muzică populară Maria Constantin. Pe prima soţie, Raluca, a cunoscut-o în Franţa şi cu ea a avut singurul copil: pe Maximilian (24 de ani). Marcel Toader mai fost căsătorit cu Diana Ghenu (soţia numărul 3), fiica primarului din comuna Berceni, Ilfov.

Citește și:

Maria Constantin, dezvăluiri dureroase despre viața cu Marcel Toader: “Eu am aflat prima când a murit”

Un an de la moartea lui Marcel Toader. Fiul lui îi duce dorul: "Nu pot să uit cea mai urâtă zi din viața mea"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
connect r si fiica maya jpg
oana zavoranu instagram jpg
banner irina columbeanu png
corina bud colaj instagram jpg
margareta paslaru facebook jpg
mirela vaida concert cold play colaj instagram jpg
cimitir pixabay jpg
reactie babasha coldplay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net