EXCLUSIV Gabriel Cotabiţă a uimit pe toată lumea de pe patul de spital. Chiar dacă nimeni nu-i mai dădea vreo şansă, cântăreţul a făcut ceva uluitor


    Gabriel Cotabiţă  se află de peste  o lună în spital.  El a stat aproape  trei săptămâni în comă
Gabriel Cotabiţă se află de peste o lună în spital. El a stat aproape trei săptămâni în comă

Gabriel Cotabiţă a început să cânte şi să vorbească limbi străine. Un prieten l-a provocat să-şi exerseze limba franceză la una dintre vizitele pe care i le-a făcut, iar Cotabiţă a vorbit perfect. Totuşi, susţin apropiaţii, cântăreţul are şi momente în care pare „rupt” de lume.

Gabriel Cotabiţă (59 ani) şi-a uimit prietenii cu progresele pe care le face, chiar dacă, la un moment dat, nimeni nu îi mai dădea vreo şansă. Artistul, care a suferit un stop cardio-respirator la începutul lunii mai,  este vizitat în permanenţă la spital de cei dragi.

Fericit că-şi recunoaşte prietenii şi familia, Cotabiţă stă de vorbă cu ei, plin de vervă, însă, la un moment dat, oboseşte. ”A făcut ochii mari când m-a văzut… Părea bucuros. Am stat de vorbă mai bine de o oră cu el şi m-am bucurat enorm că s-a ridicat din pat şi că poate merge. Era plin de vervă. A vorbit mai mult el. Îşi amintea foarte multe lucruri despre diferite subiecte, dar în general despre lucrurile care îi plac. După o oră a obosit şi a lăsat-o mai uşor. La un moment dat, l-am provocat să vorbească în limba franceză. Mi-a vorbit la perfecţie”, ne-a mărturisit un apropiat de-al lui Cotabiţă. Mai mult, se pare că artistul poate cânta din nou. 

«Nu ştiu dacă îşi dă seama cu cine vorbeşte»

”E mare minune cu el. Cântă aşa cum îl ştim”, a precizat aceeaşi sursă. Cea mai mare dezamăgire pentru cei care îl vizitează este că, deocamdată, memoria încă îi joacă feste.

Ei nu au certitudinea că Gabi îşi dă seama cine este persoana care îl vizitează, chiar dacă li se adresează familiar. ”Nu ştiu dacă şi-a dat seama cu cine vorbeşte. Nu cred că-şi dă seama prin ce a trecut. Şi nici nu realizează întotdeauna ce se întâmplă cu el”, ne-a povestit o altă persoană din anturajul interpretului. 

Gabriel Cotabiţă a fost transferat la Spitalul Elias

Ca urmare a ameliorării stării de sănătate, Gabriel Cotabiţă a fost transferat marţi dimineaţă (16 iunie) la Spitalul Elias din Capitală. El era internat din data de 8 mai la Floreasca, unde s-a aflat în comă mai bine de trei săptămâni după stopul cardio-respirator suferit. La Spitalul Elias solistul va beneficia de tratamente speciale pentru recuperare completă.

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
serban huidu si mihai gainusa
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
cub anastasia soare png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png