EXCLUSIV Fratele lui Marcel Toader a lipsit de la înmormântare, dar vine la pomana de 40 de zile

image
Marcel Toader a murit pe 3 august şi a fost înmormântat la Constanţa

S-a împlinit o lună de când afaceristul Marcel Toader s-a stins din viaţă după un infarct. Îndureraţi, mama sa şi fiul se pregătesc să îi facă parastasul de 40 de zile. La pomană va fi prezent şi fratele lui, George Toader, care nu a putut veni la înmormântare pentru că se afla în voiaj pe mare.

Este arhicunoscut faptul că Marcel Toader a avut cinci neveste, însă prea puţini ştiu că avea şi un frate mai mare, la care ţinea foarte mult. Din păcate, George Toader nu l-a putut conduce pe Marcel pe ultimul drum şi l-a plâns de la mii de kilometri distanţă pentru că este marinar. Tragicul eveniment din familie, de acum o lună, l-a prins în plin voiaj, în mijlocul apelor.

image
George Toader, fratele mai mare al lui Marcel

Dacă nu a putut fi prezent la înmormântare, George Toader va veni în schimb la parastasul de 40 de zile de care se ocupă mama şi nepotul său. Vor fi două pomeniri, una sâmbăta aceasta, 7 septembrie, în Bucureşti, iar alta peste două săptămâni la Constanţa, cu mâncare de post.

”Vom face două parastase. Unul aici la Bucureşti, unde vor fi prezenţi prietenii şi cunoştinţele lui, cu mâncărurile preferate ale tatei: ciorbă de cocoş şi fripturi. Pe 14 septembrie, pentru că este zi de post, voi face pomenirea împreună cu bunica la Constanţa, cu mâncare de post. Vom merge la biserică, iar atunci va fi prezent şi fratele tatălui meu, George, care din păcate nu a ajuns la înmormântare. El este navigator şi i-a fost imposibil să vină acasă la timp”, a declarat pentru Click! Maximilian Toader, unicul fiu al afaceristului.

image
Mama şi fiul afaceristului au grijă de mormânt

Chiar dacă ajunge mai rar pe la mormântul tatălui, pentru că se află la o distanţă destul de mare de casă, bunica acestuia merge frecvent şi aprinde lumânări la cimitir. ”Bunica şi-a mai revenit, merge mereu la cimitir şi spune că găseşte lumânări aprinse, probabil prietenii şi oameni care l-au cunoscut trec pe acolo şi le lasă”, ne-a mai spus Max.

Citește și:

Jale mare la înmormântarea lui Marcel Toader. Fosta soție, fiul și mama, răpuși de durere

Diana Bișinicu: «Prietenii care au mâncat pe spinarea lui Marcel Toader n-au venit și la el la groapă»

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
visarion alexa
cub reghecamf bătaie png
cub botez reghecampf caciuc png
Dmitri Peskov FOTO EPA-EFE
blog larics
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg
bianca dragusanu
1 andreea antonescu la ferma 1 jpg jpeg
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg