EXCLUSIV. Homosexual la televizor, fustangiu în realitate!


    Pentru rolul agentului homosexual din show-ul de comedie „Neam legat”, actorul s-a vopsit blondFOTO: DORIN CONSTANDA
Pentru rolul agentului homosexual din show-ul de comedie „Neam legat”, actorul s-a vopsit blondFOTO: DORIN CONSTANDA

În show-ul „Neam legat” e un agent homosexual, dar în viaţa de zi cu zi e mare crai. Actorul Adrian Nicolae a povestit pentru Click! că, de când nu mai are iubită, îi place să trăiască viaţa la maximum.

În 2006 juca rolul unui adolescent îndrăgostit în telenovela „Iubire ca în filme” (ACASĂ), iar trei ani mai târziu avea să interpreteze rolul unui bărbat cuceritor în „Efect 30” (Prima TV), un serial în care juca alături de Andreea Raicu. De anul acesta, Adrian Nicolae (26 de ani) a revenit în televiziune, la Prima TV, unde a prezentat matinalul împreună cu Micutzu (Cosmin Nedelcu) şi Laura Belecciu.

De când emisiunea de dimineaţă a intrat în vacanţă, Adrian face parte din show-ul de umor „Neam legat”, în care mai joacă Micutzu şi Victoria Răileanu. 

Unul dintre rolurile pe care Adrian le interpretează acum e cel al agentului Dragu, un poliţist homosexual, însă actorul ne-a asigurat că în realitate este foarte atras de femei. De altfel, el tocmai a ieşit dintr-o relaţie de durată, iar acum preferă să se bucure de fiecare femeie frumoasă pe care viaţa i-o scoate în cale.

Alături de colegul Micutzu, pe când nu se vopsise
Alături de colegul Micutzu, pe când nu se vopsise

„Deşi a fost foarte distractiv să-l fac pe agent Dragu, în viaţa de zi cu zi prefer femeile. Ultima mea relaţie a durat trei ani. După ce s-a terminat, am renunţat pentru o perioadă la ideea de relaţii serioase, iar acum mă bucur de viaţă. Încă sunt în acea perioadă. Un singur lucru a fost constant în viaţa mea. Teatrul. Am cinci spectacole în Bucureşti, în diverse teatre, şi două în pregătire”, a povestit actorul, pentru Click! 

L-am întrebat pe Adrian care e femeia ideală, dar el ne-a răspuns: „Nu caut un anume lucru la toate femeile. Îmi place să fiu surprins de ceva nou, particular”.

George Burcea in Wednesday jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub kamara png
incendiu colentina foto isu  jpg
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
cub ana maria mărgean png
cub daniel onoriu png
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg