EXCLUSIV Florinel de la Vișina: "Soțul meu e în stare gravă, la spitalul Elias". Philip Clements are simptome de coronavirus

30 mai 2020
Philip Clements și Florinel de la Vișina s au căsătorit în aprilie 2017 jpeg
Philip Clements și Florinel de la Vișina s-au căsătorit în aprilie 2017

Au început anul bine, după ce s-au împăcat și au decis să locuiască împreună, în România, însă iată că Florinel de la Vișina (27 de ani) trece acum prin mari emoții cu partenerul lui de viață, Philip Clements, fost cleric britanic, în vârstă de 82 de ani. Bătrânul se află internat, în stare gravă, la spitalul Elias

"Suntem la urgență de azi dimineață (sâmbătă, 30 mai). I s-a făcut rău lui Philip azi noapte și am chemat ambulanța. M-am trezit pe la 2 noaptea și l-am auzit tușind. M-am dus în dormitorul lui ca să văd ce are și făcuse pe el, avea febra 40. Acum este la Elias. El e la Terapie Intensiva, eu sunt pe la porți, că nu mă lasă să intru. Nu știu ce are, nu știu cum se simte. Îmi este frică. Nu știu dacă are coronavirus", a declarat Florinel de la Vișina, în exclusivitate pentru Click!

4 act 2 2col florinel de la visina jpeg
Florinel de la Vişina este însurat cu fostul preot britanic

Locuiesc împreună într-un cartier rezidențial

Florinel de la Vișina și partenerul său de viață au venit în România încă din februarie și locuiesc în apartamentul din complexul Cosmopolis, pe care britanicul i l-a cumpărat acestuia din banii săi. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Florinel de la Vișina a rămas fără sursele de venit, iar economiile sale s-au cam împuținat. Noroc cu pensia fostului cleric. Bătrânul primește 2.300 de lire sterline lunar, iar Florinel se ocupă să-i cheltuiască așa cum trebuie. Gătește, face piața și uneori înveselește și atmosfera, dansând pe tocuri. "Am grijă de Philip. Stăm în casă și abia aștept să treacă nebunia asta. Îmi este dor de mall, de o cafenea. Acum stau în casă, gătesc foarte mult, fac curățenie. Nici nu știu ce să mai fac. Când mă plictisesc, mai fac câte un video, un Tik Tok, îmi pun niște pantofi cu toc și dansez", ne spunea, în timpul restricțiilor, Florin Marin.

Philip Clements și Florin Marin jpeg
Philip Clements și Florinel de la Vișina s-au căsătorit în aprilie 2017

Florinel de la Vișina e căsătorit din aprilie 2017 cu preotul britanic

Florin Marin a devenit celebru după ce s-a căsătorit în data de 25 aprilie 2017 cu un fost cleric de origine engleză, mai bătrân cu 55 de ani, pe nume Philip Clements. Florin Marin, alias Florinel de la Vișina, l-a cunoscut pe actualul soț pe un site matrimonial. El și-a vândut casa dint orașul Kent, i-a cumpărat un apartament în București, în valoare de 100.000 de euro, apoi l-a plimbat în vacanțe, i-a cumpărat haine și accesorii scumpe.

Citește și:

Florinel de la Vișina s-a împăcat cu soțul de 82 de ani și s-au mutat în România

VIDEO Florinel de la Vișina trăiește din pensia uriașă a iubitului de 82 de ani. Uite cum se distrează de plictiseală!

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
anna lesko
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 johnny depp jpg jpeg
BeFunky collage (18) jpg
laura cosoi 2
Foto mare Tom Cruise profimedia 0692428693 jpeg
cub adrian alexandrov png
iubit rihanna