EXCLUSIV Fosta soție a lui Răzvan Simion iubește din nou. Cine e bărbatul care o face fericită

image
Răzvan Simion și Lidia Buble

La patru ani de la durerosul divorț de Răzvan Simion, Diana iubește din nou. Dacă fostul ei soț și-a refăcut viața mult mai repede alături de cântăreața Lidia Buble, iată că pe strada ei a apărut soarele abia acum, însă așteptarea a meritat! Nu se bucură doar de dragostea celor doi copii ai săi, ci și de sentimentele pe care i le împărtășește de câteva luni un patron de resataurante din Timișoara.

În 2015, Răzvan și Diana Simion divorțau după 15 ani de mariaj, din care au rezultat doi copii superbi, Ianca (15 ani) și Tudor (11 ani). Părinții au reușit să îi protejeze și să gestioneze problema lor, astfel încât divorțul să nu îi afecteze. Prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” avea o relație din 2014 cu cântăreața Lidia Buble, așa că divorțul de Diana nu l-a afectat. Însă nu același lucru îl putem spune despre ea. Femeia a fost dărâmată și, pentru că nu a mai putut trăi în București, aproape de fostul soț pe care încă îl mai iubea, s-a mutat la Timișoara, împreună cu cei doi copii.

Biță Radu, iubitul Dianei Simion: «Ne cunoaștem de 20 de ani»

A avut și are parte de tot sprijinul în creșterea celor doi copii din partea lui Răzvan Simion, însă pentru a-și vindeca sufletul a avut nevoie de cinci ani. Abia acum a apărut soarele și pe strada ei. Diana și-a șters lacrimile de pe obraji și zâmbește datorită noului ei partener de viață. Este vorba despre un afacerist de vârsta ei, din Timișoara, care deține un restaurant și un magazin de vinuri în zonă. Bărbatul se numește Biță Radu, este apropiat de vârsta Dianei și se poate spune despre el că este un om cu suflet mare, fiind angrenat în câteva proiecte umanitare.

image
Timișoreanul deține un restaurant și un magazin de vinurifoto: arhiva personală

Click! l-a contactat telefonic, iar acesta a confirmat relația. ”Aș prefera să nu vorbesc eu. Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc, însă acum sunt puțin ocupat pentru că trebuie să livrez niște pachete la un azil de bătrâni și nu mai pot vorbi. Mulțumesc”, ne-a spus timișoreanul.

image
Timișoreanul deține un restaurant și un magazin de vinuri

I-a cunoscut Dianei copiii

Se pare că relația e destul de serioasă, pentru că afaceristul i-a cunoscut Dianei copiii și are o relație foarte bună cu aceștia. ”Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte”, ne-a mai spus partenerul Dianei Simion. După zâmbetul afișat de Diana, în fotografia de pe Facebook, se pare că cei doi sunt fericiți și, cine știe, poate i-o ia înainte lui Răzvan și face nuntă cu afaceristul ei. 

Citește și:

Răzvan Simion a vorbit despre divorț, fosta soție îi dă replica: «Mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră»

Răzvan Simion, fericit din nou alături de fosta soţie şi copii! "Portret de familie"

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
depasire inconstienta FOTO captura video jpg
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Guvernul Ciuca
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf