EXCLUSIV Hrubaru, spirit liber şi în bucătărie

28 martie 2015
article img

Îşi începe ziua cu o cafea şi o ţigară, sare peste micul dejun şi mănâncă de două ori pe zi tot ce-i pofteşte inima. Iar ea pofteşte numai la şniţele, cartofi prăjiţi, dulciuri şi alte alimente la auzul cărora s-ar isteriza mulţi nutriţionişti. Şi, cu toate acestea, uitaţi-vă la el ce subţirel e!

Cristi Hrubaru, prezentatorul de la „Cronica Cârcotaşilor”, a fost toată viaţa slab fără să depună vreun efort în acest sens. Nu a ştiut ce sunt acelea diete şi nici cu vreo alimentaţie de dat exemplu nu se poate lăuda. „Nu mă dau în lături de la nimic, mănânc exact ce am poftă şi nu mă îngraş. Aşa e conformaţia mea. E drept că nici nu sunt vreun mare pofticios. Mănânc ca să trăiesc, nu invers”, explică Hrubaru. 

Dimineaţa şi-o începe cu o cană mare de cafea şi o ţigară, apoi pleacă la radio. Micul dejun nu există în vocabularul lui. „Prima masă e pe la 12 la unul dintre restaurantele cu «împinge tava» de lângă radio. Peste zi poate mai ciugulesc ceva, iar masa de seară o iau tot în oraş, cu prietenii, sau comand ceva acasă. Nu prea gătesc, nu mă pasionează, am rămas la nivelul de ouă ochiuri şi cartofi prăjiţi”, mărturiseşte prezentatorul. 

Pentru că, dacă nu ştiaţi, Hrubi duce o viaţă de burlac, în timpul săptămânii. Pe soţia sa, rămasă acasă, la Focşani, o vede doar în weekend, iar fiica sa e, de doi ani, studentă la Regie Film în Anglia. „Înainte îmi mai punea soţia mâncare la pachet când mă întorceam duminică seara la Bucureşti. Am renunţat la acest obicei, nu mai are rost să iau cu mine, sunt atâtea restaurante la care pot să mănânc sau să-mi comand... Oricum sunt mereu pe drumuri,  acasă vin doar ca să dorm”.

article img

Frigiderul de acasă e mai mult gol

article img

article img
Hrubaru a fost ieri invitatul Dianei Bart în emisiunea „Click! poftă bună” de la Prima TV

Ce nevoie ar avea să piardă timpul în bucătărie, să-şi gătească, să meargă la cumpărături şi să-şi aprovizioneze frigiderul, când nu prea are motiv să-l deschidă?! Hrubaru stă 5 zile pe săptămână în apartamentul său din Bucureşti, perioadă în care mănâncă în oraş sau comandă  preparate delicioase, gata făcute. În weekend, se duce acasă, la Focşani.