EXCLUSIV Florinel de la Vi╚Öina: "So╚Ťul meu e ├«n stare grav─â, la spitalul Elias". Philip Clements are simptome de coronavirus

Philip Clements și Florinel de la Vișina s au căsătorit în aprilie 2017 jpeg
Philip Clements și Florinel de la Vișina s-au căsătorit în aprilie 2017

Au ├«nceput anul bine, dup─â ce s-au ├«mp─âcat ╚Öi au decis s─â locuiasc─â ├«mpreun─â, ├«n Rom├ónia, ├«ns─â iat─â c─â Florinel de la Vi╚Öina (27 de ani) trece acum prin mari emo╚Ťii cu partenerul lui de via╚Ť─â, Philip Clements, fost cleric britanic, ├«n v├órst─â de 82 de ani. B─âtr├ónul se afl─â internat, ├«n stare grav─â, la spitalul Elias

"Suntem la urgen╚Ť─â de azi diminea╚Ť─â (s├ómb─ât─â, 30 mai). I s-a f─âcut r─âu lui Philip azi noapte ╚Öi am chemat ambulan╚Ťa. M-am trezit pe la 2 noaptea ╚Öi l-am auzit tu╚Öind. M-am dus ├«n dormitorul lui ca s─â v─âd ce are ╚Öi f─âcuse pe el, avea febra 40. Acum este la Elias. El e la Terapie Intensiva, eu sunt pe la por╚Ťi, c─â nu m─â las─â s─â intru. Nu ╚Ötiu ce are, nu ╚Ötiu cum se simte. ├Ämi este fric─â. Nu ╚Ötiu dac─â are coronavirus", a declarat Florinel de la Vi╚Öina, ├«n exclusivitate pentru Click!

4 act 2 2col florinel de la visina jpeg
Florinel de la Vi┼čina este ├«nsurat cu fostul preot britanic

Locuiesc ├«mpreun─â ├«ntr-un cartier reziden╚Ťial

Florinel de la Vi╚Öina ╚Öi partenerul s─âu de via╚Ť─â au venit ├«n Rom├ónia ├«nc─â din februarie ╚Öi locuiesc ├«n apartamentul din complexul Cosmopolis, pe care britanicul i l-a cump─ârat acestuia din banii s─âi. Din cauza restric╚Ťiilor impuse de pandemie, Florinel de la Vi╚Öina a r─âmas f─âr─â sursele de venit, iar economiile sale s-au cam ├«mpu╚Ťinat. Noroc cu pensia fostului cleric. B─âtr├ónul prime╚Öte 2.300 de lire sterline lunar, iar Florinel se ocup─â s─â-i cheltuiasc─â a╚Öa cum trebuie. G─âte╚Öte, face pia╚Ťa ╚Öi uneori ├«nvesele╚Öte ╚Öi atmosfera, dans├ónd pe tocuri. "Am grij─â de Philip. St─âm ├«n cas─â ╚Öi abia a╚Ötept s─â treac─â nebunia asta. ├Ämi este dor de mall, de o cafenea. Acum stau ├«n cas─â, g─âtesc foarte mult, fac cur─â╚Ťenie. Nici nu ╚Ötiu ce s─â mai fac. C├ónd m─â plictisesc, mai fac c├óte un video, un Tik Tok, ├«mi pun ni╚Öte pantofi cu toc ╚Öi dansez", ne spunea, ├«n timpul restric╚Ťiilor, Florin Marin.

Philip Clements și Florin Marin jpeg
Philip Clements și Florinel de la Vișina s-au căsătorit în aprilie 2017

Florinel de la Vișina e căsătorit din aprilie 2017 cu preotul britanic

Florin Marin a devenit celebru dup─â ce s-a c─âs─âtorit ├«n data de 25 aprilie 2017 cu un fost cleric de origine englez─â, mai b─âtr├ón cu 55 de ani, pe nume Philip Clements. Florin Marin, alias Florinel de la Vi╚Öina, l-a cunoscut pe actualul so╚Ť pe un site matrimonial. El ╚Öi-a v├óndut casa dint ora╚Öul Kent, i-a cump─ârat un apartament ├«n Bucure╚Öti, ├«n valoare de 100.000 de euro, apoi l-a plimbat ├«n vacan╚Ťe, i-a cump─ârat haine ╚Öi accesorii scumpe.

Citește și:

Florinel de la Vi╚Öina s-a ├«mp─âcat cu so╚Ťul de 82 de ani ╚Öi s-au mutat ├«n Rom├ónia

VIDEO Florinel de la Vișina trăiește din pensia uriașă a iubitului de 82 de ani. Uite cum se distrează de plictiseală!

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan