EXCLUSIV Fosta soție a lui Claudiu Niculescu face eforturi uriașe ca să-şi poată creşte copiii

Ultima actualizare:
Lidia Niculescu s-a decis să lucreze în străinătate, deşi îi este greu
Lidia Niculescu s-a decis să lucreze în străinătate, deşi îi este greu

Claudiu Niculescu (38 de ani) e mare crai, motiv pentru care ambele neveste, Lidia (36 de ani) şi Diana Munteanu, l-au lăsat să zburde în voie. Acum, prima soţie a fostului fotbalist are grijă de bătrâni pentru a-şi putea creşte copiii.

Dacă Diana pare să se descurce cu banii pentru creşterea băiatului, prima nevastă a sportivului ajunsese la fundul sacului aşa că, de dragul celor doi copii, a plecat în Anglia, ca asistentă într-un azil de bătrâni. 

Claudiu şi Lidia Niculescu au bifat, în 2006, un divorţ sonor, în stil italian, iar la despărţire şi-au spus rapid „Adio!”, căci n-au avut bunuri de împărţit. Rămasă cu cei doi copii ai lor, Rebecca (11 ani) şi Alexandru (15 ani), Lidia s-a descurcat cu banii cum a putut, fără să facă fiţe. A prestat diverse job-uri, a fost chiar şi vânzătoare, într-un magazin de telefonie mobilă. 

Puştii sunt în grija părinţilor şi a fratelui ei

Diana Munteanu şi fiul său, David
Diana Munteanu şi fiul său, David

Pentru că salariul era mult prea mic, Lidia a trecut graniţa, în urmă cu patru luni, în speranţa unui trai mai bun: „Am plecat în octombrie, şi mă voi întoarce anul acesta, în iulie, dar numai pentru vacanţă şi pentru copiii mei. Acum sunt într-un orăşel micuţ şi frumos, la 30 de minute de mers cu trenul, până în Manchester, mai precis în Macclesfield, şi cred că o să mă stabilesc aici. Lucrez ca asistentă într-un azil de bătrâni. Am trei zile libere pe săptămână, în rest muncesc şi câte 12 ore pe zi”, ne-a declarat, în exclusivitate, prima nevasta a antrenorului CS Mioveni. Copiii săi au rămas în ţară, în grija bunicilor: „Fiul şi fiica mea sunt în Craiova, cu părinţii mei, însă vreau să îi iau şi pe ei aici, când mă voi muta într-un alt oraş. Până atunci, fac naveta. Au sprijinul părinţilor mei, dar şi al fratelui meu”, ne-a spus Lidia. 

Ea n-a dorit să precizeze care este valoarea pensiei alimentare pe care o primesc Rebecca şi Alexandru, de la celebrul lor tată.

Claudiu şi Diana divorţează după opt ani de mariaj

Claudiu Niculescu şi Diana Munteanu (36 de ani), fosta prezentatoare a emisiunii „Conferinţa de presă” (Antena 2), şi-au unit destinele pe 24 iunie 2007, la Palatul Snagov, şi şi-au anunţat divorţul la sfârşitul anului trecut, înainte de Crăciun. După aproape doi ani de mariaj, Diana l-a născut pe fiul lor, David. Relaţia lor era însă pe butuci încă de acum doi ani, timp în care Claudiu a dat foarte rar pe acasă: „Dragii mei prieteni, am hotărât, acum ceva vreme, ca, după aproape opt ani de căsnicie, Claudiu Niculescu şi cu mine să punem capăt relaţiei. Au fost opt ani buni, frumoşi, plini de multe realizări, cea mai importantă dintre toate fiind, desigur, David, fiul nostru de cinci ani şi jumătate. Noi doi vom avea grijă, deopotrivă, de educaţia şi de creşterea lui, în continuare”, a menţionat Diana. 


    Diana Munteanu şi fiul său, David
Diana Munteanu şi fiul său, David

Fostul fotbalist şi-a înşelat ambele neveste

Frumos, talentat, deloc sărac, cu trup atletic, şi cu bunele maniere la purtător, Claudiu continuă să aibă lipici la femei. Dacă, după divorţ, Lidia, prima lui soţie, a declarat că bărbatul ei a fost în tatonări cu Anca Neacşu, fosta solistă a trupei A.S.I.A, şi Dianei i-au ajuns la urechi bârfe cum că el ar călca strâmb. Înainte ca aceasta să anunţe, în decembrie 2014, separarea de Claudiu, circula zvonul  că el se îndrăgostise lulea de o brunetă din Slatina, cu care a fost văzut adesea. Claudiu nu a recunoscut niciodată că a marcat şi în poarta amantelor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net