EXCLUSIV Hannibal Dolănescu. Masca bizară a lui Dragoș a creat iureș în presa din Costa Rica. Ce au putut să scrie jurnaliștii


  Dragoș Dolănescu a fost comparat cu temutul personaj Hannibal Lecterfoto: arhivă personală / Profimedia
Dragoș Dolănescu a fost comparat cu temutul personaj Hannibal Lecterfoto: arhivă personală / Profimedia

Dragoş Dolănescu este în plină ascensiune politică în Costa Rica, ţara mamei sale. Fiul regretatului Ion Dolănescu a fost recent în centrul atenţiei după ce a apărut la o întâlnire politică cu o mască atipică. Jurnaliştii l-au comparat cu Hannibal Lecter, considerând că masca lui seamănă cu cea purtată de actorul Anthony Hopkins în celebrul film ”Tăcerea mieilor”.

Dragoş Dolănescu (45 ani) e de ceva vreme în atenţia jurnaliştilor, ca politician în Costa Rica, unde e deputat din anul 2018. De curând, el a fost ales la Miami, secretarul general al unei organizaţii politice din ţările latine.

S-a remarcat după ce l-a criticat în mai multe rânduri pe preşedintele în funcţie, Carlos Alvarado Quesada. S-a implicat în mai multe campanii caritabile şi a criticat acţiunile de corupţie ale politicienilor şi înainte, dar şi după ce a fost ales deputat. Cum nu l-a iertat nici pe preşedintele ţării, jurnaliştii costaricani au considerat că Dragoş Dolănescu, pur şi simplu ”muşcă în carne vie”. 


  Ziarele au tratat pe larg subiectul
Ziarele au tratat pe larg subiectul

Dragoș Dolănescu: «Am primit-o cadou»

Recent însă, Dragoş a devenit subiect de discuţie din cauza măştii alese. Politicianul a fost asemănat cu celebrul ”Hannibal”, personajul din filmul lansat acum 20 de ani. Masca neagră, pe care a primit-o în dar şi o poartă în Parlamentul din Costa Rica, aduce cu ”botniţa” purtată de ”Hannibal”, în celebra peliculă. Jurnaliștii au titrat: "Deputatul Dragoș Dolănescu ne-a lăsat cu gura căscată", "Domnule, e pandemie, nu show erotic BDSM", "Cele 50 de umbre ale lui Dragoș", aluzie la pelicula "Cincizeci de umbre ale lui Grey".


  Jurnaliştii l-au asemănat cu celebrul personaj de film Hanibal Lecter
Jurnaliştii l-au asemănat cu celebrul personaj de film Hanibal Lecter

”Masca am primit-o cadou, s-a făcut şi un reportaj cu mine despre acest subiect într-o publicaţie din Costa Rica. Jurnaliştii simpatizanţi ai preşedintelui nostru au considerat că am fost dur şi m-au asemănat cu Hannibal”, ne-a declarat Dragoş Dolănescu. Anterior, el îl taxase pe preşedinte pe tema unui scandal legat de protecţia datelor personale. ”Încă nu primim explicaţii de la preşedinte de ce datele personale ale Costa Rica erau necesare pentru ca guvernul său să facă ordine publică”, a explicat Dolănescu.

Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu a studiat în România şi Spania, dar s-a întors în Costa Rica. Nu a moştenit talentul artistic al tatălui său, dar a moştenit spiritul civic şi politic, fiind deja o voce binecunoscută în ţările latine, pentru interpelările pe care le face în parlament şi în presă. E căsătorit cu Melissa, de profesie jurist, şi are trei copii, Maria de Jesus (23 ani), Ion (16 ani) şi Darius (11 ani), ultimul cu soţia lui.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
cub cornel Ilie png
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu