EXCLUSIV Geanina Ilieș: «Sunt gospodină, am pereche, iubesc și sunt iubită»

Ultima actualizare:
Geanina Ilieș este foarte apropiată de fiul ei
Geanina Ilieș este foarte apropiată de fiul ei

Noua „peţitoare” de la Pro TV, Geanina Ilieş (34 der ani), a intrat deja în pâine în locul Anamariei Prodan la reality show-ul „Gospodar fără pereche”. Fosta concurentă de la „Ferma – Un nou început” ne-a vorbit despre provocările prin care trece de când lucrează pentru aceast[ emisiune.

 • Click!: Eşti noua prezentatoare a reality show-ului „Gospodar fără pereche”. Ştiai de emisiune, te uitai şi înainte la ea?

Geanina Ilieş: Pe lângă faptul că mi-am dorit foarte mult să reintru în televiziune, să prezint „Gospodar fără pereche” a fost mai mult decât mi-aș fi putut imagina. Ce-i drept, atunci când îmi doresc anumite lucruri, ele se întâmplă, pentru că iubesc foarte mult ceea ce fac. Mai mult, s-au și legat lucrurile, eu urmăream emisiunea la televizor, eram telespectator și-mi plăcea foarte mult ideea. „Gospodar fără pereche” e o emisiune frumoasă, care poate schimba vieți. Iar mie îmi plac lucrurile astea care țin de viață. Mi se pare cel mai frumos lucru să ajuți un om să fie fericit.

 • Îți doreai să prezinţi o emisiune de acest fel?

În cariera mea în televiziune, următorul nivel pentru mine era să prezint o emisiune de divertisment. Nu am făcut din asta un obiectiv, dar cred că era undeva în spatele minții mele, o dorință pe care am conștientizat cu adevărat că o aveam abia după ce am acceptat propunerea de a prezenta „Gospodar fără pereche”. Mă bucur că pot fi eu în acest format, că pot ajuta și împlini dorințe ale unor oameni care sunt în căutarea sufletului pereche. Îmi place la nebunie ce fac în acest moment. O să vedeți un sezon „Gospodar fără pereche” surprinzător!

 • Când ai acceptat oferta ai fost conştientă că vei fi o lungă perioadă plecată?

Sunt o persoană foarte calculată și responsabilă, am știut de la bun început ce presupune acest proiect. Spre deosebire de „Ferma – Un nou început!”, la „Gospodar fără pereche” am acces la telefon, laptop, internet când vizitez gospodarii, așa că pot vorbi cu Patrick, cu mama și pot rezolva tot ce ține de business-ul meu.

 • Fiul tău ce a zis? Cu cine stă când tu eşti plecată?

Fiul meu a fost foarte haios. M-a intrebat când plec, asta fost prima întrebare. Am râs amândoi. Mi-a mărturisit că în perioada în care am fost în fermă i-am lipsit foarte mult la teme și la joacă, dar că în același timp a fost cea mai frumoasă perioada din alt punct de vedere, a făcut tot ce a vrut el, fără să-l verifice cineva prea tare, mămăița fiind cea care l-a monitorizat, dar pe care o manipulează cel mai bine sentimental.


  Geanina Ilieș este foarte apropiată de fiul eifoto: arhivă personală
Geanina Ilieș este foarte apropiată de fiul eifoto: arhivă personală
 • Petreci mult timp alături de fiul tău? Ce pasiuni are?

Petrecem timpul împreună și ne bucurăm de aproape toate momentele împreună. Ne știm secretele și ne place să discutăm despre orice. Am o relație foarte deschisă cu Patrick și cred că asta contează foarte mult în aceasta perioadă a vieții lui. Preadolescența este o etapă foarte importantă din viața lor, iar pentru mine comunicarea este cea mai importantă bază dacă vrem sa-i avem aproape și să eliminăm grijile care ne apasă atunci când vine vorba de copiii noștri.

 • Cine te ajută cu afacerile când tu eşti plecată?

Tot eu, în măsura în care pot! (singura excepție a fost în fermă, când nu aveam acces la telefon/informații de acasă, internet/laptop etc.) Sunt omniprezentă și omniscientă în business-urile mele, indiferent unde mă aflu. Am observat că implicarea și pasiunea se simt în orice business. De asemenea, foarte mult contează oamenii care te înconjoară și atmosfera de la muncă, țin foarte mult la aceste aspecte. Mi-a intrat cumva în reflex ca, atunci când sunt plecată la filmări, să mă ocup de business, plăți sau rezolvat diverse probleme în pauzele de filmare sau la micul dejun. Atunci când îți place ceea ce faci, rezultatele se văd.

 • Puţini ştiu că nu e floare la ureche să fii mereu pe drumuri. Câte sute de kilometri străbaţi săptămânal?

Greu la filmări a fost să bat țara-n lung și-n lat, într-un timp scurt, să vizitez gospodarii și să parcurg peste 3.000 de kilometri, însă la fel de frumos e să vezi frumusețile patriei și să te bucuri de ele. De-abia aștept să vedeți cu toții ce sezon minunat de „Gospodar fără pereche” pregătim!

 • Ce obiceiuri ai remarcat pe acolo pe unde ai ajuns?

Sunt destul de multe lucruri pe care le-am observat: de la feluri de mâncare și până la atitudinea, căldura sufletească pe care ți-o transmit oamenii în diverse locuri din țara noastră minunată. Însă pot spune că am găsit și un lucru constant peste tot: dorința și determinarea gospodarilor de a-și găsi perechea și convingerea cu care luptă fetele pentru dragostea lor. O să avem pasiune, iubire, fluturi în stomac, dar și lacrimi și neînțelegeri la ferme.

 • Ai cunoscut gospodarii? Care dintre ei ţi se pare cel mai cel?

Îi cunosc pe toți, am vorbit și povestit cu fiecare și vă spun cu mâna pe inimă că sunt minunați, frumoși și tare descurcăreți. Sunt autentici, conectați la tot ce înseamnă viața contemporană, harnici, tineri și o să cucerească inimile fetelor. O să fie un sezon de „Gospodar fără pereche” surprinzător!

 • Cititorii sunt curioşi dacă tu eşti gospodină şi ai pereche.

Sunt gospodină și mă mândresc cu asta! Fac mâncare, dulciuri, curățenie, spăl și cel mai tare mă relaxează atunci când calc hainele proaspăt spălate. Este unul dintre momentele în care mintea-mi zboară în toate părțile: ba la Patrick, ba la clinică, ba la emisiune, ba la iubitul meu. Da, sunt gospodină, am pereche, iubesc și sunt iubită.

 • Care sunt atuurile tale în gospodărie? Ce ştii să găteşti?

Sunt foarte pricepută, cel mai mult îmi place să fac prăjituri! Abia aștept Crăciunul și să gust din piftia pe care o voi găti împreună cu Patrick.

 • Ce mesaj le-ai transmite fetelor care vor să-i cucerească pe gospodari?

Să se bucure de momentele frumoase pe care le vor avea alături de băieții ăștia minunați și să se gândească că, indiferent cum va fi finalul, este o experiență atât de frumoasă, care le poate schimba viața și trăirile. Sunt curajoase și frumoase, istețe și pline de viață, iar gospodarii mei le vor surprinde.

Citește și:

Geanina Ilieş şi Anamaria Prodan, peţitoarele de la PRO TV, s-au duelat în ţinute la o gală mondenă

Cum a fost experiența de la Fermă pentru Geanina Ilieș: «Nu am purtat ranchiună nimănui»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net