EXCLUSIV Ianna Novac, botez cu 20 de nași. Povestea specială a numelui pe care îl va purta micuțul

Ultima actualizare:

    Ianna şi Erika Maria,  în prima poză  cu Alexandru
Ianna şi Erika Maria, în prima poză cu Alexandru

Soprana Ianna Novac şi tenorul Octavian Dobrotă îl vor boteza pe micuţul Alexandru pe 10 noiembrie la Biserica „Sf. Gheorghe Nou” din Capitală. Născut pe 7 august, el este al doilea copil al artistei. Conceput în Grecia, Alex a venit ca un dar de la Dumnezeu. La ceremonia de botez vor fi 20 de naşi, conform unei tradiţii basarabene.

Soprana Ianna Novac, care va împlini 36 de ani pe 25 octombrie, şi soţul ei, tenorul Octavian Dobrotă (43 ani), îşi vor boteza băieţelul, pe nume Alexandru, pe 10 noiembrie, la Biserica „Sf. Gheorghe Nou” din Bucureşti. Cei doi mai au o fetiţă, Erika Maria, de 6 ani. Alexandru va avea 20 de naşi, întrucât părinţii lui sunt basarabeni şi vor să respecte o tradiţie din Republica Moldova, aceea ca bebeluşul să aibă cât mai mulţi părinţi spirituali când este creştinat. „Alexandru va avea 20 de naşi. Printre ei se numără Lidia Fecioru - energoterapeut, Costel Mihai - viceprimarul oraşului Braşov, dar şi Alina şi Romeo Negoiasă de la trupa muzicală Alesis, şi încă 16 naşi, pentru că aşa este tradiţia la noi”, a spus soprana Ianna Novac pentru Click!. 

Alexandru a venit pe lume pe 7 august şi este cel de-al doilea copil al cuplului. Băieţelul a fost conceput în toamna anului trecut, la Atena, când Ianna şi soţul ei au participat la un eveniment alături de creatorii de modă Cătălin Botezatu, Andreea Dogaru şi Clara Rotescu. La hotelul din Atena unde au stat, Ianna şi Octavian au găsit un pliant din care au aflat că imobilul se află pe strada „Sf. Alexandru”, aşa cum doreau să-şi numească băieţelul. 

Pe 7 august, când s-a născut Alexandru, în Calendarul Creştin Ortodox este serbată Sfânta Teodora. În limba greacă, Sf. Teodora şi Sf. Teodor au la bază numele Theodoros care înseamnă „zeu”, cu alte cuvinte „dar de la Dumnezeu”. În plus, atât Ianna, cât şi Tavi şi-au dorit dintotdeauna să aibă doi copii pe care să-i cheme Erika şi Alexandru, fără ca ei să fi vorbit despre acest lucru unul cu celălalt. „Fiecare dintre noi a crezut că i-a spus celuilalt dorinţa lui privind numele băieţelului nostru, Alexandru, dar ne-am dat seama în final că nu este aşa”, ne-a mai spus soprana. 

Ianna a iubit dintotdeauna un singur bărbat, pe tenorul Octavian Dobrotă, profesorul ei de canto de la Liceul „Dinu Lipatti”. S-a îndrăgostit de el pe vremea când avea doar 18 ani, iar în 2004 s-au căsătorit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net