EXCLUSIV Fiul lui Marcel Toader, mărturisiri tulburătoare de ziua tatălui său: “Am achitat aproape toate datoriile!”

Ultima actualizare:

    Maximilian Toader avea o relaţie foarte bună cu tatăl săuFoto: arhivă personală
Maximilian Toader avea o relaţie foarte bună cu tatăl săuFoto: arhivă personală

58 de ani, atât ar fi împlinit pe 4 ianuarie Marcel Toader, dacă nu ar fi avut acest destin nemilos, să se stingă în puterea vârstei. Fost jucător de rugby în echipa naţională a României şi om de afaceri, Marcel Toader a murit fulgerător pe 3 august 2019, la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct. La un an și jumătate de la moartea lui, prietenii, dar și cele șase soții ale afaceristului, par să fi uitat de acesta. Luni, de ziua lui, fiul său, Maximilian Toader, nu a putut să meargă să-l comemoreze la cimitir, în Constanța, acolo unde omul de afaceri își doarme somnul de veci.

  • Click!: Maximilian, cum au fost sărbătorile fără tatăl tău? Lui îi plăcea foarte mult să petreacă alături de mulți prieteni alături.

Maximilian Toader: Sărbătorile pentru mine au fost incomplete, pentru că obișnuiam să fac cu tatăl meu și Crăciunul, și Revelionul. Anul acesta l-am făcut doar alături de prieteni și familia din partea mamei.

  • Pe 4 ianuarie era ziua tatălui tău, ar fi împlinit 58 de ani. Cum l-ai comemorat?

4 ianuarie rămâne o dată tristă pentru mine. Era ziua tatălui meu, ar fi împlinit anul acesta 58 de ani. Din păcate, nu mai am pe cine să sărbătoresc. Am rămas doar cu amintirile. Mi-a rămas în suflet, l-am comemorat în suflet, pentru că nu am putut să fac nimic, nu am putut să mă deplasez la Constanța, care este carantinată din cauza pandemiei de coronavirus. Și nici nu am vrut să o expun pe bunica mea. Așa că anul acesta l-am comemorat în suflet, din păcate.

  • L-au uitat sau nu prietenii pe Marcel Toader? Care dintre prietenii lui îi deplânge lipsa cel mai tare?

De către adevărații prieteni nu a fost uitat. Am primit mesaje pe 4 ianuarie, mă sună, vorbesc în continuare cu anumiți prieteni de-ai lui. Dar dacă stăm să analizăm câți prieteni, așa-ziși prieteni, între ghilimele, a avut, putem să spunem că da, a fost uitat.

  • Te-ai mai obișnuit cu lipsa lui? Îl visezi? Ți-a transmis vreodată ceva pe calea viselor?

Îmi lipsește foarte mult. Practic lipsește o jumătate din mine. M-am obișnuit cu ideea că nu mai este și că mă veghează de sus. Din păcate, l-am visat foarte puțin, dar nu există zi în care să nu mă gândesc la el.

„Am achitat aproape toate datoriile! Trebuie să mă hotărăsc dacă fac succesiunea”

  • După dispariția tatălui tău a trebuit sa acoperi unele datorii. Ai reușit să rezolvi? Ai vândut apartamentul. Ți-a mai rămas ceva din moștenire?

Capitolul cu datoriile este aproape încheiat. Am achitat o mare parte din suma datorată, am acoperit din vânzarea apartamentului. A mai rămas o sumă mică, iar pentru aceasta trebuie să mă hotărăsc dacă fac sau nu succesiunea.

Maximilian Toader este acum un bărbat în toată firea
Maximilian Toader este acum un bărbat în toată firea
  • Cum a fost anul care tocmai s-a încheiat pentru tine? Cum te-ai descurcat pe pandemie? Ai avut cazuri de Covid în familie?

Anul care tocmai s-a încheiat a fost cu bune și cu rele.  A trebuit să trec prin multe lucruri noi. A trebuit să trăiesc cu amintirea tatălui meu în 2020, a trebuit să înfrunt acest virus de care ne-am săturat cu toții. Din fericire nu am avut cazuri în familie, m-a ajutat bunul Dumnezeu. În izolare m-am simțit constrâns, eu fiind o fire care stătea mai mult pe afară. A fost greu primele două săptămâni, dar după m-am obișnuit.

  • Cum te-ai descurcat financiar în pandemie? A fost un an dificil pentru toată lumea.

Am reușit să mă descurc în pandemie, am avut și niște bani strânși de când munceam cu tatăl meu, din 2019. Nu am avut pe ce să cheltui bani, fiind totul închis. Am stat și două luni în casă. Am fost mai chibzuit, am strâns lațul și aia a fost.

  • Ce aștepți de la noul an? Ai avut curaj sa mergi în vacanță sau te temi de virus?

Aștept ca noul an să fie mai bun ca fostul. Aștept oportunități. Nu mă tem de virus, am reușit să plec în vacață în România.  Asta îmi propun și anul acesta. Aș vrea să vizitez toată România.

Marcel Toader a lăsat în urmă datorii de 150.000 de euro

S-a împlinit un an și jumătate de la moartea lui Marcel Toader, fost jucător de rugby în echipa naţională a României şi om de faceri. Pe 3 august 2019, omul de afaceri s-a stins la vârsta de 56 de ani, lăsând în urmă datorii uriaşe la Direcţia de Taxe şi Impozite Locale, precum şi la întreţinerea apartamentului din Capitală, în care a locuit alături de trei dintre fostele sale neveste: Anamaria Ferentz, Gabriela Cristea şi Maria Constantin. După înmormântarea părintelui său, Maximilian Toader (24 de ani) a rămas cu povara plăţilor şi a anunţat că se va ocupa personal să “şteargă” aceste datorii care însumau 150.000 de euro. Este vorba despre 135.000 de euro (sumă datorată Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale pe firma sa, “Bleu Ciel”) şi despre aproape 10.000 euro (la întreţinere). Marcel Toader a fost executat silit pentru datoriile de la întreţinere, iar apartamentul a fost scos la licitaţie pentru recuperarea banilor. Maximilian a reuşit să vândă apartamentul din Capitală, situat pe strada Ion Brezoianu, înainte de pandemie. Cu suma obţinută, Toader jr. a acoperit datoriile acumulate pe firma “Bleu Ciel”, dar şi restanţele la întreţinere.

Marcel Toader este înmormântat la Cumpăna, Constanța

Marcel Toader a murit în urma unui infarct pe 3 august 2019 și este înmormântat în localitatea Cumpăna, din judeţul Constanţa, acolo unde locuieşte mama omului de afaceri. De-a lungul anilor, acesta a fost în centrul atenţiei din cauza numeroaselor sale căsnicii şi divorţuri, şase la număr, printre care s-au numărat fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea, cântăreaţa Anamaria Ferenţ, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea şi solista de muzică populară Maria Constantin. Pe prima soţie, Raluca, a cunoscut-o în Franţa şi cu ea a avut singurul copil: pe Maximilian (24 de ani). Marcel Toader mai fost căsătorit cu Diana Ghenu (soţia numărul 3), fiica primarului din comuna Berceni, Ilfov.

Citește și:

EXCLUSIV Fiul lui Marcel Toader, copleșit după moartea tatălui: «Am grijă de bunica, de mormânt și de parastase»

EXCLUSIV! Ce se întâmplă cu locuința și cu datoriile lui Marcel Toader. Administratorul blocului face dezvăluiri

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net