EXCLUSIV Fosta soție a lui Mihai Constantinescu: «Doar un miracol îl mai poate salva»

Ultima actualizare:
Simona Secrier, Mihaela Constantinescu şi Mihai Constantinescu
Simona Secrier, Mihaela Constantinescu şi Mihai Constantinescu

Celebrul cântăreț Mihai Constantinescu trece prin clipe grele după ce a suferit un stop cardiac. Fosta lui soție, Mihaela Constantinescu, a făcut dezvăluiri importante petru Click!, despre starea lui de sănătate, dar a povestit şi despre dimineața în care acestuia i s-a făcut rău, iar medicii l-au resuscitat timp de 10 minute. Mihaela Constantinescu se roagă la Dumnezeu pentru o minune. Mihai Constantinescu suferă de mulţi ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii

Mihai Constantinescu (73 de ani) se află internat în stare foarte gravă, la Spitalul Floreasca din Bucureşti, după ce în dimineaţa de 13 mai, în jurul orei 5.00, a suferit un stop cardiac. Solistul are la activ două intervenţii chirurgicale complicate la inimă, cea mai recentă, în 2017. Alături îi sunt în aceste momente cele două femei care îl iubesc şi care l-au îngrijit toată viaţa: actuala soţie, Simona Secrier, şi fosta soţie, Mihaela Constantinescu.

Mihai Constantinescu (73 de ani) a fost căsătorit timp de 28 de ani cu Mihaela. Au divorțat în anul 2003, însă au rămas cei mai buni prieteni, iar fosta soție i-a păstrat chiar și numele celebrului artist. Chiar și atunci când acesta și-a refăcut viața alături de Simona Secrier, relația cu fosta parteneră nu s-a deteriorat, dovadă că poate exista prietenie și după ce doi oameni se despart.

Citeşte şi:

Mihai Constantinescu, găsit inconștient de soția lui, căzut în propria casă. Simona Secrier a sunat la 112

Stopul cardio respirator. Iată măsurile de prim ajutor pe care trebuie să le știi


    Simona Secrier, Mihaela Constantinescu şi Mihai Constantinescu
Simona Secrier, Mihaela Constantinescu şi Mihai Constantinescu

Mihaela nu i-a fost alături doar în clipele vesele, ci și în cele mai delicate momente ale vieții sale, atunci când boala i-a pus piedici. Așa cum s-a întâmplat și luni, 13 mai, la ora 5 dimineaţa, când celebrul interpret a suferit un stop cardio-respirator.

Mihai Constantinescu, în stare gravă după ce suferit un stop cardiac

Azi, 14 mai, am contactat-o pe Mihaela Constantinescu şi, deși se afla la biserică, unde se ruga pentru fostul ei soț, Mihaela a găsit răgaz să ne răspundă la câteva întrebări. Din păcate, situația este extrem de delicată și toată lumea speră într-o minune pentru ca Mihai Constantinescu să își mai revină. ”Am fost ieri, de dimineață, la el la spital. După ce l-au dus la Terapie Intensivă nu am mai putut să îl mai vedem nici eu, nici Simona (n.r. Simona Secrier, actuala soţie). Este foarte greu, și doar un miracol îl mai poate salva. Mihai era foarte bine, ne-am văzut de mai multe ori toți trei, am fost la masă împreună dar, în ultimele trei zile a făcut temperatură. Necazul s-a întamplat ieri dimineață, pe la ora 5 (luni, 13 mai). Nu era singur, ci cu Simona. Acesta a fost norocul, pentru că ea a avut mereu grijă de el, a sunat imediat la Salvare”, ne-a povestit, printre lacrimi, Mihaela Constantinescu. Aceasta a făcut apel la cei care îl cunosc, care i-au ascultat piesele și, în general, la toţi oamenii cu suflet. ”Fac un apel către toată lumea și vreau să se roage pentru el, pentru că doar Dumnezeu îl mai poate ajuta! E un moment în care un om se zbate între viață și moarte”, a mai spus Mihaela Constantinescu.

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg