EXCLUSIV Iată-l pe Alin Oprea cu amanta, pe Litoral! Detalii-bombă ies la iveală: «De 2 ani e cu această brunetă»

Ultima actualizare:
Alin Oprea şi Larisa
Alin Oprea şi Larisa

Nevasta cu copiii acasă, el cu amanta pe Litoral! Nici nu a ajuns să divorţeze de femeia cu care are 23 de ani de relaţie şi doi copii superbi, şi Alin Oprea de la Talisman este îndrăgostit ca un adolescent. Mai mult, deja se afişează cu amanta pe Litoral. Un cititor Click! l-a surprins pe cântăreţ în Mamaia, alături de bruneta care i-a spart casa.

În iunie au apărut primele zvonuri legate de destrămarea cuplului Alin şi Larisa Oprea. Prea puţină lume a crezut acest lucru, mai ales că protagoniştii aveau o relaţie de 23 de ani, îşi serbaseră de curând aniversarea căsniciei şi spuneau că se iubesc enorm. În plus, nici unul nu a ieşit să confirme ori să infirme situaţia. Iată însă că reporterii Click! au aflat dedesubturile acestui divorţ mut, chiar de la cei mai buni prieteni ai cuplului Oprea, care au vrut totuşi să îşi păstreze anonimatul. “Ca orice căsnicie, şi mai ales o relaţie de 23 de ani cum aveau ei, Alin şi Larisa au mai avut mici neînţelegeri, supărări, însă niciodată drastice. Chiar se iubeau".

Alin Oprea și bruneta lui, surprinși luna trecută în Mamaia, la Hotel Phoenicia
Alin Oprea și bruneta lui, surprinși luna trecută în Mamaia, la Hotel Phoenicia

"Alin avea comportamentul unui adolescent îndrăgostit"

"În 2017, Larisa a plecat în Anglia cu fiica ei Melisa, care avea atunci 14 ani, la studii. A făcut un sacrificiu de dragul copiilor, iar Alin a fost de acord cu acest lucru. Până la urmă nu se dusese la distracţie. Au luptat amândoi pentru copiii lor, se îmbărbătau, făceau naveta, vorbeau la telefon. Vorbeau de faptul că nu va mai trece mult până când ea se va întoarce definitiv acasă. După pandemie, Larisa urma să se întoarcă în România, iar Alin, culmea, a făcut toate demersurile necesare ca familia să vină acasă. Totul era bine, Alin era ok, numai că atunci când a ajuns acasă, Larisa a avut şocul vieţii. Alin era schimbat total, nu putea să se mai înţeleagă cu el, o minţea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut şi ei acest lucru şi nu au ştiut cum să reacţioneze", ne spun sursele noastre. 


    Alin Oprea şi Larisa
Alin Oprea şi Larisa

"Bineînţeles, Larisa a descoperit cauza. Cauza era amanta! Această femeie brunetă cu care Alin are o relaţie de doi ani. Omul şi-a distrus familia cu treaba asta, nu mai are ruşine faţă de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani. I-a făcut de râs! A plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nici o formă. Nevasta lui e distrusă. Larisa râde, dar mai mult de nervi, de situaţia în care sunt copiii lor, de ruşinea în care i-a băgat”, a povestit pentru Click! un prieten din anturajul soţilor Oprea.

Surprinși în Mamaia, în complexul hotelului

Iată că adevărul se conturează după ce pe adresa redacţiei ziarului Click! a venit o fotografie în care este înfăţişat ”Talismanul” şi amanta lui. O brunetă cu părul lung până la şolduri, cu forme, îmbrăcată într-o rochie lungă şi cu tocuri extrem de înalte. Poza este realizată pe data de 3 iulie, la Hotel Phoenicia Luxury Resort, unde Alin cântă în timpul săptămânii. Iată că la cântare el este însoţit şi de partenera sa. Înainte să urce pe scenă, Alin a avut un moment în care a inspectat locul, iar partenera lui i-a ţinut companie. Cititorul Click! mai spune că cei doi nu s-au ţinut de mână şi nu au făcut gesturi care să-i incrimineze, semn că până la pronunţarea divorţului Alin Oprea încearcă să fie “cuminte”. Contactat de reporterii Click!, solistul a spus: ”Aveţi puţină răbdare să ieşim din Postul Sfintei Maria. Voi clarifica atunci toate aspectele”.

Citește și:

EXCLUSIV Larisa, soția lui Alin Oprea de la Talisman, mesaj dur după despărțire. El cu noua iubită, ea cu copiii

Viciile l-au lăsat pe Alin Oprea fără căsnicie? Cine e noua femeie din viața lui

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net