EXCLUSIV Gabi Toader, verdict crunt din partea medicilor. E de 3 luni la pat, din cauza accidentării de la «Fermă»

Ultima actualizare:
Gabi Toader a ajuns la spital după accidentarea de la "Ferma"
Gabi Toader a ajuns la spital după accidentarea de la "Ferma"

Ambulanță, spaimă și durere în episodul difuzat miercuri, 25 noiembrie, la "Ferma" (PRO TV). Chef Gabi Toader a suferit o accidentare dramatică și a ajuns la spital. El a povestit, în exlusivitate pentru Click!, ce verdict i-au dat medicii.

Aflat pe ultima sută de metri, iată că reality-showul de la Pro TV face noi victime. De data aceasta, "șifonat" a ieșit Gabriel Toader (37 de ani), pe care îl știți și de la "Chefi la cuțite", de la Antena 1. În episodul difuzat miercuri, 25 noiembrie, am văzut cum Gabi Toader a fost luat cu ambulanța, după ce a participat la o probă care l-a făcut să se accidenteze grav. Din păcate, concurentul din la emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu a ajuns la spital și acum este sub tratament, așa cum Click! a aflat din anturajul său de prieteni. "Atât am putut să duc, sunt bine, cât de cât. Sunt pe tratament, dar sunt ok. Am suferit fracturi în zona lombară, la L4-L5 (n.r. vertebre)".


    Gabi Toader a ajuns la spital după accidentarea de la
Gabi Toader a ajuns la spital după accidentarea de la

Accidentarea lui Gabriel Toader s-a petrecut în septembrie

Deși accidentarea s-a întâmplat în septembrie, atunci când au avut loc filmările de la Cocani (jud. Dâmbobvița), Gabriel Toader este încă la pat și încă mai are de tras. Pe lângă această accidentare, Gabi a slăbit și 21 de kilograme, nefiind singurul concurent care a suferit de foame, în "Fermă".

Citește și:

EXCLUSIV Chinuri și foame la "Fermă", pentru 50.000 de euro. Cât au slăbit concurenții și ce spun despre regimul de armată

INTERVIU George Burcea, despre inamicii din «Fermă», divorț și amorul cu Viviana: «Pentru mine, 2020 a fost un an foarte bun»

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea emisiun jpg
banner Simina fosta Whats Up png
banner laurențiu reghecampf png
banner Ana Morodan png
cub ana baniciu mircea baniciu png
 Florin Salam (43 de ani) și-a deschis sufletul aseară și a oferit detalii necunoscute despre viața și cariera sa, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Momentul culminant și ruptura dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei s-a produs definitiv pe data de 3 septembrie
image
actualitate.net