EXCLUSIV Gigi Becali, parada modei, baie de mulţime şi pomană cu bani în Dorobanţi

image
Pentru patronul FCSB, fiecare pas făcut în afara maşinii se transformă într-o baie de mulţime

Gigi Becali nu este un patron de echipă de fotbal mulţumit, dar sufletul i-a rămas tot de bun creştin. În apropierea Paştelui, el împarte cu dărnicie bani celor nevoiaşi, care îl iau cu asalt de fiecare dată când îl văd pe stradă. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când a fost surprins de fotoreporterii ziarului Click!.

Îmbrăcat într-o ţinută lejeră, cu pantaloni de trening şi nişte pantofi sport care dădeau senzaţia că următoarea oprire va fi un teren de baschet, Gigi Becali a făcut o adevărată baie de mulţime într-una dintre cele mai de fiţe zone din Capitală, Dorobanţi.

image
Gigi Becali a fost însoțit și la traversare

El este deja un obişnuit al locurilor, acolo unde se întâlneşte de multe ori cu prietenii, aşa că foarte multă lume amărâtă îi recunoaşte maşina de la depărtare, iar fiecare ”debarcare” a lui acolo este prilej de pelerinaj prin dreptul patronului FCSB.

image
Patronul FCSB a atras atenția și prin ținută

Iar acesta nu rămâne dator, împărţind cu largheţe sume de bani celor care îi cer, fără să dea impresia că ar fi deranjat de insistenţa celor care îl înconjoară. Aşa s-a întâmplat şi de data aceasta, el fiind chiar însoţit la maşina de lux de câţiva ”bodyguarzi” de ocazie, care nu s-au lăsat până nu l-au convins să le dea tot măruntul din buzunare.

image
La palat, a ajutat de multe ori oamenii nevoiași

Adevărul este că acum, în Săptămâna Mare, Gigi Becali parcă dăruieşte cu şi mai mare dărnicie, parcă în încercarea de a primi ajutor divin în lupta pentru cucerirea titlului de campioană.

image
Când mergea la meciuri, dădea bani spectatorilor

Deocamdată, FCSB nu stă prea bine în clasament, fiind la cinci puncte de liderul CFR Cluj, cu patru etape rămase de disputat. Tocmai de aceea, chiar dacă la nivel declarativ spune că nu mai are încredere că jucătorii săi vor ridica trofeul deasupra capului, în sinea lui Becali încă mai speră şi chiar recunoaşte acest lucru, chiar dacă se contrazice în declaraţii. ”Aşa echipă slabă nu am avut niciodată. Nu ştiu ce se întâmplă. Am vorbit şi cu Meme. Ce se întâmplă că stau pe teren?

image
Mulți oameni cu handicap au fost ajutați de afacerist

O să trimit un specialist să-mi spună de ce nu mai are echipa deloc atitudine. Noi n-avem echipă ca să luăm campionatul. Chiar dacă l-am lua, ce să mă aştept? Îţi dă cu terenul în cap orice echipă din Europa. Nu ştiu ce se întâmplă, că nu jucăm nimic. Poate, totuşi, nu ratăm titlul, vedem”, a declarat Gigi Becali zilele trecute, la DigiSport, după ce echipa lui a încheiat la egalitate, 1-1, la Viitorul. 

În vârstă de 60 de ani, Gigi Becali este unul dintre cei mai darnici oameni din fotbalul românesc, având un adevărat renume în acest sens. De-a lungul timpului, la poarta palatului pe care îl deţine în Bucureşti s-au făcut adevărate pelerinaje, el ajutând foarte mulţi oameni cu sume de bani mai mari sau mai mici. 

Pe vremuri dădea bani şi pe stadioane

În urmă cu câţiva ani, când Gigi Becali mergea împreună cu echipa lui la meciurile disputate în deplasare, existau foarte multe cazuri când dădea cu largheţe bani chiar şi spectatorilor care îi cereau. Acele vremuri sunt imposibile însă acum, deoarece patronul bucureştenilor a declarat că nu mai vrea să asiste decât la meciurile disputate acasă de formaţia sa, iar pe Arena Naţională lojele sunt la ceva distanţă de restul scaunelor de la tribuna zero. ”Am altă mentalitate despre viaţă. Nu mai vreau să-mi consum timpul pe deplasări la meciuri, mai bine fac rugăciune. Şi mai mult îmi place la biserică decât distracţie prin diferite oraşe... N-are rost, asta sunt eu, fiecare face cum îi place”, declara Becali la DigiSport la începutul sezonului. 

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
tragedie cobadin jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
image
image
image
image
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
David Beckham
kanye kim pete jpg
vlăduța lupău png
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg